SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AcaBg82:Jeste 9-ti put ti naleti normalna ali ne umocis. Onda moras da pricas , da se trudis oko nje, da pokazes interesovanje , a isto vremeno se oko nje trudi jos njih gomila. Pa tek ako pokazes da si najbolji i smuvas je onda ces da umocis. A konkurencija je gadna. Na 10 postenih devojaka dodje 90 obicnih momaka. Na 90 sponzorusa dodje 10 sponzora tako da tu nema konkurencije.
Sto ce reci da treba da se potrudis mnogo vise od nekog kriminalca i maminog i tatinog sina.
moze_bolje:e hbg, onda ti je lakse da pocnes da radis pa da dospes medju onih 10%, misim ako ti je dzak na ledjima laski od malo price, zeze, izliva emocija...
da bi dosao do 10. normalne, ceka te 90% ispala od strane sponzorusa i 9% od strane normalnih. Aco! ako oces da nam kazes da su tvoje sanse ispod 1%, jbg, sta se onda i nervirash....
moze_bolje:eee rizik je cudo...
pa takvo vreme doslo, da ce ti pre prici riba nego sto ces ti uspeti da smuvas ako pridjes!
Jeste teorija i to netachna. Samo sto si ti toliko isparanoisan s tim prichama o sponzorushama i sponzorima i ko koga tu sveukupno ****, da ti se nikako ne da, da sagledas realnu stvar.AcaBg82:Mislim ovo je samo moja teorija zasto se devojka seksaju vise od momaka i veoma je logicna bar meni.
Kad_LupimLupim:Jeste teorija i to netachna. Samo sto si ti toliko isparanoisan s tim prichama o sponzorushama i sponzorima i ko koga tu sveukupno ****, da ti se nikako ne da, da sagledas realnu stvar.
AcaBg82:Ja isto tako ne volim da dozivljavam neprijatnosti od devojaka, a Srpkinje znaju da bude vrlo neprijatne. A isto je i sa vecinom momaka. Vecina kaze da zato ne prilazi, ne zele da dozive neprijatnosti. Evo 99% veza koje ja znam su stvorene preko poznanstava, drug upozna recimo na svom rodjendanu drugaricu sa svojim drugom pa se ovi smuvaju. I svi kazu da ne prilaze zato sto imaju neprijatna iskustva i zato sto ne zele vise da ih imaju. Nase devojke znaju da budu vrlo gadne.
JA! Doshao sam sa devojkom za koju sam znao da ima dechka u moju sobu, ali je u toku predigre pochela da mi pricha o svom dechku. Kad je nakon prvog upozorenja nastavila da pricha o njemu, oterao sam je kuci. (Prvo sam imao problem da je skinem sa sebe, pa da je nateram da se obuche, poshto je mislila da se foliram).Devilishgirl:ako je neki mushkarac odbio nekad neku, neka se javi..bilo bi mi izuzetno drago da to chujem..ja josh ne videh..

Niski udarciGazdarica:Aco, jesi li ti nevin?!

recepcionerka:da li je moguce ovako nesto?
s obzirom da danas devojke imaju vise slobode i da danas zena pre stratuje frajera nego da ceka da joj on pridje ima i vece sanse da ga odvuce u krevet i noc ne provede sama?!
koliko istine ima u ovome?
Tako je Aco, vrati se u klupu i razmisljaj.AcaBg82:Oces reci da moja teorija primenjena cak i na dobre ribe nije tacna?
Gazdarica:Aco, jesi li ti nevin?!
Bad_Wolf:To je i meni padalo na pamet, ali cutim - da ga ne provociram: imam i goru mogucnost.
AcaBg82:Koju to?
Enfroz2891.:
To sa prstitjem prvi put chujem i za mushko i za zensko....to obichno utripovane ili domacice ili gabori tipovi tako fantaziraju da mogu svaku/gog da odvoje....a ako takvih i ima koji skachu na pucketanje,ne zovu se frajeri nego picopatjenici.
Ali lepo je imati bujnu mashtu....![]()
moze_bolje:a kako ti to izgledash aco vishe...daj da vidim da li je to moguce

eee bre... tripujes se gadno. Mada i da te vidim ko mi garantuje da si to ti... :-?eclipse:cu, "zenskinjama"
Bad_Wolf:Ajde da probam da ti objasnim - hocu da obratim svoju misao na celokupnu zensku populaciju. Devojke, fale - zene, ako kazem zene - fale devojke itd...
ops: 
LUJKE@:De ste ljudi???????????????????????![]()
ops:
![]()