Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zar je moguce da opet nista ni danas???Pa zar nisu podeljeni termini do 08.03.kako je ovde na forumu neko pisao jos u prosloj podeli,moralo bi ove nedelje da podele termine...Jedino da su delili neke termine a da niko od ljudi koji su na forumu nije dobijo,sto je mala mogucnost jer ovde ima mnogo ljudi...strasno

Zar je moguce da opet nista ni danas???Pa zar nisu podeljeni termini do 08.03.kako je ovde na forumu neko pisao jos u prosloj podeli,moralo bi ove nedelje da podele termine...Jedino da su delili neke termine a da niko od ljudi koji su na forumu nije dobijo,sto je mala mogucnost jer ovde ima mnogo ljudi...strasno

Mislim da se ponedeljkom I sredom dele termini a i nacuo sam I petkom e sad koliko je to tacno ne znam

ma da brate sve to meni jasno ali meni poslodavac tvrdi da kao pomocni radnik nemogu da dobijem dozvolu za rad u nemacku i da necu dobiti vizu 90 posto tvrdi da pomocni radnici ima i na njihovom zavodu za zaposljavanje njemu nije problem kaze ugovor moze da mi posalje koji ja hocu
Nije tacno da pomocnici ne dobijaju vize, znam ljude koji su dobili.
A sta ti drugo preostaje ako imas samo kurs? Probaj pa sta bude, vec ti je neko napisao da ce traziti sigurno dokaz iz PIO fonda lista gde si radio, koliko imas iskustva.

Da li neko ima informaciju da li su devojke koje su se u januaru prijavile za NOKS 6 8 vec dobile termin ili jos cekaju?

- - - - - - - - - -

Hvala muma.

Imao sam zustimmung koji mi vazi još do 30.Aprila.

- - - - - - - - - -

Hvala Gile...

U pitanju je Pokrajina Sachen-Anhalt

- - - - - - - - - -

Planiram sutra da idem da viziram pasos, dali treba od sutra da mi i osiguranje vazi?

Mislim da treba da vazi od dana kada planiras da putujes, srecno!

E ovako...

Prijavio se za Termin 10.11.2017, na terminu sam bio 02.03.2018 i danas su mi javili putem Email-a da mi je viza odobrena... u pitanju je Vozac

Čestitam! Izgleda da su ubrzali malo proceduru odobravanja vize, ali se zato duže čeka termin.

Divno..a "kao" NOKS 68 bi trebalo da ide malo brze :/

Po svemu sudeći to više ne važi :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back