Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala puno na odgovoru. Sretno svima što čekaju![/QUOTŠta je kod vas u pitanju? Ne razumem, zašto saglasnost Mađara? Da li možda znate da je neko dobio negativan odgovor?

Ja sam na studijama u Nemackoj, a posto sam morala da budem na fakultetu, svesno sam prekoracila. I dobila zabranu. I sada su Nemci pitali Madjare da li se slazu za vizu, a ovi nisu javili, sada je ova na odmoru i tako u krug. A ja na fax ne mogu. Uzas!
A za odgovor, da li daju negativna, ne znam, ali Ausländerbehörde daje odgovor ambasadi.

Hvala puno na odgovoru i srećno!

Ja sam na studijama u Nemackoj, a posto sam morala da budem na fakultetu, svesno sam prekoracila. I dobila zabranu. I sada su Nemci pitali Madjare da li se slazu za vizu, a ovi nisu javili, sada je ova na odmoru i tako u krug. A ja na fax ne mogu. Uzas!
A za odgovor, da li daju negativna, ne znam, ali Ausländerbehörde daje odgovor ambasadi.

Ja moram da se izvinem svima za sve ove pokusaje prognoza, jednostavno covek ne moze da ih uhvati ni za glavu ni za rep, taman jedno ustanovim kako rade oni promene.
Od gotovo samog pocetka godine svaki prvi petak su davali termin i danas su presekli. Sta da vam kazem.

Da li si mozda razmisljao o tome da je jedan od clanova foruma neko iz ambasade pa ti namerno sabotiraju prognozu????????????

Ja moram da se izvinem svima za sve ove pokusaje prognoza, jednostavno covek ne moze da ih uhvati ni za glavu ni za rep, taman jedno ustanovim kako rade oni promene.
Od gotovo samog pocetka godine svaki prvi petak su davali termin i danas su presekli. Sta da vam kazem.

Pravilo je da nema pravila :)
Ma kakvo izvinjenje! Nastavicemo da racunamo i prognoziramo kako god znamo. Bitno je samo da se dele neke informacije, kad vec od njih ne mozemo nista da dobijemo. :)

Pa nisi ti nista lose mislio da se izvinjavas.....Ocigledno je da ne postoje pravila I sistem vec se podela radi nasumicno.....Nama svima ostaje da cekamo I cuvamo zivce I energiju za izazove koji tek slede!

Gde se nalazi ta agencija,jer je najjeftinija??

Kralja Milutina 57.
Nije najjeftinije. Najjeftinije je milenijum osiguranje. Ali ja nisam imala vremena da odem do Novog Beograda pa sam zato uzela ovo osiguranje, iz razloga sto se agencija otvara u 6h i onda sam pre predaje pasosa na viziranje otisla po osiguranje. Ali ako imate vremana prosetajte do milenijum osiguranja i uzmite tamo.

Pozdrav ljudi.Javljam se ovde u nadi da cete mi pomoci.
Vidim da ima dosta vas ovde sto se razumiju sta je sve potrebno da bi se moglo raditi kao vozac kamiona u Njemackoj
Ja sam iz bosne.Imam 21 godinu.Imam polozene kategorije za C i E ,sad me zanima da bi mogao raditi kao vozac u njemackoj sta je meni jos potrebo da polozim,imam u planu da polozim cod95 u sloveniji i ne znam da li imam potrebe da zavrsavam vanredno skolu za vozaca u bosni.Polaganjem coda izvadio bi i karticu vozaca u sloveniji.E sad da li bi u njemackoj morao da polazem ihk i vozacku dozvolu ,da li je to tesko sve polozit mislim da li je izvodljivo jer sam cuo da je sve na njemackom i da moras perfect pricat njemacki??To me bas zanima sto se tog posla tice u njemackoj.Nadam se da ce mi neko pomoci jer sam slucajno naletio na ovaj forum i vidim da ima dosta ljudi sto se razumije.Pozdrav za sve.

Pravilo je da nema pravila :)
Ma kakvo izvinjenje! Nastavicemo da racunamo i prognoziramo kako god znamo. Bitno je samo da se dele neke informacije, kad vec od njih ne mozemo nista da dobijemo. :)

Evo primera koliko je to sve "široko": Trojica vozača su aplicirala istog dana za termin, pozvani su istog dana i predali dokumentaciju zajedno. A onda su svi u razmaku od nedelju dana dobijali vizu, tako da je između prvog i trećeg bio raspon od dve nedelje. Toliko......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back