Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dexters nemas sta vise da brines da li si napisao malo o ili veliko nebitno je njima je bitan samo validan dokument i necemo imati problema! Ne salju ti termin jer je guzva kao i nekima sto cekaju jos od jula! Ovim odgovorom su razjasnili stvari! Zelim svima da se zahvalim i da sto pre dobijemo termine! Javljam kad dobijem! Pozdrav svima

IMG_2710.jpg

Molim vas ako neko zna šta upisati ovde- dokument o vrsti dozvole za boravak ili ekvivalentan dokument br??????

Da li moze neko da mi da savet ovde. Naime zelim da odem u NEmacku da radim. Zavrsio sam fakultet bezbednosti. Da li neko zna gde treba u nemacku da se odnese d ase proveri koje polove mogu da radim sa svojim fakultetom. Diploma je priznata i receno mi je da treba da prevedem diplomu na nemacki. E sad na koje mesto trreba da se posalje ili neko da odnese diplomu u nemacku da bi se utvrdilo koje polove mogu da radim u Nemackoj? I jos jedno pitanje da li neko moze da mi kaze koji su sajtovi najbolji za trazenje posla u NEmackoj? hvala

Hvala Gile! Samo da javim ovde da mi je upravo pre pet minita ambasada odgovorila na pitanje sa sledecim textom:Ambasada se zahvaljuje na Vašem upitu i obaveštava da ukoliko imate dve saglasnosti, neophodno je da se donesete obe saglasnosti (novu i staru) na zakazani termin. Ukoliko je nova saglasnost izdata nakon zakazivanja termina onda će biti dozvoljena predaja zahteva u zakazanom terminu. Sta mislite sada o tome!
Maci sad nesto gledam, a jel ti imas zakazan termin?? Vidim ovde pise " ukoliko je nova saglasnost izdata nakon ZAKAZIVANJA termina...." jel imas zakazan termin ili cekas da ti zakazu, kao ja npr??? Jer ja se jos uvek dvoumim dal da storniram, negde sam procitao da traze da se svi podatci u potpunosti slazu, kao ne zameraju c umesto ć na prezimenu ali sve ostalo mora biti ispravno.... ne znam vise sta da radim. Pisao sam u agenciju za zaposljavanje u Minhenu i oni su mi potvrdili da je nula ispred S a ja sam napisao slovo O.... (dosadih vise svima sa ovim :(..)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back