Devojke, da li bi se zabavljale sa...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
;)

Samo ne znam kako se to zaradjuje gajba postenim poslom sa platom 30-40 hiljada... Rad sam saznati! :idea:

Sram ih bilo... :lol:

Ne vidim razlog da napadas devojke koje se malo slobodnije oblace i ponasaju od tebe da su - sponzoruse!! Nije lepo sa tvoje strane da osudjujes razlicite od sebe...

Zar tako mislis o meni... :(

Opet osudjujes druge devojke, razicite od sebe da su ovakve-onakve...

Kapiram da mi neka starija gospodja lovarna kupi... :)

Osudjujes ih i ti sto te nece jer nemas kola ni gajbu:per:;)pa frustracije prenosis na cijeli zenski rod i svima nam govoris da gledamo materijalno stanje kod momaka, a to me nervira:dash:
A kao nije tacno da se sponzoruse oblace atraktivno?;);)
To za kola i gajbu nisam ni mislila postenim putem, nemoguce je:roll::roll:Ali mi nije jasno kad se toliko hvalis po forumu da si popularan kod tih matorki, kako dosad nisi sakupio dovoljno para da ostvaris svoj san?:lol::lol::lol:;)

Osudjujes ih i ti sto te nece jer nemas kola ni gajbu:per:;)pa frustracije prenosis na cijeli zenski rod i svima nam govoris da gledamo materijalno stanje kod momaka, a to me nervira:dash:

A sta da ti radim... Opusti se malo. ;)

A kao nije tacno da se sponzoruse oblace atraktivno?;);)

To jeste tacno ali ti si rekla drugacije. Ti si insinurias da sve devojke koje se oblace, kako ti kazes "atraktivno", a ja kazem "normalno kako dolikuje devojkama", i ne moras da ih setas 3 meseca da bi ti dale, su sponzoruse.

Ajde iskreno reci, jel da da si nevina? :)

To za kola i gajbu nisam ni mislila postenim putem, nemoguce je:roll::roll:Ali mi nije jasno kad se toliko hvalis po forumu da si popularan kod tih matorki, kako dosad nisi sakupio dovoljno para da ostvaris svoj san?:lol::lol::lol:;)

A kako onda? Mene prozivas sto nemam stan (auto imam) a i sama kazes da se za stan ne moze zaraditi.

I molim te da ne koristis rec "matorke", jer ces i ti jednom biti "matorka"... :lol:

A sta da ti radim... Opusti se malo. ;)

To jeste tacno ali ti si rekla drugacije. Ti si insinurias da sve devojke koje se oblace, kako ti kazes "atraktivno", a ja kazem "normalno kako dolikuje devojkama", i ne moras da ih setas 3 meseca da bi ti dale, su sponzoruse.

Ajde iskreno reci, jel da da si nevina? :)

A kako onda? Mene prozivas sto nemam stan (auto imam) a i sama kazes da se za stan ne moze zaraditi.

I molim te da ne koristis rec "matorke", jer ces i ti jednom biti "matorka"... :lol:[/QUO
To uopste nije tacno da sam rekla da su sve djevojke koje se atraktivno oblace sponzoruse, jer se i sama normalno oblacim. Spominjala sam za one sto se otvoreno nude itd. pa kao takve lakse upadnu u oko;)
"Matorka" nije moj nego tvoj izraz, samo sam tebe citirala. I ja ne mislim da je zena od 38 godina matora kao sto ti kazes:roll:
Uopste te ni za sta nisam prozivala,samo sam se zezala da se potrudis za kola i stan kad vec toliko tvrdis da se SVE mi lozimo na to i da drugacije neces naci zensku:roll:
Poenta cijele moje price jeste pobijanje tvoje tvrdnje da sve zenske traze tipove s gajbom i stanom, jer je to apsolutno netacno!
Inace, veoma si drzak i bezobrazan, prije ce biti da te zbog toga nece, nego zbog materijalne situacije;)

To uopste nije tacno da sam rekla da su sve djevojke koje se atraktivno oblace sponzoruse, jer se i sama normalno oblacim. Spominjala sam za one sto se otvoreno nude itd. pa kao takve lakse upadnu u oko;)

Svako voli devojke koje se otvoreno nude... :lol: Cak i tvoj decko, iako ti to nece reci... :lol:

Inace, veoma si drzak i bezobrazan, prije ce biti da te zbog toga nece, nego zbog materijalne situacije;)

Ja drzak i bezobrazan? :(

:dontunderstand:

Kako to?

Svako voli devojke koje se otvoreno nude... :lol: Cak i tvoj decko, iako ti to nece reci... :lol:

Ja drzak i bezobrazan? :(

:dontunderstand:

Kako to?
Vidis, ne mogu mu uci u glavu da vidim sta misli, ali da voli te sto mu se nude, zar ne bi takvu i izabrao?Prevario me?A stalno kidisu:roll::roll:
Naravno da si drzak i bezobrazan kada postavljas vrlo intimna pitanja:evil: A takodje imas visak samopouzdanja i neki iritantan macho stav:roll::roll:
U redu je da volis te sto se nude, ali problem je sto nemas sta one traze-pare:) "Opruzi se onoliko koliko si dugacak!"

Vidis, ne mogu mu uci u glavu da vidim sta misli, ali da voli te sto mu se nude, zar ne bi takvu i izabrao?Prevario me?A stalno kidisu:roll::roll:
Naravno da si drzak i bezobrazan kada postavljas vrlo intimna pitanja:evil: A takodje imas visak samopouzdanja i neki iritantan macho stav:roll::roll:
U redu je da volis te sto se nude, ali problem je sto nemas sta one traze-pare:) "Opruzi se onoliko koliko si dugacak!"

Opet generalizujes... Znaci sve sto se nude - traze kesh?

Znas, neki ljudi, pa cak i zene, jednostavno vole sex... :lol:

A ti bi se zabavljal sa likom koji prodaje kokice.... Ma hajde, mani se te spike meni.

A sto da ne bih? Ne vidim sta je tu toliko lose.:dontunderstand:
Ako momak ima sve osobine koje mi odgovaraju, taman posla da bi mi zanimanje bilo faktor eliminacije!
Nego ne pitah te, a zanima me... Je li se tebi seksualno-ljubavni zivot poboljsao otkad si kupio kola? Ako jeste, jel smatras da je bas to uzrok?

Ako momak ima sve osobine koje mi odgovaraju, taman posla da bi mi zanimanje bilo faktor eliminacije!
Nego ne pitah te, a zanima me... Je li se tebi seksualno-ljubavni zivot poboljsao otkad si kupio kola? Ako jeste, jel smatras da je bas to uzrok?

Nije to nista lose, ali bi tebe bilo blam. ;)

Nisam ja kupovao auto za to, inace bih uzeo karavan :mrgreen:

Ali jeste mi lakse u svakom smislu.... Komotniji sam, cas posla sam u centru, mogu da izadjem gde hocu, kad hocu... I da ne nabrajam.

pa ja sam tačno znala :)
da je ovo cvetić izvukao iz naftalina
ah
ljubaF

:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back