"Devojka za jedno veče"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Serem se na ovakav mentalitet.
Ne znam zašto je to tako, možda zato što iz te rupe u koju muškarci guraju treba da izađe njihovo dete, pa ne žele da im dete rađa neka žena u čiju rupu je mnogo muškaraca guralo. To je njihovo pravo koje niko ne može da im oduzme. Ja lično ne bih voleo da mi dete rađa neka takva. Možda ako bi se pokajala i priznala da je grešila što je to radila, ali poznavajući ljude oni retko priznaju svoje greške.

Mrzi me da tražim ali imaš neke hebačke ispade. 100 % si muški šovinista, to se vidi iz nekih komentara gde naglašavaš da su muškarci hebači.

А шта има лоше у томе да су неки мушкарци хебачи?

Ти који су хебачи, сигурно не отварају овакве теме и не пишу овакве гадости какве ти пишеш.

А шта има лоше у томе да су неки мушкарци хебачи?

Ти који су хебачи, сигурно не отварају овакве теме и не пишу овакве гадости какве ти пишеш.
Eto vidiš i sam da si muški šovinista. Upravo ka ženama svojim temama kao na primer ,,Ona beštija bila je veštija" skrećem pažnju da postoje baš takvi kao ti.

P.S. nisu hebači nego kurvari. Kad se tako kaže na muški promiskuitet se ne gleda na nešto pozitivno.

Eto vidiš i sam da si muški šovinista. Upravo ka ženama svojim temama kao na primer ,,Ona beštija bila je veštija" skrećem pažnju da postoje baš takvi kao ti.

P.S. nisu hebači nego kurvari. Kad se tako kaže na muški promiskuitet se ne gleda na nešto pozitivno.

О чему ти овде пишеш?

Какав је ово пост?

Ти си дошао на потфорум који се зове Љубав и секс, да пишеш како је секс нешто лоше?

Зашто не одеш на потфорум Теорије завера, па тамо пискарај своје теорије, а нас нормалне пусти да се лепо зезамо на ЉиС.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back