Druze po kom noksu si se registrovao kao kranista
Veruj mi da nemam pojma druze, meni to sve uradio Ipek Centar, oni mi zavrsavaju sve papire.
- - - - - - - - - -
I ja sam podneo istog dana i ceeekam.ps vozac a ti
Kranista
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Druze po kom noksu si se registrovao kao kranista
I ja sam podneo istog dana i ceeekam.ps vozac a ti
Evo broja +49 30 1817-4635 zvati od 9h do 12h.
zasta je ovaj broj muma
Evo iskustvo sa danasnjeg termina.suprug aplicirao 21.08 dobio juce mejl da ima danas termin sve proslo ok guzve nema mnogi se nisu pojavili na terminu danas...sada sledi cekanje vizeeee
pogresila
UPRAVO STIGAO MAIL
aplikacija 21.01 termin 03.04 noks 6/8
Jel dobio neko danas poziv za vizu?
Muma imam jedno pitanje-nedoumicu pa rekoh mozda znas odgovor... Da li mi je nuzno da na terminu predam i diplomu o obrazovanju i listing iz PIO, a rec je o noksu 1-2 i za taj posao nemam diplomu i obican radnik je u pitanju? Hvala...
Ja nosim sve i izvod iz pio fonda, diplomu prevedenu iako nije vezana za posao, i preporuke poslodavca da sam radila posao isti koji cu radim u de,i to prevela.
Pa kad dobijes mail sa terminom imas link tj.podvuceno POTVRDA gde pritisnes i otvoriti ti drugi prozor u brovseru i gde pise da ste potvrdili Vas dolazak u dato vreme ime i prezime pa meil pa broj pasosa i za to imas tri dana da potvrdis.
Cestitam! Koliko sam ispratio u porukama, za plavu kartu se ceka 2 meseca i kusur, a viza je gotova za ~3 meseca...
Koji stepen obrazovanja imas, odnosno koju diplomu/diplome si predala? Ja sam se juce prijavio za NOKS 6-8, ali me buni da li treba da predam i Bachelor i Master, ili samo Master (koja me direktno i kvalifikuje za ponudjeno radno mesto). Je l' nemacki bio potreban na terminu?
Dopuna i imate vremena do tri dana pred datum termina da potvrdite vas dolazak na isti .Ako do tri dana pred termin ne potvrdite dolazak vas termin ce biti dodeljen sledecem broju po redu a bas broj pasosa nece moci aplicirati za bilo koji termi iz bezbedonosnih razloga.e tako ja sam imao toliko
imam b2 sertifikat i imam specijalisticku diplomu i diplomu opstih studija nosim obe,a Bachelor mislim nije dovoljno mozda Master ,za termin za noks 6/8 se ceka preko 2,5 meseca a za vizu ne znam jos.
Potreban je sertifikat nemackog jezika za Plavu kartu??? O.o To ne pise u informatoru.. :/ Sto se tice diploma, bojim se da te nisam bas najbolje razumeo. Nosim Master dipl. svakako, samo ne znam moram li i Bachelor da ponesem ili ne. Cisto zbog procedure oko apostila, da znam da li da radim apostil za obe diplome ili ne...
Drustvo...
Da podelim vest, juce sam dobio mail sa zakazanim terminom, ali sam danas tek video jer sam prestao da gledam i da mislim o tome pa je i brze proslo... Aplicirao sam 23.08.2017. eto juce mi javili da je termin 19.03.2018.