"Devojka za jedno veče"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Retko ko hoce da shvati,prizna,lakse muskarci ulaze u sexualni odnos nego zene,kriterijumi su im blazi,b ioloski su bezbrizniji,kulturoloski drugacije vaspitavani.Sve su to razlozi koji primoravaju zenu da bude obazrivija,probirljivija,zabrinutija pre stupanja u odnos a isto tako u odluci da li ce ponoviti sve to ili ne.Zato kazem,one nisu zene za jednu noc,one su vrlo odgovorne osobe koje donose odluku hoce li biti te druge noci ili ne.

Retko ko hoce da shvati,prizna,lakse muskarci ulaze u sexualni odnos nego zene,kriterijumi su im blazi,b ioloski su bezbrizniji,kulturoloski drugacije vaspitavani.Sve su to razlozi koji primoravaju zenu da bude obazrivija,probirljivija,zabrinutija pre stupanja u odnos a isto tako u odluci da li ce ponoviti sve to ili ne.Zato kazem,one nisu zene za jednu noc,one su vrlo odgovorne osobe koje donose odluku hoce li biti te druge noci ili ne.
Ja nisam rekao da postoje žene za jedno veče, ali neki muškarci neke ženena osnovu njihovog prethodnog ponašanja tako smatraju.

Pa da, ali stvar je obostrana. I meni su oni bili zanimacija recimo.
to što sam sa nekim imala sex ne znači da želim ozbiljnu vezu.
Ako mi se ne svide ciao. Dakle, ja njih koristim za ono što želim.
Ali šta ako si ti u taj odnos ušla smatrajući ga za nešto prolazno, a u međuvremenu se zaljubiš i zavoliš tu osobu, i na kraju izvisiš zbog neke druge osobe?

Ali šta ako si ti u taj odnos ušla smatrajući ga za nešto prolazno, a u međuvremenu se zaljubiš i zavoliš tu osobu, i na kraju izvisiš zbog neke druge osobe?
PA ti si već pisao da ti se to dešava.
Bože, pa šta?
Pa nisi zaglavio na onkologiji niti si postao kvadriplegičar, niti ona jbt, postoje u životu teške svari i postoje one manje teške. toliko je ljudi raskidalo, ti kao da ti je to prva veza pa sad ne znaš šta da radiš.

I meni se dešavalo da uđem u neki odnos samo sex, pa mi postane draga osoba.. ljudi su se i venčavali posle neobaveznih seksova itd.. A dešavalo se i da raskidaju, jedan ili drugi.. uopšte ne razumem šta je pitanje. Ko nije spreman da pati ne treba ni da ulazi u odnose. Patiš, raduješ se, sve u rok službe.

I meni se dešavalo da uđem u neki odnos samo sex, pa mi postane draga osoba.. ljudi su se i venčavali posle neobaveznih seksova itd.. A dešavalo se i da raskidaju, jedan ili drugi.. uopšte ne razumem šta je pitanje. Ko nije spreman da pati ne treba ni da ulazi u odnose. Patiš, raduješ se, sve u rok službe.
Ali svakog posle njega ne možeš da zavoliš jer sve njih upoređuješ sa njim, a nisi se ostvarila kao majka, šta onda?

Ali svakog posle njega ne možeš da zavoliš jer sve njih upoređuješ sa njim, a nisi se ostvarila kao majka, šta onda?
I to može da se desi i dešava se. Ukoliko ga izbaci iz života ima šanse da nađe nekog novog. Ukoliko se to viđanje otaljava,s asvim je moguće da joj se ni jedan neće dopadati. Žena se veže za muškarca sa kojim joj je dobro. Znači, neka prekine svu komunikaciju ako treba i čeka na novu, u međuvremenu upoznaje ljude, radi druge stvari. Neko čeka više godina, a neko čim prekine takvu vezu u svojoj glavi odmah nađe nekog. Šta da se radi, to se sve dešava mnogima.

Сви смо различити што је добро, али неки људи су заиста ограничени и огорчени па лијепе разне етикете другима само зато што нису као они.

Не знам, шта је ту лоше ако неко има секс а није у вези?
Тјелесно и емотивно задовољство не одвајам иако нисам у вези са особом са којом имам секс.
Lepi manje više svako. Eto ovde koji ne mogu da uživaju u seksu sa nepoznatima su zatucani.

Ovo mi liči sada na onu Snežanu i sedam patuljaka...Nije više 1937. pa Snežana više ne sanja a pravoj ljubavi :lol:

Kako može neko da ima emocije prema nekome koga ne poznaje uopšte? :think:

Što se mene tiče nek svako radi šta hoće dok ne ubeđuje drugu stranu kako bi trebao da se seksa i koliko :lol:

Doista imam izrazit prezir prema onima koji su u stanju da spavaju sa oženjenim ili udatim osobama.

I to može da se desi i dešava se. Ukoliko ga izbaci iz života ima šanse da nađe nekog novog. Ukoliko se to viđanje otaljava,s asvim je moguće da joj se ni jedan neće dopadati. Žena se veže za muškarca sa kojim joj je dobro. Znači, neka prekine svu komunikaciju ako treba i čeka na novu, u međuvremenu upoznaje ljude, radi druge stvari. Neko čeka više godina, a neko čim prekine takvu vezu u svojoj glavi odmah nađe nekog. Šta da se radi, to se sve dešava mnogima.
I nikad se ne bi zapitala zašto ona a ne ti na primer? Šta to tebi fali ili šta to ona ima a ti nemaš pa ona a ne ti?

I nikad se ne bi zapitala zašto ona a ne ti na primer? Šta to tebi fali ili šta to ona ima a ti nemaš pa ona a ne ti?
gospode... ti si baš mlad i/ili neiskusan

pametne osobe se nikada ne pitaju o takvim stvarima
zašto ona, ne ja, ne gubi se vreme na tako nešto.
ako je ona a ne ja, to znači da ta osoba nije za mene. i tu je tačka. nema šta da se pita i muči. ide se DALJE.

Ili je obostrano, ili nije ništa.
Koja će pametna žena da se bavi tako patetičnim pitanjem zašto ona a ne ja? to je tako gubitnički.
Hoćeš nju a ne mene? želim ti svu sreću. To mene više ne zanima
Osobe koje su umele u sebi da sahrane nekoga znaju već kako se to brzo i efikasno može uraditi. Samo da li želimo to.

O motivima ljudi se ne raspravlja. To prvo.
U osećanja drugih ljudi se ne ulazi, drugo.

Ako smo u vezi ima neku vrednost raspitatise, da bi čovek znao kuda dalje, šta da promeni, šta da uradi. Ali ako neko saopšti da je kraj, više nema nikakvu svrhu baviti se time.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back