Devojke, da li bi se zabavljale sa...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nikad!!! bilo bi me sramota da kazem drustvu: e moj novi decko prodaje semenke!!! :vatromet: koliko god da je lep i zgodan to jednostavno ne ide.mada ima potpuno drugacijih slucajeva. sestre od moje drugarice, pa njena drugarica se zabavljala sa deckom koji prodaje semenke. bas se secam kad je drugaricina sestra rekla: ''jao pa to je bas slatko''. ali ta sto se zabavljala sa tim deckom je strasno debela, tako da i nije mogla da nadje bolje.:heart:

:lol: koji toxic waste

ono...zemljo otvori se

ova je 100% neka nikolina drugarica iz odeljenja

Нема она предрасуде.
Предрасуде подразумевају неко, ограничено или лажно знање о нечему.
Она појма нема о животу.
Мало ко у њеним годинама има...
...delimično se slažem sa ovom konstatacijom....
...ali ona je izgradila svoj stav i zna šta ne želi....
...dali je to ispravno ili ne,shvatiće posle...
...nikakva ubeđivanja tu ne pomažu....
...samo će terati kontru...

a sad bi' bas voleo da imam jednu masinu za put kroz vreme, pa da vidim vas sve i cujem kako ste vi razmisljali sa 12 ili 15 godina... posle bitke su svi generali... kaze jedan moj drug vrlo cesto... i podseti me ova situacija sad... vi, sa 20tak godina iskustva vise od deteta, sudite o njegovim il' njenim postupcima i razmisljanjima... to je jos jedan od razloga zbog cega veze, gde je razlika u godinama velika, retko uspevaju... oni stariji i iskusniji bi samo da prolete pored izloga koje bi oni mladji tek trebali da vide... ne zato sto zele... nego zato sto to, jednostavno, mora da se vidi...

nikad!!! bilo bi me sramota da kazem drustvu: e moj novi decko prodaje semenke!!! :vatromet: koliko god da je lep i zgodan to jednostavno ne ide.mada ima potpuno drugacijih slucajeva. sestre od moje drugarice, pa njena drugarica se zabavljala sa deckom koji prodaje semenke. bas se secam kad je drugaricina sestra rekla: ''jao pa to je bas slatko''. ali ta sto se zabavljala sa tim deckom je strasno debela, tako da i nije mogla da nadje bolje.:heart:

:super:

Bravo, za iskrenost... :)

Rile prijatelju divim se tvojoj vestini da razumes ljude, i to razne, da shvatis njihov nacin razmisljanja i da protumacis njihove postupke...voleo bih da i ja to mogu, trudim se, ali tesko mi to uspeva...kod tebe je to tako lako i jednostavno, kao da gledas nase kosarkase i njihovu igru u najboljim danima...

Mislim da dete od 12 godina ne bi trebalo da bude na ovom podforumu. Mislim da je to prilichno jasno i bez onog 18+. Mislim da joj ne mozzemo zabraniti. Mislim da che sama da shvati ako joj neko lepo kazze.
Detinjstvo je suvishe kratko da bi ga troshila na probleme koji che je ionako pratiti ostatak zzivota.
Neke mame zaista nemaju pojma gde su im deca kad kazzu da idu da se igraju. :(

...Momkom koji na ulici prodaje semenke, kokice, i tako to...??

:?:

I zasto da/ne? :lol:

Jest da je moje vreme prošlo, ali...
Zašto da ne ?
Pa i oni su neki ljudi valjda...
Nemaju svi baš avione, kamione, skupa kola, vile i ostale nekada nepotrebne potrebštine...
Mora i njih ljude nekoj da voli...

A imam i pride šta da grickam, kad mi se gricka...nešto drugo...:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back