Dečko sa posla

nikolina1997

Zainteresovan član
Poruka
162
Ima jedan jako lep i fin dečko koji je počeo da radi u mojoj firmi, ali mnogo je ćutljiv, svidja mi se i uvek je fin, ponudi mi pomoć, ali mislim da je generalno takav prema ljudima, kad nesto lupim smeje se i mozda je 2 puta pokrenuo razgovor 😂 ali kazem takav je sa svima jako čudan ne prica dok ga neko nesto ne pita i cesto je zamisljen, a simpatičan pa ne znam sta da radim jer mi se mnogo svidja

Ima jedan jako lep i fin dečko koji je počeo da radi u mojoj firmi, ali mnogo je ćutljiv, svidja mi se i uvek je fin, ponudi mi pomoć, ali mislim da je generalno takav prema ljudima, kad nesto lupim smeje se i mozda je 2 puta pokrenuo razgovor 😂 ali kazem takav je sa svima jako čudan ne prica dok ga neko nesto ne pita i cesto je zamisljen, a simpatičan pa ne znam sta da radim jer mi se mnogo svidja
Pozovi ga na """kafu""". Nema na čemu.

Ma i ti sa njemu sviđaš pa se zato izgubljeno ponaša.. počneš neku opuštenu konverzaciju s njim i vidiš o čemu se radi Da li je frik ili je samo smušen zato što je možda zaljubljen u tebe..
.

Ćutljiv, zamišljen, proveri da ne koristi opijate. Evo, ovde će ti kućni savet kazati šta i kako treba.

Немоугће, Николина. @fanstebre тврди да не постоји девојка која воли ћутљиве момке.
Mislim da je samo dosta introvertan, ne znam možda se van posla drugačije ponaša onda kada je u svom društvu, ali baš zbog toga mi je zanimljiv ne znam mnogo o njemu, misteriozan je, a jako fin i simpa vidi se da je dobrica

На његовом месту бих се надао да ми даш неки јаснији знак јер ако сам фин и ћутљив вероватно сам и несигуран, а донекле можда и стидљив па сигурно нећу да покушам да допрем до тебе ако ми не даш неки знак јасан да ти се свиђам мада и тада је питање да ли ће се усудити јер ако нема самопоуздање тешко то иде. Најбоље на кафу да га позовеш, нема ти друге

Немоугће, Николина. @fanstebre тврди да не постоји девојка која воли ћутљиве момке.
Не постоји искусна девојка која воли такве момке....не изврћи ми речи :mrgreen:

На његовом месту бих се надао да ми даш неки јаснији знак јер ако сам фин и ћутљив вероватно сам и несигуран, а донекле можда и стидљив па сигурно нећу да покушам да допрем до тебе ако ми не даш неки знак јасан да ти се свиђам мада и тада је питање да ли ће се усудити јер ако нема самопоуздање тешко то иде. Најбоље на кафу да га позовеш, нема ти друге
Da, skroz razumem, ali glupo mi je da ga tako odjednom pozovem, a progovorili par rečenica

Mislim da je samo dosta introvertan, ne znam možda se van posla drugačije ponaša onda kada je u svom društvu, ali baš zbog toga mi je zanimljiv ne znam mnogo o njemu, misteriozan je, a jako fin i simpa vidi se da je dobrica
Аха, свиђа ти се зато што је мистериозан. Значи ти си једна од оних које анализира господин @analiticki 12 :think:

Mozda je samo takav jednostavno, dobar je sigurno, mozda se stidi u tvom prisustvu, mozda je ljubav na prvi pogled obostrana!
Ne verujem da je do mog prisustva jer je takav sa svima jednostavno ne pokreće razgovore samo radi, ponekad mi se osmehne, šta god rekla ili ovako u prolazu namigne/ osmehne mi se 😂 ali baš je dobrica to se vidi u očima da je neiskvaren

Back