Xelena Milic
Početnik
- Poruka
- 5
zdravo svima ja cekam predugoooo,oko 60 dana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovako prijavio sam se 17 aprila za vizu spajanje porodice posle 4 dana zakazan mi je termin za 06.07.2017 supruga ima sve papire odnosno ne treba joj nista posto je drzavljanka eu. Meni je bilo potrebno inostrani izvod iz knjige vencanih njena boravisna adresa njene zadnje 3 plate(obracuna) fotokopija pasosa 2. 3 moje slike format za pasos i njena fotokopija lk.posto je u eu. Za mene nije potreban jezik ne placam taksu koja je 60e. Kada sam predao papire psle 4 dana su me zvali na veziranje pasosa. Jos samo kada se prijavljujete za termin morate dobiti povratni e meil i (OBAVEZNO POTVRDITI E MEIL NIKAKO STONIRATI OSIM AKO IMA GRESKE U BROJU PASOSA ILI IMENA ) Ako ne potvrdite e meil nece vam biti zakazano. Uostalom imate sve na sajtu ambasade.
Dobio sam samo mail za uspešnu registraciju gde kaže očekujte mail sa datumom termina šta tu treba potvrditi?Kako potvrditi? Hvala
ja cekam od 15.6ako je za utehu..nadam se da ce uskoro biti.
Mislim da stvarno nema koristi pisati ambasadi. Vidite da ima naroda koji ceka od 15.06 pa cak mi se cini i ranije. Pretpostavljam da su letnje guzve i generalno navala ekonomskog izbeglistva. S obzirom da sam se ja registrovao 20.06. i ocekivao zakazivanje termina do pocetka jula, sad bih bio sretan ako uopste budem obavesten do kraja avgusta.
Ajde mi reci onda,verovatno si pročitao post gore iznad jel ima šta potvrditi u malu kada se registruje? Ja koliko znam nema, dok ne stigne mail sa datumom termina!?
da li znate da neko ceka od tog perioda mozda,ovo je bas dosta vremena proslo![]()
Pozdrav svima.Da li neko zna da li se moze dobiti boravak u Nemačkoj ako
imam prijavljen boravak u Bugarskoj a iz Srbije sam .Hvala
Koliko ja znam, prioritet su radne vize, pa studentske odn. Usavršavanje, pa na kraju spajanje porodice.
Ajde mi reci onda,verovatno si pročitao post gore iznad jel ima šta potvrditi u malu kada se registruje? Ja koliko znam nema, dok ne stigne mail sa datumom termina!?
I meni su rekli ljudi koji se bave nostrifikacijom diploma da aus/fortbildung ide brze od obicne radne vize.Koliko ja znam, prioritet su radne vize, pa studentske odn. Usavršavanje, pa na kraju spajanje porodice.
I meni su rekli ljudi koji se bave nostrifikacijom diploma da aus/fortbildung ide brze od obicne radne vize.
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Po nekim informacijama koje sam dobio trenutno se ceka 2-3 meseca od registracije do vize za ausbildung, nemoj da me drzis za reč ali mislim da ces sigurno zavrsiti sve do februara, verovatno i dosta ranije.Pozdrav svima, evo ovako registrovao sam se za termin pre nedelju dana, radi se naime o Ausbildung. Papiri su spremi, moje pitanje glasi da li je realno da sve zavrsim do februara (znam da je to relatvno sve i da sve zavisi od slucaja do slucaja) ali zelim da pitam radi neke orijentacij. Hvala u svakom slucaju i pozz.
Pozdrav, javi kada dobijes termin.Pozdrav svima ovde![]()
Ja sam isto tako dobio informaciju da se studentske vize brže dobijaju od ostalih. Međutim, ja evo tačno mesec dana čekam na termin. Moj program počinje 1. oktobra i sad već nisam siguran da li ću do tad uspeti da dobijem termin, pa onda i vizu...
Da li neko može da mi kaže kada se ambasadi dostavlja putno osiguranje? Da li se nosi kad se predaju papiri ili se nosi tek kad se ide po pasoš i vizu? Tj. kada je najbolje da kupim putno osiguranje?