A sta da ti radim... Opusti se malo.
To jeste tacno ali ti si rekla drugacije. Ti si insinurias da sve devojke koje se oblace, kako ti kazes "atraktivno", a ja kazem "normalno kako dolikuje devojkama", i ne moras da ih setas 3 meseca da bi ti dale, su sponzoruse.
Ajde iskreno reci, jel da da si nevina?
A kako onda? Mene prozivas sto nemam stan (auto imam) a i sama kazes da se za stan ne moze zaraditi.
I molim te da ne koristis rec "matorke", jer ces i ti jednom biti "matorka"...

[/QUO
To uopste nije tacno da sam rekla da su sve djevojke koje se atraktivno oblace sponzoruse, jer se i sama normalno oblacim. Spominjala sam za one sto se otvoreno nude itd. pa kao takve lakse upadnu u oko

"Matorka" nije moj nego tvoj izraz, samo sam tebe citirala. I ja ne mislim da je zena od 38 godina matora kao sto ti kazes

Uopste te ni za sta nisam prozivala,samo sam se zezala da se potrudis za kola i stan kad vec toliko tvrdis da se SVE mi lozimo na to i da drugacije neces naci zensku

Poenta cijele moje price jeste pobijanje tvoje tvrdnje da sve zenske traze tipove s gajbom i stanom, jer je to apsolutno netacno!
Inace, veoma si drzak i bezobrazan, prije ce biti da te zbog toga nece, nego zbog materijalne situacije