- Poruka
- 38.575
Onima koni su ga imali često i sa raznim ženama.ne znači da im je dosadio sex, već neka klasikaKome moze da dosadi sex?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onima koni su ga imali često i sa raznim ženama.ne znači da im je dosadio sex, već neka klasikaKome moze da dosadi sex?
Imala sam i pre muskarce i davala im guzu ali ne znam zasto me sa ovim to tako ispripovalo, i uvrtela sam da je ***** mislim nije bas ***** ali da je bi ljudi pomagajte sta mislite!??
А сад клинци смарајуI ja sam nekada imala muskarce.
Pa brate sestro pišeš na forumu jbt šta očekuješSamo ozbiljmi odgovori na ovo jasno pitanje nema potrebe da sad pricamo da sma muskom postavila sma jasno pitanje ne bi sigurno postavila ovakvo pitanje i cekala iskreno odgovore ako ce neko da pise ovo
Verujem da nije imao 1% partner od recimo Johnny Sins-a. Ako ga ne zanima klasicni/standardni I na ali samo na dupe tu nesto nije kako trebaOnima koni su ga imali često i sa raznim ženama.ne znači da im je dosadio sex, već neka klasika
Verujem da nije imao 1% partner od recimo Johnny Sins-a. Ako ga ne zanima klasicni/standardni I na ali samo na dupe tu nesto nije kako treba
Bitno je da ga ima stalno!Onima koni su ga imali često i sa raznim ženama.ne znači da im je dosadio sex, već neka klasika
Jedno je paliti se a drugo samo to I htetiBukv nemam poznanicu koja ne zna bar jednog ko se stalno pali na to.
nazalostА сад клинци смарају![]()
Šta ti je ljubavImala sam i pre muskarce i davala im guzu ali ne znam zasto me sa ovim to tako ispripovalo, i uvrtela sam da je ***** mislim nije bas ***** ali da je bi ljudi pomagajte sta mislite!??
mozda zato sto si ti u stvari musko?![]()
Све је у реду ти контролиши колико ти одговара.Imala sam i pre muskarce i davala im guzu ali ne znam zasto me sa ovim to tako ispripovalo, i uvrtela sam da je ***** mislim nije bas ***** ali da je bi ljudi pomagajte sta mislite!??
Necu da ulazim u zahebancije na temi .
Slučaj je 'vakav.
Čujem da je kod dve savršene ribe doslo do "pucanja."Otkrile su da su im muževi gejaci .
Jedna na lekovima kad je saznala sramotu .
Druga na lekovima jer je muz nece da krese a ona u mladim godinama .
Virtuozno!!!ma gledaj to s pozitivne strane, da mu je polu opušten teško da bi mogao ući
![]()
Virtuozno!!!![]()
![]()
Ne znam zašto neko poistovećuje ženski čm*r sa muškim? I zašto bi ja bio prikriveni gej ako me pali ženski čm*r? To bi bilo isto kao kad bi se ja palio na to da ljubim njen stomak, a ona pomisli da sam gej jer, zamisli, i muškarci imaju stomak.Inače, bio sam u vezi sa devojkom koja je obožavala analni seks. Verovatno i sad obožava ali sa svojim mužem.
![]()
Ma Mačke znaju šta hoće, s njima nema levo-desno.pa po istoj logici onda možemo gledati i na oralni sex, i muškarci imaju usta![]()
Ma Mačke znaju šta hoće, s njima nema levo-desno.
![]()
Februarski, nema šta.ma može i levo desno ako je neka igra u pitanju
![]()
pa da, nego sta postavljačica teme radi u ostalim mjesecima ako se u februarrrrru žali na sexFebruarski, nema šta.
![]()
Mislimo da pritiskaš Shift taster kao muškarac.Imala sam i pre muskarce i davala im guzu ali ne znam zasto me sa ovim to tako ispripovalo, i uvrtela sam da je ***** mislim nije bas ***** ali da je bi ljudi pomagajte sta mislite!??