nikolina1997
Zainteresovan član
- Poruka
- 162
Hahahahaha jao božeMoguće zašto nije moguće... Ali trebalo bi to proveriti, ko mu je diler koliko kada gde..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahaha jao božeMoguće zašto nije moguće... Ali trebalo bi to proveriti, ko mu je diler koliko kada gde..
Dobro, daj vremenu da prođe, sve će se pokazati. Držim fige da kliknete, bar kao dobre kolege, ljepše i lakše je raditi ako je ekipa na poslu ok. Meni svi moji s posla nedostaju vikendomZašto? Ne bih odmah tako da osudjujem svi smo razliciti
A kako se vidi, pa ne znam, možda grešim, ali daje mi takav utisak, neku energiju šta znam
Немој сад да се извлачишНе постоји искусна девојка која воли такве момке....не изврћи ми речи
Не слажем се да је добра идеја да га позове на кафу. Не треба она да иницира већ он. Она само треба да му створи прилику.На његовом месту бих се надао да ми даш неки јаснији знак јер ако сам фин и ћутљив вероватно сам и несигуран, а донекле можда и стидљив па сигурно нећу да покушам да допрем до тебе ако ми не даш неки знак јасан да ти се свиђам мада и тада је питање да ли ће се усудити јер ако нема самопоуздање тешко то иде. Најбоље на кафу да га позовеш, нема ти друге
E i ovo da pročitam jednom!Не треба она да иницира већ он. Она само треба да му створи прилику.
Па ако нема самопоуздање и ако га је правилно окарактерисала - неће тај прстом макнут.Не слажем се да је добра идеја да га позове на кафу. Не треба она да иницира већ он. Она само треба да му створи прилику.
aaaaa, to si ti bila ?Ima jedan jako lep i fin dečko koji je počeo da radi u mojoj firmi, ali mnogo je ćutljiv, svidja mi se i uvek je fin, ponudi mi pomoć, ali mislim da je generalno takav prema ljudima, kad nesto lupim smeje se i mozda je 2 puta pokrenuo razgovor ali kazem takav je sa svima jako čudan ne prica dok ga neko nesto ne pita i cesto je zamisljen, a simpatičan pa ne znam sta da radim jer mi se mnogo svidja
Poljubi ga na prepadIma jedan jako lep i fin dečko koji je počeo da radi u mojoj firmi, ali mnogo je ćutljiv, svidja mi se i uvek je fin, ponudi mi pomoć, ali mislim da je generalno takav prema ljudima, kad nesto lupim smeje se i mozda je 2 puta pokrenuo razgovor ali kazem takav je sa svima jako čudan ne prica dok ga neko nesto ne pita i cesto je zamisljen, a simpatičan pa ne znam sta da radim jer mi se mnogo svidja
Ништа посебно, буди то што јеси. Нормално комуницирај са њим, ако је заинтересован он ће ти рећи, покушати да те упозна боље.ne znam sta da radim jer mi se mnogo svidja
Могуће али свеједно сматрам да не би требала да направи први корак.Па ако нема самопоуздање и ако га је правилно окарактерисала - неће тај прстом макнут.
On je zapravo perfektan i nepogrešiv savetnik, samo je bitno da uvek obrneš ono što je rekao potpuno naopako.Sad ce @Џорџи doci, on daje najbolje savete ikada!
Ostavi čoveka na miru,čovek u današnje vreme,ne može pošteno da radi svoj posao,a da ga ne spopadne neka žena ili više njihHahaha nisam često ovde, ali slobodno, svaki savet je dobrodošao
To sam i hteo da kazem, on nije 100% tacan...On je zapravo perfektan i nepogrešiv savetnik, samo je bitno da uvek obrneš ono što je rekao potpuno naopako.
Znači ako Đole kaže "jeste" to je 100% "nije".... i obrnuto.
baci mu sise pred oci, gricka usne il cese noge...il mu kaze svidjas mi se, hoces li me pozvati na dejt...Не треба она да иницира већ он. Она само треба да му створи прилику.
Ako ti se svidja i ako ima dobar karakter, definitivno treba da uzmes stvari u svoje ruke. Sasvim je normalno da devojka pokrene situaciju, i tu nije nista lose, cak naprotiv "tvrdjenje pazara" je najgluplja taktika koja postoji, funkcionise samo u ranom dobu kad su muskarci napaljeni kao stoka ili zena izgleda super privlacno jer vecina muskaraca zapravo ne razumeju zenske fore i onda misli da nisu zainteresovane, ako je jako povucen onda ces morati lakse i suptilno.Ima jedan jako lep i fin dečko koji je počeo da radi u mojoj firmi, ali mnogo je ćutljiv, svidja mi se i uvek je fin, ponudi mi pomoć, ali mislim da je generalno takav prema ljudima, kad nesto lupim smeje se i mozda je 2 puta pokrenuo razgovor ali kazem takav je sa svima jako čudan ne prica dok ga neko nesto ne pita i cesto je zamisljen, a simpatičan pa ne znam sta da radim jer mi se mnogo svidja
Превише директно, наметљиво и вулгарно. Да не помињем манипулативно јер "бацање сиса пред очи" има за циљ да се другој страни искључи или заобиђе разум. Не доликује једној дами.baci mu sise pred oci, gricka usne il cese noge...il mu kaze svidjas mi se, hoces li me pozvati na dejt...
Slazem se, zavisi koliko je povucen ili da pocne razgovor s njim "uzivo" ili eventualno da uzme njegov broj telefona i da se pocnu dopisivati preko sms.Превише директно, наметљиво и вулгарно. Да не помињем манипулативно јер "бацање сиса пред очи" има за циљ да се другој страни искључи или заобиђе разум. Не доликује једној дами.
Где има да се купи јефтина кавурма, чварци, нас то брине.O cemu pricate drustvo?
Startuj ga ako ti se toliko sviđa, otvoreno mu priznaj kada izađete negde na piće.Ima jedan jako lep i fin dečko koji je počeo da radi u mojoj firmi, ali mnogo je ćutljiv, svidja mi se i uvek je fin, ponudi mi pomoć, ali mislim da je generalno takav prema ljudima, kad nesto lupim smeje se i mozda je 2 puta pokrenuo razgovor ali kazem takav je sa svima jako čudan ne prica dok ga neko nesto ne pita i cesto je zamisljen, a simpatičan pa ne znam sta da radim jer mi se mnogo svidja
Женски начини су индиректни. Узимање броја телефона је превише директно. Шаљеш поруку да имаш намеру да касније контактираш ту особу. Блажа варијанта би била да она њему да свој. Мада у том случају би морала да се оправда пред њим -- макар то оправдање било лажно. Још блажа варијанта од те била би да му омогући да што лакше дође до њеног броја.Slazem se, zavisi koliko je povucen ili da pocne razgovor s njim "uzivo" ili eventualno da uzme njegov broj telefona i da se pocnu dopisivati preko sms.