kukurukuQ
Početnik
- Poruka
- 20
Skoro će kraj časa, pita me A.Ž., inače prvak, da je pustim u wc. Kažem joj da se strpi još malo a ona će : Biće mokra guza.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja trogodišnja devojčica prosto obožava svog petomesečnog brata. Kako mu sve ne tepa... On je njena ljubav, njen andjeo, duša, srce... ma milina gledati i slušati.
Pre neki dan ga je zagrlila i, prosto ne znajući kako više da mu tepa i iskaže ljubav, sva ushićena izvali:
- Ti si moj šampion, moj Partizan!
![]()
deo leta smo proveli u jednom planinskom selu, gde smo izmedju ostalog videli stado ovaca.
jedna ovca ima oko vrata kais i na kaisu okaceno zvonce. moja cerkica (4. god) prisla gleda ovce i pita: "a zasto ona jedna ovca ima medalju?"
Nosim bebca i starija ćerkica traži da ga spustim da bi ga poljubila, ali nema strpljenja nego ga vuče za noge.
- Nemoj da vučeš batu za nogice, ispašće mi iz ruku, kažem joj
- Pa šta, podići ćeš ga.
- Ali može da se povredi, pa da ga boli, može i krv da mu krene... objašnjavam ja
- Nema veze, ja ću da ga ljubim da prodje, a tata će da ga popravi, i meni je popravio kasu, a prvo je rekao da ne može,
- Ne može, srećo, tata da ga popravi, nije on igračka. ( Zbunjeno lice, zaprepašćeno, njen tata nešto da ne može, čudi se i ne veruje ). Ja pokušavam da joj objasnim - jel mogao tata tvoj zubić da popravi kada te je boleo? NIje, nego smo išli kod teta-zubarke. E, tako ne može ni batu, ako se povredi...
Ćuti, ćuti, mozga, razmišlja...
- jooooj, jadan bata, pazi da ne padne. Nemoj bato da padneš, ja ću da te čuvam, a ako te nešto zaboli, ja ću da te vodim kod teta-zubarke da ti radi bzzzzbzzzz, ali nemoj da se plašiš, to ne boli ništa...
![]()
moram da kazem iako cu ispasti namcor * mislim da je pogresno voditi tako malu decu na groblje, msm cemu to, jel bas moralo da ide na groblje?Moj sin(3 i po god) otisao sa mnom na groblje da upalim babi i dedi svecu i pita on mene "mama jel su ovde svi mrtvi?",ja kazem jesu i naidjose dva coveka kad ce moj sin "mama evo i zivih"![]()
Бисер пре свега за гледати.
Научио сам сина са непуних пет година да игра шаха, пре тога домине и не љути се човече, а истим редоследом и близнакиње, с том разликом да су оне научиле шах са 4 године и 3 месеца.
Пет година пуне у октобру кад и син осам, разлика је само један дан.
Е сада...
Педијатри кажу да деца између 3ће и 5те године лажу неописано што ћу ја за ове моје две потврдити животом, кад се кошкају између себе то поприма размере космичке катастрофе, али спрам споља наступају заједно, без остатка.
ДаклеМ:
Играју шаха са сином на испадање(ко изгуби испадне, ако је реми испада бели(а) јер није искористио(ла) примућстрво почетног потеза!)све на сат што им је бескрајно занимљиво јер не само да даје регуларност партији већ имају утисак да су маторе(и).
Наравно, син их беди, није џабе три године старији и искуснији и мада није ни близу екстровертан као ове две мале не фали му пакосних коментара(рука бржа од главе!и слично), али...
Играм шах, од пионирске школе шаха до друге српске и прошао сам масу клубова у НС-у и око њега(Познавалац је рејтингован играч, да, да, и дабоме!)међутим са овим се нисам сусрео, нити случајно, а поготово не као манир!!!
Када једна од мојих близнакиња доспе у безизлазану позицију одигра потез, као случајно испусти фигуру баш тамо где цени да лоше стоји, фигура падне и поремети распоред осталих фигура на табли, полети рукама да поправи положај попадалих фигура и...распореди их ..само мало другачије, тек да више није у изгубљеној позицији!!!
![]()
"mama, da li jorgovanka tabakovic znaci kad neko gazi cvece?"