Nemanja(88)
Početnik
- Poruka
- 35
Od 21.07 cekam za termin za radnu vizu ima li jos neko da ceka
Ja cekam od 30.06 termin za radnu vizu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od 21.07 cekam za termin za radnu vizu ima li jos neko da ceka
Dexters verujem ti! I meni je pao kamen sa srca! Sada mirno spavanje!!!![/QUOTE
Slican problem kao vas i od Dextersa... sekunde su me delile od storniranja...(od 29.7 cekam)
Svi smo mi to upisali, ali se pitamo sta ako smo jedan broj upisali pogresno, da li to predstavlja problem?Imas broj odobrenja na radnoj dozvoli..Ako si je dobila..Kad trazis termin u konzulatu to upisujes.
Maci sad nesto gledam, a jel ti imas zakazan termin?? Vidim ovde pise " ukoliko je nova saglasnost izdata nakon ZAKAZIVANJA termina...." jel imas zakazan termin ili cekas da ti zakazu, kao ja npr??? Jer ja se jos uvek dvoumim dal da storniram, negde sam procitao da traze da se svi podatci u potpunosti slazu, kao ne zameraju c umesto ć na prezimenu ali sve ostalo mora biti ispravno.... ne znam vise sta da radim. Pisao sam u agenciju za zaposljavanje u Minhenu i oni su mi potvrdili da je nula ispred S a ja sam napisao slovo O.... (dosadih vise svima sa ovimHvala Gile! Samo da javim ovde da mi je upravo pre pet minita ambasada odgovorila na pitanje sa sledecim textom:Ambasada se zahvaljuje na Vašem upitu i obaveštava da ukoliko imate dve saglasnosti, neophodno je da se donesete obe saglasnosti (novu i staru) na zakazani termin. Ukoliko je nova saglasnost izdata nakon zakazivanja termina onda će biti dozvoljena predaja zahteva u zakazanom terminu. Sta mislite sada o tome!