Potrebna mi je jedna informacija.Ja sam se prijavio za termin po noksu 3-5,imam zavrsenu srednju trogodisnju skolu za kuvara,poso koji bi radio u nemackoj je u mojoj struci tj.kao kuvar,pa me sad malo buni dali sam se dopro prijavio za termin ili sam drebao da se prijavim po noksu 1-2.
Hvala unapred
Hvala unapred
samo hocu da napomenem da ljudi znaju kad predate papiri ovde u ambasadi drze mesec dana ne faksiraju odmah nasi su spori cim su stigli u DE nisu prosli 2 dana vec me zvali po vizu moja vanbracna supruga je urgirala sa razlogom tako da je sve trajalo 4 meseca inace spajanje traje po 6,7 meseci jako sporo...toliko od mene
Da li je neko imao slicno iskustvo? inace, jednom sam vec popunjavala podatke, i posle odredjenog vremena poslala ambasadi e-mail zbog cega nemam povratni e-mail, i dobila automatsku poruku o pogresno popunjenim poljima i bla bla, prekuce sam se opet registrovala i cekam taj e-mail i nista. Nemoguce da sam pogresila, nemacki znam, podatke o osobi za koju zakazujem znam, sve potrebno sam popunila i ne znam u cemu je stos.