Samo nepametni muskarci misle da postoji podela:
1.devojka za iedno vece
2.devojka za vezu.
Cesto se razocaraju kad saznaju.
Mada, uglavnom ne saznaju.
Отварач је за кратко време отворио пет малициозних тема, па сам размишљао да ли да тему препустим забораву, или је обновим својим постом.
Био сам на мору кад се писало на теми о "девојкама за једно вече".
На мору, на месту где се враћам сваких неколико година. Између осталог, једна од ствари коју волим на том месту јесте и један бар који посећујем свако вече када сам на тој дестинацији.
Тај бар је, за мене, велика енциклопедија мушко-женских односа. Тек по некад, ја сам активни учесник, те сам стицао искуства кроз своје деловање, успешно или несупешно, али далеко више сам био посматрач динамике у самом бару када се људи опусте на мору, а поноћ је, или време после поноћи.
Као и увек у животу, и у тај бар долазе и добре девојке и "лоше девојке". Тј. good girls и bad girls.
Добре девојке су фине, нежне, културне, мирне, смерне, док су лоше девојке на том месту разне даркерке, денсерке, агресивке, ђускаре... Једноставно, код добрих примећујеш смиреност. Чим их видиш помислиш:"Ево девојке коју бих могао да оженим, да ми роди петоро деце. Види како је фина и сватка". Док су ове друге, којима постављач теме даје епитет "девојке за једно вече" другачије. Агресивније. Чешће пуше и пију, стално играју уз музику, провокативно, и сл. понашање које би неки паћеници осудили и прозвали их "девојкама за једно вече".
Међутим, динамика у том бару на плажи је сасвим другачија. Ове добре девојке, оне, под налетом снажне мушке енергије врло брзо попусте, дохвате се са неким фрајером који им је пришао, често и са првим, јер не могу да издрже да га одбију, и сачекају бољег, или да не пристану ни на шта, па ни на конверзацију, ако тај неко не задовољава задате критеријуме. Дакле, што је девојка финија, то ће брже пасти на таквом месту.
Док ове друге, "опасне девојке", које би отварач теме укалупио у "девојка за једно вече", оне су сасвим другачије. Оне су ту дошле да се заиста проведу уз музику и пиће. Попију више него ове фине, стално су у акцији, шетају по бару, круже, играју непрестано, некада и доста провокативно. Попију више од финих, далеко чешће пуше (цигарете), и остала понашања која би неко дефинисао као "девојка за једно вече",
међутим, када се вече заврши, и сумирају се резултати, ове фине девојке се на мору толико опусте (јер не смеју кући), да се дохвате са првим који им се приближио, док ове "лоше девојке", играју уз музику док не изгубе сву енергију, а затим одлазе кући са својим друштвом (најчешће другарицама), и уредно каширају сваки покушај околних мушкараца да им се приближе.
Фине девојке често не могу да одоле снажној мушкој енергији, за разлику од оних које не спадају у "добре девојке".
Наравно, овом причом не желим да укалупим ни једну девојку, а све горенаведено је потпуно природно, а све што је природно, човеку не може да буде страно.
Могао бих да наведем 1000 животних примера о томе како је подела на фине и на девојке за једно вече бесмислена. Ову сам издвојио јер ми је била актуелна у време док је ова тема трајала, али нисам могао да пишем са мобилног телефона, јер прилично опширно пишем, а немам баш живаца да опширно пишем преко мобилног.
Тако да, момци, ваше фине девојке су људска бића, са својим људским потребама и жељама и немојте их због тога осуђивати. Ни њих, ни "девојке за једно вече".