Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i ja da se pohvalim, danas sam dobila mail da mi je zakazan termin za spajanje porodice za 27. mart u 7:45h. Na listu cekanja prijavila se jos 16. novembra.

Srecno svima!

Sto se tice plave karte i spajanja porodice, vec sam pisala ranije, mene nisu pustili da udjem u ambasadu zajedno sa muzem, kada je on imao termin, jer u mailu, koji je nosio odstampan u ambasadu, stajalo je samo njegovo ime i broj pasosa (a pri zakazivanju termina za plavu kartu nema opcije dodavanja clanova porodice).

Poslednja izmena:
nema za sada nista ni za 6/8 niko se ni sa noks 3/5 nije oglasio.
strah me da sad oped mozemo cekati podelu tek pocetkom sl meseca,prosla podela bila 5 februar sada 8 mart,a sledeca. . .nadam se da gresim

- - - - - - - - - -

i cestitke svima koji su danas dobili mail sa terminom,svaka cast svima na tolikom strpljenju ,divnim se ljudima koji su jos avgusta aplicirali,sve najbolje vam zelim i da svi dobijete vizu i sansu za novi pocetak u Nemackoj

nema za sada nista ni za 6/8 niko se ni sa noks 3/5 nije oglasio.
strah me da sad oped mozemo cekati podelu tek pocetkom sl meseca,prosla podela bila 5 februar sada 8 mart,a sledeca. . .nadam se da gresim

Ako je tvoja teorija tačna (a iskreno se nadam da nije), sledeća podela će biti za 30 dana (08.04.) i deliće se termini za NOKS 3-5 (februara su delili 6-8, marta 1-2, na redu je 3-5).

Poslednja izmena:
Ako je tvoja teorija tačna, sledeća podela će biti za 30 dana (08.04.) i deliće se termini za NOKS 3-5 (februara su delili 6-8, marta 1-2, na redu je 3-5).
Nadam se da ta teorija nije tacna jer bi onda mi sto cekamo od septembra prosle godine dosli na red avgusta.Vise nego realno bi bilo da idu redom jer od kada je uveden novi sistem od 01.11.2017 doslo je do totalnog haosa.No,mi mozemo ovde pisati sta zelimo a oni rade po nekom njihovom sistemu a nama ostaje da cekamo.Srecno bilo svima koji su dobili termine a ostalima vise srece u sledecem izvlacenju.

Свима који судобили термине,срећно, а питање је да ли су сви медицинари/ возачи са 26.2. Ја оф 21.07 и ништа и даље

Muz drvoseca i bio na termin ja pomocnik u proizvodnji imam 20 marta. Pa covece pisi zovi. Dacu ti broj glavnog ureda u de on vedri i oblaci ambasade, pa zovi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back