- Poruka
- 67.610
A sta ako on pomisli: ma ova trazi drugara, nije direktna, vec joj treba neka socijalizacija na poslu?Vidim, zato i kazem da ne treba bukvalno -aj na kafu...jer je sasvim moguce da dobije povratnu u smislu -nemam vremena...![]()
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta ako on pomisli: ma ova trazi drugara, nije direktna, vec joj treba neka socijalizacija na poslu?Vidim, zato i kazem da ne treba bukvalno -aj na kafu...jer je sasvim moguce da dobije povratnu u smislu -nemam vremena...![]()
..za nju je bolje da to pomisli...A sta ako on pomisli: ma ova trazi drugara, nije direktna, vec joj treba neka socijalizacija na poslu?
Ne lazi...Ako je cutljiv i simpatican.. bezi! Tako je moja koleginica jednom mislila da sam ja simpatican pa se ispostavilo da sam ja obicna smotana budala.
Pa ovaj.. nije ni mislila da sam simpaticanNe lazi...![]()
Ja sam pre jedno deset godina muvao kolegicu s posla, naravno, neuspesno, pre par nedelja traze dobrovoljca da ide u drugo odeljeneje, ja se javim, kad ono sefica upravo ta ista zena i jos me ona obucava- bio sam napravio sranje al me izvukla i zataskala sve, i odlicno se slazemo.Bas zato sto zajedno radite ne treba da pokazujes bukvalno interesovanje u smislu da ga ti zoves na kafu
i ostalo..samo mu dozvoli pristup pa kad i ako pozeli da razgovara sa tobom, tad iskoristi priliku i produbi pricu...
Nije vazno da li cete pricati o poslu ili necemu drugom....samo budi spremna na taj trenutak...
..al sam iskusna...![]()
p mozda. Za mene ako skapiramo da smo u tom druzimo se samo krugu, tesko da posle moze da se desi nesto da bih pomislio drugacije. Morala bi bas da bude direktna...za nju je bolje da to pomisli...
To otvara mogucnost boljeg upoznavanja..kasnije je lako preci na konkretno...
..ali kad se dovoljno dobro upoznas sa nekim i direktnost ce biti dozivljena drugacije...p mozda. Za mene ako skapiramo da smo u tom druzimo se samo krugu, tesko da posle moze da se desi nesto da bih pomislio drugacije. Morala bi bas da bude direktna.
hmm, ima smisla. Vrv vecina muskaraca to pomisli...ali kad se dovoljno dobro upoznas sa nekim i direktnost ce biti dozivljena drugacije...
Kad zena u startu opali direktno u celo, vi to odma sarzirate u folder -laka zenska...![]()
Zavisno od sredine, u nekim mestima i zemljama je stiglo prosvetljenje, a u nekim nije.hmm, ima smisla. Vrv vecina muskaraca to pomisli.
P ono jbga,izgleda da je nasa sredina takva.Zavisno od sredine, u nekim mestima i zemljama je stiglo prosvetljenje, a u nekim nije.
Ja ipak mislim da nisi u pravu..ta vrsta "prosvetljenja" nije nigde stigla, naprotiv...Zavisno od sredine, u nekim mestima i zemljama je stiglo prosvetljenje, a u nekim nije.
Nje normativ da devojka napravi korak ni ovde (UK), mozda u 10-15% max slucajeva se desava, ali niko na to ne gleda prekorno, niti neko misli nesto lose, niti to znaci da ce se nesto izroditi iz toga, to je samo prvi korak.Ja ipak mislim da nisi u pravu..ta vrsta "prosvetljenja" nije nigde stigla, naprotiv...
Зависи, како ко.Vi muskarci se uplasite od bukvalnog poziva...
Odmah zauzimate gard..ko vas ne zna...
sve je to neki kompleksniji edipov sindrom. uvek je toЗанимљиво је питање зашто им се то свиђа. Инсистирају на женском телу а кад је у питању ум или им је свеједно или преферирају мушки ум.
Неколико могућих објашњења.
Ljenstine su cesto vrlo inteligentni ljudiljenstina
Daj viber♡Odustajem hahaha zezali su ga da se zaljubio pa je pogubljen, rekao je jednoj koleginici u koga ona neće da mi kaže, pitam njega onako iz šale pa u koga on se smeje neće da mi kažene bih da se mešam nikome, što je najjače verovatno ću na kraju i da pomognem da ih spojim jer se tako obično završi kad sam budala
![]()
Nisi budala, ovo je sasvim zdravo razmisljanje.Odustajem hahaha zezali su ga da se zaljubio pa je pogubljen, rekao je jednoj koleginici u koga ona neće da mi kaže, pitam njega onako iz šale pa u koga on se smeje neće da mi kažene bih da se mešam nikome, što je najjače verovatno ću na kraju i da pomognem da ih spojim jer se tako obično završi kad sam budala
![]()
I?Ima jedan jako lep i fin dečko koji je počeo da radi u mojoj firmi, ali mnogo je ćutljiv, svidja mi se i uvek je fin, ponudi mi pomoć, ali mislim da je generalno takav prema ljudima, kad nesto lupim smeje se i mozda je 2 puta pokrenuo razgovorali kazem takav je sa svima jako čudan ne prica dok ga neko nesto ne pita i cesto je zamisljen, a simpatičan pa ne znam sta da radim jer mi se mnogo svidja
Lepo ga je gledati al malo je mutav
Možda je samo zaljubljen. Ljubav ih "zamutavi".Lepo ga je gledati al malo je mutav