"Devojka za jedno veče"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali ima zaista osoba, i muškaraca i žena, koji se suštinski uzdržavaju od toga da imaju vezu. Jednostavno, strah ili nešto što ih tera da pobegnu, ili jednostavno velika potreba za slobodom. Oni mogu da funkcionišu ukoliko nađu sličnu osobu, tako da jedno drugome mogu da daju slobodu, mislim i na seksualnu, iako su u vezi ili braku. Oni bi se u tom pogledu razumeli.

Ali ima zaista osoba, i muškaraca i žena, koji se suštinski uzdržavaju od toga da imaju vezu. Jednostavno, strah ili nešto što ih tera da pobegnu, ili jednostavno velika potreba za slobodom. Oni mogu da funkcionišu ukoliko nađu sličnu osobu, tako da jedno drugome mogu da daju slobodu, mislim i na seksualnu, iako su u vezi ili braku. Oni bi se u tom pogledu razumeli.
Ja ne razumem takve osobe, mnaročito u pogledu seksualnih sloboda. Zašto su onda te dve sobe zajеdno uopšte?

Brt, zabolela te istina i sad hoces da me izvredjas, i to ne kroz jednu, vec dve poruke.
Zašto misliš da me tvoja pretposlednja poruka pogodila, odnosno da sam se ja pronašao u njoj? Kao prvo ja ne verujem u taj koncept ,,devojke na jedno veče" i nikad \ene nisam tako posmatrao, nego sam napisao šta mi se u mladosti dešavalo. Nikad ne posmatram tako plitko ljude inače.

Ali ostaje pitanje zašto misliš da sam hteo da te izvređam, samo sam ti postavio dva pitanja na koja ti nsi dao odgovor iz tebi znanih razloga.

Sam naziv za tu vrstu slobode jeste degradirajući ali neki ljudi nikako da shvate da postoje ljudi koje ne koči moral da se seksaju sa svima (sem ukoliko je neko oženjen, udata) već ljudska priroda, emocije, zatucani odgoj nazovite to kako hoćete.

Ne kažem da je ovo dobro, ono nije dobro. Tako je kako je, neko može da spava sa nepoznatim osobama, bez emocija, neko ne može. Moral nema veze nužno sa tim. Dakle neka podela postoji.

Osobe koje nisu sposobne posle par minuta ili sati da spavaju sa nekim nisu nužno zavisne od drugog pola i tuđih emocija. Isto tako vole svoju slobodu, imaju ciljeve, živote i sami su dok ne nađu odgovarajuću osobu. Jedina razlika je što jedni nalaze više zadovoljstva u telesnom a drugi u emotivnom ispunjenju.

Zašto misliš da me tvoja pretposlednja poruka pogodila, odnosno da sam se ja pronašao u njoj? Kao prvo ja ne verujem u taj koncept ,,devojke na jedno veče" i nikad \ene nisam tako posmatrao, nego sam napisao šta mi se u mladosti dešavalo. Nikad ne posmatram tako plitko ljude inače.

Ali ostaje pitanje zašto misliš da sam hteo da te izvređam, samo sam ti postavio dva pitanja na koja ti nsi dao odgovor iz tebi znanih razloga.
Sam odgovaraj na svoja bezobrazna pitanja. Ja ne moram.

A o ovoj temi cu nasiroko da objasnim kad se vratim sa odmora. Ne mogu sada da ti objasnjavam.

Strpi se par dana.

Sam naziv za tu vrstu slobode jeste degradirajući ali neki ljudi nikako da shvate da postoje ljudi koje ne koči moral da se seksaju sa svima (sem ukoliko je neko oženjen, udata) već ljudska priroda, emocije, zatucani odgoj nazovite to kako hoćete.

Ne kažem da je ovo dobro, ono nije dobro. Tako je kako je, neko može da spava sa nepoznatim osobama, bez emocija, neko ne može. Moral nema veze nužno sa tim. Dakle neka podela postoji.

Osobe koje nisu sposobne posle par minuta ili sati da spavaju sa nekim nisu nužno zavisne od drugog pola i tuđih emocija. Isto tako vole svoju slobodu, imaju ciljeve, živote i sami su dok ne nađu odgovarajuću osobu. Jedina razlika je što jedni nalaze više zadovoljstva u telesnom a drugi u emotivnom ispunjenju.
Сви смо различити што је добро, али неки људи су заиста ограничени и огорчени па лијепе разне етикете другима само зато што нису као они.

Не знам, шта је ту лоше ако неко има секс а није у вези?
Тјелесно и емотивно задовољство не одвајам иако нисам у вези са особом са којом имам секс.

Mislim da kod jednih postoji kočnica da osete strast prema nepoznatoj osobi ili polupoznatoj, potrebna im je bliskost za to, a drugi nemaju tu kočnicu nego mogu da se prepuste telesnom zadovoljstvu na odnovu čula, ako im neko jako prija, ponese ih strast. To se takođe može i menjati tokom vremena, kao što je recimo primećeno da se introvertni tokom života mogu transformisati u ekstrovertne, tako je moguće menjati te barijere, tj filtere koji se dižu ili spuštaju ka nekome ko je seksualno privlačan. Kao dodatak.

Telesno / čulno i emotivno - stvar biohemije, kako se koja osoba "pali", tj šta izaziva lučenje hormona. Koliko sam čitala kod nekih pre sexa mora biti oksitocina (kažu da je to hormon bliskosti), a kod nekih je dovoljan testosteron. Msm, u grubom.

Generalno, teško mi možemo razumeti tuđe iskustvo i taj rad, šta čemu prethodi.

Šta znači za jedno veče. Recimo možete se družiti neko vreme , priibližiti se, i imati jedno veče sex. Ali njoj, na primer, se to iskustvo ne svidi. To ne znači da je imala nameru da ima samo jedno veče sex, već je ispalo tako, jer ona ne želi to više da se ponavlja. Čak, može izgledati da joj je bilo dobro jer ne želi muškarca da povredi, ali će posle reći ne želim više, a da ti nemaš pojima da u stvari moguće ne želi više jer joj se nije svidelo, a ne jer je "devojka za jedno veče"

pa neee, odlučuju oboje. može žena da želi, a muškarac ne, može muškarac da želi a žena ne. Prosto, sex je iskustvo 2 osobe, treba obe da kažu da da bi se desio.
Da se ne foliramo,muskarac bi uvek drugo,trece vece,bez obzira na sve a zena,ona je ta koja racionalnije donosi odluku o svemu tome iz mnogo razloga a da ne davim i pojasnjavam kako i zasto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back