Od 21.07 cekam za termin za radnu vizu ima li jos neko da ceka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima...Predao sam zahtev za dobijanje Nemacke boravisne dozvole 31.08.2017....(prijava, radna dozvola, ugovor sa poslodavcem i sve ostalo sto je potrebno za boravisnu dozvolu)...sluzbenica ambasade je preuzela dokumentaciju....rekla je da je dokumentacija kompletna...Danas je punh 5 nedelja jos uvek nema nikakvih vesti.Dali to znaci da sam odbijen za vizu.?..hvala
Pozdrav svima...Predao sam zahtev za dobijanje Nemacke boravisne dozvole 31.08.2017....(prijava, radna dozvola, ugovor sa poslodavcem i sve ostalo sto je potrebno za boravisnu dozvolu)...sluzbenica ambasade je preuzela dokumentaciju....rekla je da je dokumentacija kompletna...Danas je punh 5 nedelja jos uvek nema nikakvih vesti.Dali to znaci da sam odbijen za vizu.?..hvala
Nista Maci,zvao sam,nece da pricaju o terminima,na mail su mi odgovorili citiram:
,,Vaša registracija je uspešna ako ste dobili mejl sa referentnim brojem i ukoliko ste uneli ispravne podatke. "
To je ono genericki odgovoreno,ja sam ih pitao da li se to odnosi na datum i broj iz odobrenja,ili samo ma ime,broj pasosa i to,ali mi nista ne odgovaraju,tako da ni sam ne znam sta da radim,ja se samo dvoumim izmedju O i 0,a vidim da si ti u jos vecoj nedoumici. Ja sam kontaktirao i poslodavca,a on agenciju za zaposljavanje i imigraciono i javio mi da oni nista ne mogu da urade po pitanju termina i provere za isti i da moram da cekam. A najgore je sto i ti i ja ne znamo da l' cekamo uzalud :/