Dečko sa posla

Женски начини су индиректни. Узимање броја телефона је превише директно. Шаљеш поруку да имаш намеру да касније контактираш ту особу. Блажа варијанта би била да она њему да свој. Мада у том случају би морала да се оправда пред њим -- макар то оправдање било лажно. Још блажа варијанта од те била би да му омогући да што лакше дође до њеног броја.
Sta ima da opravdava? Ako uzme broj telefona to znaci da je zainteresovana i da sazna vise, ne znaci da odma treba burmu stavljati,
mozda je momak jako dobar, mozda je dozivio 5 nervnih slomova, a to ce se sve otkriti, korak po korak to je logican potez.
Vi ste se previse uziveli u stereotipe, od kojih su vecina em glupi, em kontraproduktivni- i samim time nisu dobra pravila.

Sta ima da opravdava?

Зашто му даје свој број телефона. Прочитај још једном написано.

Ako uzme broj telefona to znaci da je zainteresovana i da sazna vise, ne znaci da odma treba burmu stavljati,

Значи да има намеру да га позове. Нико није помињао бурму.

Vi ste se previse uziveli u stereotipe, od kojih su vecina em glupi, em kontraproduktivni- i samim time nisu dobra pravila.

Аха. Целокупна историја човечанства је глупа. Једино су ови што су се малтене јуче родили паметни.

Инсистираш на томе да се жене понашају исто као мушкарци. Као да су мушкарци и жене исти. А нису. И то је, уосталом, један од разлога зашто се супротно полови повлачи -- зато што се надопуњују. И не само физички већ и ментално.

Sta ima da opravdava? Ako uzme broj telefona to znaci da je zainteresovana i da sazna vise, ne znaci da odma treba burmu stavljati,
mozda je momak jako dobar, mozda je dozivio 5 nervnih slomova, a to ce se sve otkriti, korak po korak to je logican potez.
Ja nemam ništa protiv toga i da devojka inicira i bude direktna, ali ja nisam prirodno takva i glupo mi je da mu odmah tako tražim broj, zovem ga nekako mi je napadno, ali to je samo moje mišljenje

Ja nemam ništa protiv toga i da devojka inicira i bude direktna, ali ja nisam prirodno takva i glupo mi je da mu odmah tako tražim broj, zovem ga nekako mi je napadno, ali to je samo moje mišljenje
Ti stideća, on tutumrak..... Tačno ima da čekate i venete dok vas neko od kolega ne spoji

Zato odmah pitaj nekoga da pomogne.
Ima nekog valjda ko može oboje da vas pozove na kafu ili da utovarate ugalj ili da pomerite regal......

Požuri dok ne naiđe neka što nije stideća, pa ga ponudi kafom i takoto....

Pobeći će ti, pa ćeš da čekaš 10 godina da bude ponovo slobodan, a čak nisi ni proverila vredi li se truditi oko njega.....znači, prvo proveri ima li neku vezu i vodi ga kući (ako je lud da podje...)

Зашто му даје свој број телефона. Прочитај још једном написано.
Ne razumem uopste u cemu je problem?
Pa nadjes fb ili nesto, ili bilo sta i onda posaljes poruku Cao, moras svatiti da neki ljudi ne razumeju flertovanje i igrice, ja sam jedan od tih, otkud ja znam jel zena prijateljski raspolozena, u relanom zivotu imam dobar smisao za humor pa mi se sve zene smeskaju, tek kad mi nabiju sise u lice, onda znam da je vreme za stratesko promisljanje, i donosenje odluka od koje moze da bitno utice na buducnost moga bitisanja.

Ne razumem uopste u cemu je problem?
Проблем је у томе што је једно бити мушкарац а друго жена.

Питање је шта она може да буде и шта хоће да буде као и кога он хоће за девојку.

Ако она хоће да буде женствена, или ако једноставно не уме да изађе ван женских оквира, онда нема смисла да јој се препоручују мушки приступи. А мушке приступе карактерише директност. Позив на пиће је мушки приступ. "Који ти је број телефона?" је мушки приступ. Бацање сиса пред очи је мушки приступ ( додуше са женским твистом, али опет мушки приступ, суштински ништа другачији од приступа егзибиционисте који вади будалу или странца који шаље слику истог у инбокс. ) Женски начини су индиректни, суптилни, нежни, ненаметљиви и вишесмислени.

