- Poruka
- 37.762
u kom univerzumu očevi prepričavaju svojim sinovima čije keve su iebali?
u kom?
u kom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoje očevi koji sa sinovima imaju tako ,,drugarski" odnos i tako pričaju. Ja nemam takav odnos, ali postoje takvi ljudi.u kom univerzumu očevi prepričavaju svojim sinovima čije keve su iebali?
u kom?
a ti na kojoj osnovi vredjaš žene? komuniciraj sad ako si mogao da smisliš onakvu boleštinuŠta da ti odgovorim? Sa primitivcima koji vole da vređaju druge ljude na nacionalnoj i rasnoj osnovi ne želim da komuniciram.
Ja ne vređam žene nego ukazujem na neželjene pojave promiskuitetnosti. Nažalost muškarac koji je imao više žena je ,,je..č" a žena koja je imala više muškaraca je ,,jeb....a". To nije moj izum jednostavno se tako šovinistički gleda na tu stvar.a ti na kojoj osnovi vredjaš žene?
Ti ukazuješ?Ja ne vređam žene nego ukazujem na neželjene pojave promiskuitetnosti. Nažalost muškarac koji je imao više žena je ,,je..č" a žena koja je imala više muškaraca je ,,jeb....a". To nije moj izum jednostavno se tako šovinistički gleda na tu stvar.
Ti živi u svom svetu iluzije to je tvoj problem.U tvom okruženju
Očevi se druže sa sinovima tako što idu ulicom i apostrofiraju žene koje su se iebale sa njima?
Pitam se zaista gde živiš
Ja. Kad nema neko žensko da brani żenski rod (samo ovde Lorelajn koliko toliko to radi) moram ja da stanem na stranu čestitih i dobrih žena protiv ,,promiskuitetkinja".Ti ukazuješ?
Ovo nije vređanje građanko?
Ako želiš da kažeš da ne poštujem žene moram da te razočaram, ako neko poštuje žene onda sam to ja.
u kom univerzumu očevi prepričavaju svojim sinovima čije keve su iebali?
u kom?
Tema zaslužuje ključ a ti zaslužuješ ban.
pod maskom naivnosti bljuješ nesuvisle uvrede na ženski rod
i niko ne vidi tvoju podlu nameru?
Vidim da si preopterećen sa mnom i voliš da vređaš. Plus si jedan veliki muški šovinista, pogledaj šta pišeš. Primitivizam izbija iz tebe jer primitivizam je takav, on ne može da se sakrije.У паклу собе господина Мелиота, кад остане сам са својиим лап топом.
Shvatila sam.У паклу собе господина Мелиота, кад остане сам са својиим лап топом.
Nisam ja nikoga prozivao već se neko sam pronašao u nazivima pa se uvredio.Тражио сам да се теме закључају, а за њега трајни бан због прозивања друге форумашице на најогавнији начин. Уместо трајног бана, добио је само привремени бан.
Eto meni je ista ideja pala na pamet dok sam pratila na temama tok misli jednog bolesnog mozgaТражио сам да се теме закључају, а за њега трајни бан због прозивања друге форумашице на најогавнији начин. Уместо трајног бана, добио је само привремени бан.
Vidim da si preopterećen sa mnom i voliš da vređaš. Plus si jedan veliki muški šovinista, pogledaj šta pišeš. Primitivizam izbija iz tebe jer primitivizam je takav, on ne može da se sakrije.

zato sto postoje i muskarci koji zele devojku samo za jedno vece.Kada sami bio u tinejdžerskoj dobi često mi se dešavalo da kad bih pitao za neku devojku da mi neko odgovori ,,nije ona devojka za vezu, već samo za jedno veče". Kapirao sam i tada i sada šta je to značilo i o kakvim se devojkama se radilo (bar prema pričama mojih poznanika), ali i tada mi je padalo na pamet a i sada mi prođe kroz glavu ova misao: ,,Zašto samo jedno veče, zašto stati samo na jednoj večeri?"![]()
Ali problem nastaje kada počnu o tome da govore. Ako ništa drugo bar ćuti i ne pričaj o tome jer džentlmeni to ne rade.zato sto postoje i muskarci koji zele devojku samo za jedno vece.
pa onda dzaba ye.bem ako to grad ne sazna.Ali problem nastaje kada počnu o tome da govore. Ako ništa drugo bar ćuti i ne pričaj o tome jer džentlmeni to ne rade.
Dobro što si to rekao, da vide neki jer ispade da sam ja neki seljak iz kartonskog romsog naselja. I da jesam pa šta, ali nisam.pa onda dzaba ye.bem ako to grad ne sazna.