"Devojka za jedno veče"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Meliot

Elita
Poruka
21.992
Kada sami bio u tinejdžerskoj dobi često mi se dešavalo da kad bih pitao za neku devojku da mi neko odgovori ,,nije ona devojka za vezu, već samo za jedno veče". Kapirao sam i tada i sada šta je to značilo i o kakvim se devojkama se radilo (bar prema pričama mojih poznanika), ali i tada mi je padalo na pamet a i sada mi prođe kroz glavu ova misao: ,,Zašto samo jedno veče, zašto stati samo na jednoj večeri?" :)

Kada sami bio u tinejdžerskoj dobi često mi se dešavalo da kad bih pitao za neku devojku da mi neko odgovori ,,nije ona devojka za vezu, već samo za jedno veče". Kapirao sam i tada i sada šta je to značilo i o kakvim se devojkama se radilo (bar prema pričama mojih poznanika), ali i tada mi je padalo na pamet a i sada mi prođe kroz glavu ova misao: ,,Zašto samo jedno veče, zašto stati samo na jednoj večeri?" :)
Сва питања која постављаш су везана једно за друго па су и одговори.

Та врста људи, жена, девојака, није капабилна нити способна да да, да пружи нити да прими љубав, нити однос. Она секс не ставља као поткатегорију љубави, као што је то природно, већ искључује љубав из секса. Само тренутна страст, тренутна попаљеност.

Она има неке своје унутрашке дтрахове и комплексе. Не може да издржи само са једним, па мења момка и партнере, тиме се "освежава" или чак себи "набија ранг". То је већ од девојке до девојке, ал је заједничко да све имају неки дубљи проблем.

Из личног искуства, девојке које знам а које су биле дуже у вези много бих рађе бирао да са њима градим однос, што је логично

Нема ништа лоше у сексу за једно вече.
Мислим да дјевојка за једно вече не постоји. Једноставно има нас који нисмо за везе а посебно нисмо са сваким за везе. А за једно вече се провести са неким мени је сасвим у реду. То дјевојка за једно вече, лака дјевојка по мени је чиста дискриминација. Јако је ружно људима лијепити етикете.

Нема ништа лоше у сексу за једно вече.
Мислим да дјевојка за једно вече не постоји. Једноставно има нас који нисмо за везе а посебно нисмо са сваким за везе. А за једно вече се провести са неким мени је сасвим у реду. То дјевојка за једно вече, лака дјевојка по мени је чиста дискриминација. Јако је ружно људима лијепити етикете.
Знаш брате, ја сам у тим лудим годинама па су ваљда онда и девојке луде, али, познајем девојке "на једно вече". Њихов однос комбинација и веза које су имали је, нпр., 7/1. Код неких су цифре и веће. И однос.

Знаш брате, ја сам у тим лудим годинама па су ваљда онда и девојке луде, али, познајем девојке "на једно вече". Њихов однос комбинација и веза које су имали је, нпр., 7/1. Код неких су цифре и веће. И однос.
Па шта ако су омјери такви какве си написао?
Једноставно им тако одговара.
Ево ја нпр, не могу бити у вези са некима, док комбинација може доћи у обзир.

Па шта ако су омјери такви какве си написао?
Једноставно им тако одговара.
Ево ја нпр, не могу бити у вези са некима, док комбинација може доћи у обзир.
Па да, али то су те девојке које мелиот описује као "девојке на једно вече".

Па да, али то су те девојке које мелиот описује као "девојке на једно вече".
Знам ја шта он описује.
Али секс је секс био у вези или ван ње нема разлике радња је иста. Али ето неки мисле да ако су у вези и сексају се да су бољи и моралнији од ових који нису у вези а имају секс. Чиста дискриминација по мени.

Ma brate ima devojaka kao i muskaraca koji su zauzeti drugim stvarima u zivotu, ciljevima. I jednostavno, ozb veza bi zahtevala ulaganje u koje ne bi hteli da ulaze trenutno. I sta sad? Stoka su ako su sa nekim na nivou lepih momenata?
To po meni danas samo zaostala osoba moze tako da razmislja i osudjuje.

Ma brate ima devojaka kao i muskaraca koji su zauzeti drugim stvarima u zivotu, ciljevima. I jednostavno, ozb veza bi zahtevala ulaganje u koje ne bi hteli da ulaze trenutno. I sta sad? Stoka su ako su sa nekim na nivou lepih momenata?
To po meni danas samo zaostala osoba moze tako da razmislja i osudjuje.
Е управо тако.
Слажем се са свиме што си написао.

Pa ne mora se stati na jednoj, nego to se obično dešava ako je neka žurka u pitanju, ne stigneš da uzmeš kontakt, ili na moru pa osoba odlazi, znači prilike naprave da to bude samo jednom. Ukoliko je dobar sex a imate kontakt i u istom ste mestu ili blizu, verujem da nije problem imati i više večeri. Kada prođe ta strast, onda se obično prekida. Međutim, možda neko ne želi vše puta jer ne želi da se vezuje za neku osobu koja mu deluje promiskuitetna i slično.

Е управо тако.
Слажем се са свиме што си написао.
Pa realno. Pogotovu mladji(a i stariji ne treba sad da budu pravilo) kad se setim toliko mladih devojaka, studije, nesredjen zivot, zivis u sobi sa cimerkama a hoce ozb vezu i planove za buducnost. Ni ne udje u odnos a vec planira. I naklati ti se na zivot a ovamo haos od zivota. Haoscina, ne zna gde udara, al bitno da je ozb veza. Da se tako zvanici sta vec i toeto. Eto.

Pa ne mora se stati na jednoj, nego to se obično dešava ako je neka žurka u pitanju, ne stigneš da uzmeš kontakt, ili na moru pa osoba odlazi, znači prilike naprave da to bude samo jednom. Ukoliko je dobar sex a imate kontakt i u istom ste mestu ili blizu, verujem da nije problem imati i više večeri. Kada prođe ta strast, onda se obično prekida. Međutim, možda neko ne želi vše puta jer ne želi da se vezuje za neku osobu koja mu deluje promiskuitetna i slično.
Ma ,,što je džabe i Bogu je drago", a naračito keks kod ljudi. ;)

Знам ја шта он описује.
Али секс је секс био у вези или ван ње нема разлике радња је иста. Али ето неки мисле да ако су у вези и сексају се да су бољи и моралнији од ових који нису у вези а имају секс. Чиста дискриминација по мени.
seks bez veze je najbolji seks
dakle bezvezni seks je najbolji

Samo nepametni muskarci misle da postoji podela:
1.devojka za iedno vece
2.devojka za vezu.

Cesto se razocaraju kad saznaju.

Mada, uglavnom ne saznaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back