Do kada

Razumno je i sa više od 40 godina. Razumno je uvek kada, nije moglo ranije :) Kad god došlo, dobro došlo. Moj kolega sa posla ima ćerkicu dva meseca mlađu od mog sina, ali on ima blizu 45 godina. Oboje idu u isto obdanište. Oni nisu mogli ranije imati dete, pa ga jedva dočekaše :)

Potpuno se slazem. :ok:

Razumno je i sa više od 40 godina. Razumno je uvek kada, nije moglo ranije :) Kad god došlo, dobro došlo. Moj kolega sa posla ima ćerkicu dva meseca mlađu od mog sina, ali on ima blizu 45 godina. Oboje idu u isto obdanište. Oni nisu mogli ranije imati dete, pa ga jedva dočekaše :)

naravno da je super i kasnije, bitno je da covek dobije dete ako ga zeli. ali ako moze da bira bolje je malo ranije. bolje po dete da mu je tata zdrav, vitalan, pun snage.

naravno da je super i kasnije, bitno je da covek dobije dete ako ga zeli. ali ako moze da bira bolje je malo ranije. bolje po dete da mu je tata zdrav, vitalan, pun snage.

a sto je to bolje?ajde se malo osvrni na parove izmedju 20-30 pa reci dal su vitalni..ili stomacine ko bojleri..debele klinke za busem ne mogu potrcati..i ne igra svaki roditelj lopte s detetom i ne baca frizbi..za to ne treba atletska gradja ili na nosenje deteta od 20 kila..i sa 60 ga moze nauciti plivati i dati zdravu svest o zivotu

a sto je to bolje?ajde se malo osvrni na parove izmedju 20-30 pa reci dal su vitalni..ili stomacine ko bojleri..debele klinke za busem ne mogu potrcati..i ne igra svaki roditelj lopte s detetom i ne baca frizbi..za to ne treba atletska gradja ili na nosenje deteta od 20 kila..i sa 60 ga moze nauciti plivati i dati zdravu svest o zivotu

a shto treba atletska gradja??
mislim, ok, ja sam ceo zivot u sportu...pa mi ne pada teshko da s njim vitlam za loptom...podignem ga 150 da bi mogao da dobaci loptu do kosha...trchim oko stola pola sata, kao muva bez glave...
ali, neko ko nije atletske gradje, moze veci deo ovoga da odradi...
e sad...sa 60 godina...teshko da ce moci...a nema nishta lepshe nego kada klinac dodje kod tebe i kaze ti: tajka, ja hocu s tobom da se igram...ajde da shutiramo loptu...trchim...itd...

e sad...zamisli da imash 60...i kazesh...ne moze tajka sine...a kako malom detetu da objasnish razlog shto ne mozesh??
ono malo ne konta tvoje razloge...vec je zeljno igranja s tobom... ;)

vkazem za to ne treba atletska gradja..jer nikog ne videh da se krece prilikom sutiranja lopte s detetom a bas sam obratio vise x paznju kako ih uce sutirati loptu..mogo su pasivnije nove generacije od starijih i zatupljene..stariji ne sede za racunarom i po ceo dan su na adi..plivaju i druze se..setaju redovno..dok mladi jedu brzu hranu i kafenisu..na telefonima su nonstop..cirkaju i puse..mislim da je dovoljno

vkazem za to ne treba atletska gradja..jer nikog ne videh da se krece prilikom sutiranja lopte s detetom a bas sam obratio vise x paznju kako ih uce sutirati loptu..mogo su pasivnije nove generacije od starijih i zatupljene..stariji ne sede za racunarom i po ceo dan su na adi..plivaju i druze se..setaju redovno..dok mladi jedu brzu hranu i kafenisu..na telefonima su nonstop..cirkaju i puse..mislim da je dovoljno

e ok...nisam ja onda dobro prochitao...a to da su pasivniji...to stoji...

ja se stvarno trudim da se izvitlam s klincem...u glavnom kuci dolazim mokar...skoro kao posle treninga... :lol:

ali, definitivno to ne bih mogao sa 45-50 godina...u stvari, mozda bih i mogao...ali ne toliko chesto...i tim tempom... :)

e ok...nisam ja onda dobro prochitao...a to da su pasivniji...to stoji...

ja se stvarno trudim da se izvitlam s klincem...u glavnom kuci dolazim mokar...skoro kao posle treninga... :lol:

ali, definitivno to ne bih mogao sa 45-50 godina...u stvari, mozda bih i mogao...ali ne toliko chesto...i tim tempom... :)

naravno da bi mogao samo kao i svi ostali imas druge aktivnosti i posao..pa zenu koja se isto angazuje..babe i dede..bude to zanimljivo neko vreme posle dete to ne zanima..odma predje na komp kao sva ostala deca i roditelji dizu ruke..ako vec pricamo o aktivnom sportu onda se dete vec sa 4-5 god daje na karate plivanje tenis itd..nema potrebe da predstvaljamo kako je to dugogodisnja aktivnost koja se uskracuje nekom u poznim godinama..kao sto i necemo pomnjeti novac za guvernantu i babysiterke..ja mislim da david backam nema vremena da balansira toliku decu sta ti mislis

Pravi muskarac treba da napravi dete, npr. jel kasno posle cetrdesete? Pitam jer sam cuo da kao ljudi tada vise nemaju zivaca za dete, a ja jos nisam za tu opciju jer mi se jos malo druzi sa zenama, pa ako ne moram cisto da jos malo uzivam.

meni licno, za zensko pogotovo, izradjati shta imash radjati do tridesete... a za mushkarca, shta ja znam, moze sa 40... mene je moj cale napravio sa 23, ja sad imam 23 znaci on 46, a da me napravio sa 40, znaci sad bi imao 63...puno je to nekako...

Back