Dečko sa posla

Bas zato sto zajedno radite ne treba da pokazujes bukvalno interesovanje u smislu da ga ti zoves na kafu
i ostalo..samo mu dozvoli pristup pa kad i ako pozeli da razgovara sa tobom, tad iskoristi priliku i produbi pricu...
Nije vazno da li cete pricati o poslu ili necemu drugom....samo budi spremna na taj trenutak...:lol:

..al sam iskusna...:zcepanje:
Ja sam pre jedno deset godina muvao kolegicu s posla, naravno, neuspesno, pre par nedelja traze dobrovoljca da ide u drugo odeljeneje, ja se javim, kad ono sefica upravo ta ista zena i jos me ona obucava- bio sam napravio sranje al me izvukla i zataskala sve, i odlicno se slazemo.
Vazno je ne biti idiot, ponasati se kulturno i znati gde je granica.

p mozda. Za mene ako skapiramo da smo u tom druzimo se samo krugu, tesko da posle moze da se desi nesto da bih pomislio drugacije. Morala bi bas da bude direktna.
..ali kad se dovoljno dobro upoznas sa nekim i direktnost ce biti dozivljena drugacije...
Kad zena u startu opali direktno u celo, vi to odma sarzirate u folder -laka zenska...:lol:

Ja ipak mislim da nisi u pravu..ta vrsta "prosvetljenja" nije nigde stigla, naprotiv...
Nje normativ da devojka napravi korak ni ovde (UK), mozda u 10-15% max slucajeva se desava, ali niko na to ne gleda prekorno, niti neko misli nesto lose, niti to znaci da ce se nesto izroditi iz toga, to je samo prvi korak.
Ako uracunamo drustvene mreze i meni se desavalo da mi se javi i iz Sr. i isle su na ozbiljno (da se tako izrazim) mada nikad nije bilo nista od svega toga jer mi jednostavno nisu odgovarale, ali mi je to bilo sasvim ok i cak sam imao osecaj respekta, i bilo mi je drago da budem iskren.
Odmah mislim da su jako pametne i imaju dobar ukus :)

Vi muskarci se uplasite od bukvalnog poziva...:zper:
Odmah zauzimate gard..ko vas ne zna...
Зависи, како ко.

Рецимо, има доста мушкараца који воле Ларе Крофт тј. жене које су физички хипер-феминизиране ( у смислу да имају пренаглашене женске атрибуте ) а ментално маскулизиране. Такви се не боје директног приступа. Њима је то супер. "Браво, царице!" и "Ју гоу грл!"

Занимљиво је питање зашто им се то свиђа. Инсистирају на женском телу а кад је у питању ум или им је свеједно или преферирају мушки ум.

Неколико могућих објашњења.

1. Занима их само тело, не занима их ум.

2. Занима их и тело и ум али не виде много корисног у женском уму.

3. Мрзи их да се труде да разумеју ум који је другачији од њиховог. "Ја сам мушкарац, разумем мушки ум, мрзи ме да се трудим да разуемм жеМски. Дакле, идеални жеМски ум за мене је мушки."

4. Битно ми је да партнер има јак сексуални нагон као и сексуалну иницијативу. А за обе ствари је потребна одређена количина и врста маскулизираности ума.

5. Желе самосталну жену о којој неће морати да воде бригу.

6. Желе да им пут до жена буде што једноставнији.

7. Решавају се страха да ће бити финансијски или на било који други начин искоришћени.

8. Решавају се страха да ће бити "френдзоновани".

Odustajem hahaha zezali su ga da se zaljubio pa je pogubljen, rekao je jednoj koleginici u koga ona neće da mi kaže, pitam njega onako iz šale pa u koga on se smeje neće da mi kaže 😂😂 ne bih da se mešam nikome, što je najjače verovatno ću na kraju i da pomognem da ih spojim jer se tako obično završi kad sam budala😂

Odustajem hahaha zezali su ga da se zaljubio pa je pogubljen, rekao je jednoj koleginici u koga ona neće da mi kaže, pitam njega onako iz šale pa u koga on se smeje neće da mi kaže 😂😂 ne bih da se mešam nikome, što je najjače verovatno ću na kraju i da pomognem da ih spojim jer se tako obično završi kad sam budala😂
Nisi budala, ovo je sasvim zdravo razmisljanje.
Nikom ne moze biti pravo u ovakvoj situaciji, al vrlo brzo ces se smejati svemu ovome.
Neke druge osobe bi spletkarile ili napravile problem.

A mozda ovo nije kraj price.

Ima jedan jako lep i fin dečko koji je počeo da radi u mojoj firmi, ali mnogo je ćutljiv, svidja mi se i uvek je fin, ponudi mi pomoć, ali mislim da je generalno takav prema ljudima, kad nesto lupim smeje se i mozda je 2 puta pokrenuo razgovor 😂 ali kazem takav je sa svima jako čudan ne prica dok ga neko nesto ne pita i cesto je zamisljen, a simpatičan pa ne znam sta da radim jer mi se mnogo svidja
I?

Back