Prijava za termin : 8.9.2017
Na terminu bio : 8.5 .2018
Viza odobrena: 15.6.2018
Pozdrav svima......i srećno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ako nekome znaci informacija ,najjeftinije porodicno osiguranje za mene i dvoje dece na 90 dana koje traze za spajanje nasla sam u agenciji blizu ambasade malo uvucena u podrum nisam sigurna kako se zove,radi jedan jako ljubazan cika,cena 10520 din.milenijum osiguranje osigurana suma na 30 000e.inace u agenciji biro 1 trazili su mi 15 000 a u agenciji pored njih 16000 i naravno tvrdili da je to najpovoljnije.takodje mozda nekog zanima vratili su mi sertifikat o polozenom jeziku koji su mi uzeli na terminu,i jos da kazem ulazna viza koja se dobije ovde vazi onoliko koliko i kupljeno osiguranje (na osiguranju koji datum stavite od tog datuma vam vazi viza u narednih 90 dana)a naravno po dolasku u De prijava u uredu za strance i tamo se dobija od njih boravisna viza
To su moja saznanja dok sam cekala pasos,pa mozda nekome koriste informacije
Nox 1-2 .....hvala na čestitkama :-)
Viziranje je od 8-10 h ujutru
Djuka26 čestitam!
Po kom si NKS-u aplicirao?
E kad hoce ono hoce... zvao me jedan poslodavac da idem na razgovor i probu u Nemacku, placa put i smestaj.
A vec imam potpisan ugovor sa prvim poslodavcem nego se plasim da mi ne otkaze koliko se ceka NOKS 1-2.
A kako bi bilo kad bi na termin dosao sa dva ugovora ?![]()
Djuka26 čestitam!
Po kom si NKS-u aplicirao?
Draga braco po noksu,nas mrtvi noks naravno ni danas nece biti podeljen....
Kao sto sam i rekao dele ga svaki drugi mesec.
To je jedini noks koji se deli na dva meseca,sta reci.....
Nasa podela ce biti u Julu.
Sve mi je jasnije sada.
Noks 1-2 po novom se ne deli uopste dok se ne podeli po starom
Noks 3-5 po novom se deli ako bog da jednom u dva meseca i to u proseku podele samo 4 dana termina mesecno.
Noks 6-8 svake nedelje (mozda je jedna nedelja mesecno izuzetak, mada sumnjam)
Dodje mi da povratim, ovo je katastrofa kakva je ovo nepravda, jos nas direktno iz ambasade lazu za vreme cekanja.
Sto ne stave da ne mozemo da odemo iz Srbije da znamo na cemu smo a ne ovako da nas terorisu.
Zasto noks 6-8 dobija na 3 meseca ravno termin a vreme cekanja je za njih 5 minimum, na sta lici ovo
Sve mi je jasnije sada.
Noks 1-2 po novom se ne deli uopste dok se ne podeli po starom
Noks 3-5 po novom se deli ako bog da jednom u dva meseca i to u proseku podele samo 4 dana termina mesecno.
Noks 6-8 svake nedelje (mozda je jedna nedelja mesecno izuzetak, mada sumnjam)
Dodje mi da povratim, ovo je katastrofa kakva je ovo nepravda, jos nas direktno iz ambasade lazu za vreme cekanja.
Sto ne stave da ne mozemo da odemo iz Srbije da znamo na cemu smo a ne ovako da nas terorisu.
Zasto noks 6-8 dobija na 3 meseca ravno termin a vreme cekanja je za njih 5 minimum, na sta lici ovo