gost 230618
Veoma poznat
- Poruka
- 10.610
razumno je do 40...
Razumno je i sa više od 40 godina. Razumno je uvek kada, nije moglo ranije

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
razumno je do 40...
E sa toliko je mene moja stara rodila, jos su se sestre cudile kako mala beba sa tako velikim jajima.
Razumno je i sa više od 40 godina. Razumno je uvek kada, nije moglo ranijeKad god došlo, dobro došlo. Moj kolega sa posla ima ćerkicu dva meseca mlađu od mog sina, ali on ima blizu 45 godina. Oboje idu u isto obdanište. Oni nisu mogli ranije imati dete, pa ga jedva dočekaše
![]()
Razumno je i sa više od 40 godina. Razumno je uvek kada, nije moglo ranijeKad god došlo, dobro došlo. Moj kolega sa posla ima ćerkicu dva meseca mlađu od mog sina, ali on ima blizu 45 godina. Oboje idu u isto obdanište. Oni nisu mogli ranije imati dete, pa ga jedva dočekaše
![]()
naravno da je super i kasnije, bitno je da covek dobije dete ako ga zeli. ali ako moze da bira bolje je malo ranije. bolje po dete da mu je tata zdrav, vitalan, pun snage.
naravno da je super i kasnije, bitno je da covek dobije dete ako ga zeli. ali ako moze da bira bolje je malo ranije. bolje po dete da mu je tata zdrav, vitalan, pun snage.
a sto je to bolje?ajde se malo osvrni na parove izmedju 20-30 pa reci dal su vitalni..ili stomacine ko bojleri..debele klinke za busem ne mogu potrcati..i ne igra svaki roditelj lopte s detetom i ne baca frizbi..za to ne treba atletska gradja ili na nosenje deteta od 20 kila..i sa 60 ga moze nauciti plivati i dati zdravu svest o zivotu
vkazem za to ne treba atletska gradja..jer nikog ne videh da se krece prilikom sutiranja lopte s detetom a bas sam obratio vise x paznju kako ih uce sutirati loptu..mogo su pasivnije nove generacije od starijih i zatupljene..stariji ne sede za racunarom i po ceo dan su na adi..plivaju i druze se..setaju redovno..dok mladi jedu brzu hranu i kafenisu..na telefonima su nonstop..cirkaju i puse..mislim da je dovoljno
e ok...nisam ja onda dobro prochitao...a to da su pasivniji...to stoji...
ja se stvarno trudim da se izvitlam s klincem...u glavnom kuci dolazim mokar...skoro kao posle treninga...
ali, definitivno to ne bih mogao sa 45-50 godina...u stvari, mozda bih i mogao...ali ne toliko chesto...i tim tempom...![]()
ja bih se pre brinuo kako objasniti detetu sto ga majka nije dojila jer je ugradila silikone a sve ostale majke dojekasno je to, posle ces morati mnogo da se trudis da objasnis svom detetu zasto je njegov tata toliko mator a ostale tate nisu
ja bih se pre brinuo kako objasniti detetu sto ga majka nije dojila jer je ugradila silikone a sve ostale majke doje![]()
pa to ti kazem..krivo im sto mi mozemo pravimo decu sa 80 a one tesko i sa 30 da su plodne![]()
Pravi muskarac treba da napravi dete, npr. jel kasno posle cetrdesete? Pitam jer sam cuo da kao ljudi tada vise nemaju zivaca za dete, a ja jos nisam za tu opciju jer mi se jos malo druzi sa zenama, pa ako ne moram cisto da jos malo uzivam.