Ако он хоће женствену, онда ће му њена употреба мушких начина бити одбојна.

То је цела прича.

Svetozare, projektujes svoje svetonazore, ili kako se to vec kaze.
A svetonazori se menjaju konstantno i nisu fiksni, a istorija nam govori i da smo imali i matrijarhate i da su oni po svoj prilici biki uspesni.
A uspesne zene su one koje znaju sta hoce i znaju kako to da dobiju.
A to je jedna od definicija visoke inteligencije.

U ovom slucaju, devojka zna sta zeli- da upozna momka.
Jedino preostaje da nadje nacin, a siguran sam da ce naci nacin.

Koji je najgori scenario ovde: ego joj moze biti malo pogodjen, no nista strasno- u najboljem slucaju moze pronaci ljubav svog zivota.
Logika je sasvim jasna,
Napred Nikolina!

Ima jedan jako lep i fin dečko koji je počeo da radi u mojoj firmi, ali mnogo je ćutljiv, svidja mi se i uvek je fin, ponudi mi pomoć, ali mislim da je generalno takav prema ljudima, kad nesto lupim smeje se i mozda je 2 puta pokrenuo razgovor 😂 ali kazem takav je sa svima jako čudan ne prica dok ga neko nesto ne pita i cesto je zamisljen, a simpatičan pa ne znam sta da radim jer mi se mnogo svidja
Najbolje da radiš to za šta si plaćena :malav:

A svetonazori se menjaju konstantno i nisu fiksni, a istorija nam govori i da smo imali i matrijarhate i da su oni po svoj prilici biki uspesni.
A uspesne zene su one koje znaju sta hoce i znaju kako to da dobiju.
A to je jedna od definicija visoke inteligencije.

U ovom slucaju, devojka zna sta zeli- da upozna momka.
Jedino preostaje da nadje nacin, a siguran sam da ce naci nacin.

Koji je najgori scenario ovde: ego joj moze biti malo pogodjen, no nista strasno- u najboljem slucaju moze pronaci ljubav svog zivota.
Logika je sasvim jasna,
Napred Nikolina!
Samo da se na kraju ne ispostavi da nije misteriozan već mutav kad mu dam neke znake 😂

Да, јако су били успешни. Толико да ти треба лупа да их пронађеш.

Logika je sasvim jasna,
Napred Nikolina!
Напред на који начин? Ти инсистираш на директан приступ за који је она већ рекла да јој не одговара.

Да, јако су били успешни. Толико да ти треба лупа да их пронађеш.

Напред на који начин? Ти инсистираш на директан приступ за који је она већ рекла да јој не одговара.
Nisam rekao da pristup mora biti direktan, samo kazem da treba biti proaktivna, moze i preko drustvenih mreza, ili nesto trece.

Ima jedan jako lep i fin dečko koji je počeo da radi u mojoj firmi, ali mnogo je ćutljiv, svidja mi se i uvek je fin, ponudi mi pomoć, ali mislim da je generalno takav prema ljudima, kad nesto lupim smeje se i mozda je 2 puta pokrenuo razgovor 😂 ali kazem takav je sa svima jako čudan ne prica dok ga neko nesto ne pita i cesto je zamisljen, a simpatičan pa ne znam sta da radim jer mi se mnogo svidja
Nije bas preporucljivo biti sa kolegom sa posla..:lol:

Znam, ali ne mogu da biram ko će da mi se svidi
Bas zato sto zajedno radite ne treba da pokazujes bukvalno interesovanje u smislu da ga ti zoves na kafu
i ostalo..samo mu dozvoli pristup pa kad i ako pozeli da razgovara sa tobom, tad iskoristi priliku i produbi pricu...
Nije vazno da li cete pricati o poslu ili necemu drugom....samo budi spremna na taj trenutak...:lol:

..al sam iskusna...:zcepanje:

Back