Па то би било супер,јер писао сам,звао,газда слао факс,председник општине слао факс и ништа. Пошаљите ми телефон да их контактирамо јер су ови из амбасаде постали већо Балканци од нас
Поздрав и хвала

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo broja +49 30 1817-4635 zvati od 9h do 12h.
Evo broja +49 30 1817-4635 zvati od 9h do 12h.
Хахах, а шта ја да кажем после скоро 8 месециJa nmg da verujem da opet nece ocistiti avgust!!Pa avgust evo u aprilu ulazi u 4. mesec sa terminima...pa stvarno nema smisla!!
Ja sam izgleda najveci baksuz, prvo sam za bescheid cekao 7 meseci i dobijem isti dan kada i ljudi koji su cekali 2-3 meseca, onda sad cekam termin dva meseca, oni stignu do mog datuma i tu stanu, bas me nece!![]()
Bilo bi lepo da me iznenade do kraja radnog vremena, al polako gubim nadu. :/Tako isto moj muz cekao, prestali bili da dele u 15h bas kad on trebao i onda u pet minuta do 16h stigao termin. Imas jos vremena.
Jel dobio neko vizu skoro, ja cekam od 15.01
Alo narode a sta da kazem poslodavcu u Nemackoj. Koji da stavi datum pocetka mog rada.
Nisam ja vidovit kada cu dobiti termin?
Registrovao sam se pocetkom decembra NOKS 3-5. Kapiram da cu dobiti termin Maj Juni. To ce biti 6,7 meseci cekanja?
Hocu da imam spreman ugovor kad dobijem termin a ne tad navrat nanos da idem u DE po ugovor. Vidite da sad samo oko sedam dana ranije obaveste meilom pre dana termina kad moras biti u ambasadi.
Gledaj na to sa vedrije strane. Ako i ne dobiješ termin danas, bićeš prvi na redu da uskočiš ako neko odustane tj. ne potvrdi termin![]()
Ej drug,kako mislis ne potvrdi termin,zar nije samo da se dodje u zakazano vreme koje se dobije mejlom
Bilo bi lepo da me iznenade do kraja radnog vremena, al polako gubim nadu. :/
Jesam ali nisam dobio termin danas, valjda ce biti uskoro, mozda neko stornira ili ne potvrdi termin pa uskocim, ili cekam sledeci krug.koleginica 22.01aplicirala i dobila termin 3.04, eto da javim mislim da ste i vi 22.01 aplicirali
E bas kod te sa naocarima sam bila
Prijavio sam se mailom 15.11.2017,dobio sam danas poziv u ambasadu za 04.04.2018...Realno,od prijave do vize,6-7 mesecii.