Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па то би било супер,јер писао сам,звао,газда слао факс,председник општине слао факс и ништа. Пошаљите ми телефон да их контактирамо јер су ови из амбасаде постали већо Балканци од нас :)Поздрав и хвала

Ja sam izgleda najveci baksuz, prvo sam za bescheid cekao 7 meseci i dobijem isti dan kada i ljudi koji su cekali 2-3 meseca, onda sad cekam termin dva meseca, oni stignu do mog datuma i tu stanu, bas me nece! :(

Gledaj na to sa vedrije strane. Ako i ne dobiješ termin danas, bićeš prvi na redu da uskočiš ako neko odustane tj. ne potvrdi termin ;)

Alo narode a sta da kazem poslodavcu u Nemackoj. Koji da stavi datum pocetka mog rada.

Nisam ja vidovit kada cu dobiti termin?

Registrovao sam se pocetkom decembra NOKS 3-5. Kapiram da cu dobiti termin Maj Juni. To ce biti 6,7 meseci cekanja?

Hocu da imam spreman ugovor kad dobijem termin a ne tad navrat nanos da idem u DE po ugovor. Vidite da sad samo oko sedam dana ranije obaveste meilom pre dana termina kad moras biti u ambasadi.

Alo narode a sta da kazem poslodavcu u Nemackoj. Koji da stavi datum pocetka mog rada.

Nisam ja vidovit kada cu dobiti termin?

Registrovao sam se pocetkom decembra NOKS 3-5. Kapiram da cu dobiti termin Maj Juni. To ce biti 6,7 meseci cekanja?

Hocu da imam spreman ugovor kad dobijem termin a ne tad navrat nanos da idem u DE po ugovor. Vidite da sad samo oko sedam dana ranije obaveste meilom pre dana termina kad moras biti u ambasadi.

Zar ne moze poslodavac postom da ti posalje ugovor? Bar sam ja tako dobila.
A sto se tice datuma zaista ne znam sta da radis

Ej drug,kako mislis ne potvrdi termin,zar nije samo da se dodje u zakazano vreme koje se dobije mejlom

Pa kad dobijes mail sa terminom imas link tj.podvuceno POTVRDA gde pritisnes i otvoriti ti drugi prozor u brovseru i gde pise da ste potvrdili Vas dolazak u dato vreme ime i prezime pa meil pa broj pasosa i za to imas tri dana da potvrdis.

Pozdrav svima na forumu ????
Danas sam dobio termin za 29.3,registrovao sam se 14.11.2017.
U pianju je po noxu 3-5,posao kuvara okolina hamburga.
Samo mi je sad potrebna jedna informacija vezana za sertifikat jezika,dali mi je potreban sertifikat da imam kod sebe prilikom predaje papira,pa ako neko zna,ako moze da miodgovori,hvala unapred.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back