Decko me stalno smara...

Ne znam zašto neko poistovećuje ženski čm*r sa muškim? I zašto bi ja bio prikriveni gej ako me pali ženski čm*r? To bi bilo isto kao kad bi se ja palio na to da ljubim njen stomak, a ona pomisli da sam gej jer, zamisli, i muškarci imaju stomak. 🤔 Inače, bio sam u vezi sa devojkom koja je obožavala analni seks. Verovatno i sad obožava ali sa svojim mužem. 😁
Tesko je bilo sta seksualno objasniti smernicima kojima je pojam seksa da mu da ****** u mraku ako zasluzi da ga sune unutra i isprazni se ko keric i onda mase repom uz :jel me volis? volim, volim, Poli hoce kreker. Ja sam pravo muskou.

Ne znam zašto neko poistovećuje ženski čm*r sa muškim? I zašto bi ja bio prikriveni gej ako me pali ženski čm*r? To bi bilo isto kao kad bi se ja palio na to da ljubim njen stomak, a ona pomisli da sam gej jer, zamisli, i muškarci imaju stomak. 🤔 Inače, bio sam u vezi sa devojkom koja je obožavala analni seks. Verovatno i sad obožava ali sa svojim mužem. 😁
Ја не бих рекао "прикривени" већ "потенцијални". Ко се навикне на анални, корак је ближе хомосексуализму.

Je li Sveto? Koja to srbininfo studija pokazuje?
Студије треба да тражи само неко кога заиста интересују. Позери нека се макну :cool:

Осим тога, није довољно да погледаш једну студију већ мораш да урадиш анализу свих студија. Позери моментално да су престали да се претварају да их наука занима за било шта осим да потврде оно у шта већ верују или да негирају оно у шта не верују.

А за ово што сам рекао ти не треба никаква научна студија. Тривијално је.

Студије треба да тражи само неко кога заиста интересују. Позери нека се макну :cool:

Осим тога, није довољно да погледаш једну студију већ мораш да урадиш анализу свих студија. Позери моментално да су престали да се претварају да их наука занима за било шта осим да потврде оно у шта већ верују или да негирају оно у шта не верују.

А за ово што сам рекао ти не треба никаква научна студија. Тривијално је.
Trivijalno? Pozeri?
Cekaj stani, dakle ti tvrdis da oni koji upraznjavaju analni seks sa svojim zenama/devojkama (ili probaju samo) ti su na koraku ka homoseksualizamu?

Imala sam i pre muskarce i davala im guzu ali ne znam zasto me sa ovim to tako ispripovalo, i uvrtela sam da je ***** mislim nije bas ***** ali da je bi ljudi pomagajte sta mislite!??
Реално не треба то да те брине по грчко-римско-српском правилу педер је ко прима а не ко гура. активан-пасиван принцип.
Има још једна подела на топџије и фурунџије.
Или она босанска омекшавајућа шупак-мераклија.😂😂😂

Back