"Devojka za jedno veče"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To ponašanje sam videla samo u jednom filmu, ali čak ni tamo niko nije prepričavao iako su se svi medjusobno iebali

1692771289447.jpeg

U tvom okruženju
Očevi se druže sa sinovima tako što idu ulicom i apostrofiraju žene koje su se iebale sa njima?
Pitam se zaista gde živiš
Ti živi u svom svetu iluzije to je tvoj problem.
Ja. Kad nema neko žensko da brani żenski rod (samo ovde Lorelajn koliko toliko to radi) moram ja da stanem na stranu čestitih i dobrih žena protiv ,,promiskuitetkinja".

Ovo nije vređanje građanko?

Ako želiš da kažeš da ne poštujem žene moram da te razočaram, ako neko poštuje žene onda sam to ja.

На који начин показујеш то поштовање?

Кроз претходних 5 отворених тема на овом потфоруму, а све пет одвратне до крајњих граница (једна је спојена са неком десетом темом, па се само четири теме виде, од тога је једна затворена, а требале су све теме да ти буду затворене.

А тек твоје писање на тим темама!

У суштини, теме су ти само оправдање себи зашто не ебеш ништа и никада.

Tema zaslužuje ključ a ti zaslužuješ ban.
pod maskom naivnosti bljuješ nesuvisle uvrede na ženski rod

i niko ne vidi tvoju podlu nameru?

Тражио сам да се теме закључају, а за њега трајни бан због прозивања друге форумашице на најогавнији начин. Уместо трајног бана, добио је само привремени бан.

Тражио сам да се теме закључају, а за њега трајни бан због прозивања друге форумашице на најогавнији начин. Уместо трајног бана, добио је само привремени бан.
Eto meni je ista ideja pala na pamet dok sam pratila na temama tok misli jednog bolesnog mozga

Ja kad sam otvorio temu na primer ,,Ona beštija bila je veštija" nisam je otvorio da bih nekoga vređao, već da bih ukazao da muškarci mogu biti jako otrovni kada komentarišu svoje bivše partnerke. Hteo sam samo na jedan kreativan način da skrenem pažnju ženama da povedu računa, jer kad te jednom zao glas pronese teško se skida taj epitet. O tome se radi a ne o želji da bilo koga vređam.

Ali vaši mozgovi koji jedino vole drugoga da vređaju i ponižavaju to jednostavno ne mogu da razumeju.

Kada sami bio u tinejdžerskoj dobi često mi se dešavalo da kad bih pitao za neku devojku da mi neko odgovori ,,nije ona devojka za vezu, već samo za jedno veče". Kapirao sam i tada i sada šta je to značilo i o kakvim se devojkama se radilo (bar prema pričama mojih poznanika), ali i tada mi je padalo na pamet a i sada mi prođe kroz glavu ova misao: ,,Zašto samo jedno veče, zašto stati samo na jednoj večeri?" :)
zato sto postoje i muskarci koji zele devojku samo za jedno vece.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back