Do kada

Obzirom da ne pusim i ne pijem, nemam problema sa tezinom, aktivan sam, nadam se da cu moci da trcim sa decom bar do 45.

Ako ih budem imao, tj.
A sto ne bih mogao trcati sa preko cetrdeset i praviti djecu ?
To samo kilavcima izgleda nemoguce .
Pa ima ljudi koji su olimpijski sampioni a imaju preko cetrdeset !
Genetika i uredan zivot su bitniji od godina .

Pravi muskarac treba da napravi dete, npr. jel kasno posle cetrdesete? Pitam jer sam cuo da kao ljudi tada vise nemaju zivaca za dete, a ja jos nisam za tu opciju jer mi se jos malo druzi sa zenama, pa ako ne moram cisto da jos malo uzivam.

Jos malo ce tehnologija da pravi decu, taman dok mi napunimo cetreset, i odes u bolnicu, doniras spermu i par meseci kasnije odes po 100% vlastito dete,
ovako kazu da svakom 6 detetu nije tata onaj za koga se misli da je, tako da pazite se momci, i proveravajte web strane napredne tehnologije i rezervisite sebi mesto kad ova tehnologija postane aktuelna. ;)

E na ovom forumu i sad i uvek i za 100 godina ,svi samo lazu za godine ,a i za sve ostalo..............svi kao nemaju jos 25 i 30,kad budem jednog dana imao 40,dajte molim vas..........isti ljudi,ista meta isto odstojanje........................:worth:

sto se teme tice,muskarci vise nemaju zivaca ni za sami sebe,a kamoli za zenu i dete............a i zene ne trpe nista,tako da biti otac posle 40,tiha jeza........taj je vec istrosen i smoren od zivota,nije taj za malo bebce,koje trazi paznju 24/7.jel i mame su se promenile,i one sad traze pomoc i odmor...........znaci ili pozuri ili zaboravi..............:p

E na ovom forumu i sad i uvek i za 100 godina ,svi samo lazu za godine ,a i za sve ostalo..............svi kao nemaju jos 25 i 30,kad budem jednog dana imao 40,dajte molim vas..........isti ljudi,ista meta isto odstojanje........................:worth:

sto se teme tice,muskarci vise nemaju zivaca ni za sami sebe,a kamoli za zenu i dete............a i zene ne trpe nista,tako da biti otac posle 40,tiha jeza........taj je vec istrosen i smoren od zivota,nije taj za malo bebce,koje trazi paznju 24/7.jel i mame su se promenile,i one sad traze pomoc i odmor...........znaci ili pozuri ili zaboravi..............:p
Ja ne lažem, imam 124 godine i sina na koga sam ponosna :heart:

Back