Dečiji biseri

Na dečjem rođendanu...
... slavljenik treba da gasi svećice na torti...
neko od gostiju kaže da se ugasi svetlo zbog bolje atmosfere...
... slavljenik u plač, da se ne gasi svetlo ni za živu glavu!!!
Posle kraćeg smirivanja, pitaju slavljenika zašto se boji mraka.

Pa kada padne mrak mama tati pojede pišu!!!

Muk.

:eek:
Uh, ako je slavljenik dečkić, u kakvom strahu on živi breeee :eek:
Mamu i tatu bi trebalo na prevaspitavanje! :rtfm:

Pozz drustvo!
Nije me dugo bilo na ovoj temi pa sa se slatko ismijala dok sam iscitavala vase postove.:zcepanje:
Evo, poslednji biser moje klinke

Ja sam u kupatilu, mm i klinka u sobi, grdi je jer je bila nestasna taj dan.
Cujem kako joj podvikuje: moras me slusati, ja sam ti otac!
Klinka kroz plac: NISI TI MOJ OTAC
Ja u soku!:eek:
ona: TI SI MOJ TATA!
:zcepanje:

Pre nekog vremena išli smo na selo u neku posetu. Na pašnjacima pored puta bilo je raznih domaćih životinja i klinci su uzbuđeno vikali kako bi koju ugledali .... eno kraveeeeeeee, svinjeeeeeee, ovceeeeee ..... Odjednom moj sin veselo uzviknu ... eno gazeleeeeee !!!! Ja u šoku ... kakve sad gazele .... kad pogledam a ono koze .....
Danima smo se posle smejali i zezali ga što je video gazele .... :hahaha:

Toma i Aleksa su već veliki dečaci tako da nas ovde baš i nema puno, ali bisera - ima. Naročito Tominih.
Pre neki dan je bio Aleksin rođendan i poteglo se pitanje čašćavanja dece u školi. Pošto se postavilo pitanje ima li se u tom momentu novca za čokoladice kakve je on poželeo, Aleksa je rekao: "Iste kao što je Toma nosio za svoj rođendan".
Na to će mali: "E, pa 3. oktobra nije bila kriza. Sad jeste!":zcepanje:

Toma i Aleksa su već veliki dečaci tako da nas ovde baš i nema puno, ali bisera - ima. Naročito Tominih.
Pre neki dan je bio Aleksin rođendan i poteglo se pitanje čašćavanja dece u školi. Pošto se postavilo pitanje ima li se u tom momentu novca za čokoladice kakve je on poželeo, Aleksa je rekao: "Iste kao što je Toma nosio za svoj rođendan".
Na to će mali: "E, pa 3. oktobra nije bila kriza. Sad jeste!":zcepanje:

:) :)

Na dečjem rođendanu...
... slavljenik treba da gasi svećice na torti...
neko od gostiju kaže da se ugasi svetlo zbog bolje atmosfere...
... slavljenik u plač, da se ne gasi svetlo ni za živu glavu!!!
Posle kraćeg smirivanja, pitaju slavljenika zašto se boji mraka.

Pa kada padne mrak mama tati pojede pišu!!!

Muk.

Hiiiiiii....

Ulazi jedna mamica u sobu kod nas,dovodi malecku u vrtic.I sad hoce nama tetama u jaslicama da pokaze sta su novo naucili..i pita mama malecku,,Ajde Miljo kako se kaze?,, A malecka ni pet ni sest opali.,,Tata ima pisuuuuuuuuuuuuu,,Mi umrli od smeha....jaaaaaaaaadnaaa zenaaaaaa sad je blam od nas..

Vikend, Aleksa i Toma kod nas, ali ja uveče idem za Novi Sad.
Pred polazak, dogovorimo se da "budu dobri" (ma šta to značilo ;)), vidimo se ujutro.
Kad sam stigla, klinci spavaju, a u mojoj sobi - haos: između ostalog razbijeno staklo sa rama jedne fotografije, prosuta voda na podu...

Pitam ujutro Tomu (koji je bio ustao): "Ko je razbio ram?"
On sleže ramenima i kaže: "Ne znam!"
Na moj upitni pogled odgovara: "Ne znam. Tukli smo se i gađali jastucima - slika je pala, ne znam ko je to uradio!"
Pitam dalje: "A ko je prosuo vodu po podu?"
"Aleksa! Al' je rekao da ti ne kažem!"
Sad mi je već smešno, jedva se uzdržavam: "Znači, bili ste dobri" kažem.
"Nismo!" uverljivo odgovara Toma
....
Malo posle istog dana, bacam ono razbijeno staklo i komentarišem: "Što ste mi razbili sliku? To je moj mali, slatki Toma kad se isprljao..."
"Ma šta će ti", prekida me Toma "imaš mene pravog. A mogu ja i da se tako isprljam... ako baš hoćeš!" :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
I šta onda da mu radim? :heart:

e blizi se nova godina i svaki dan je nezaobilazna prica o poklonima, i svaki dan je nesto drugo na listi za paketic....jedan dan kao i obicno pitam ja dete sta bi zeleo za novu godinu, on kaze neke magicne cigre.
- Ali kako ce deda mraz znati sta da ti donese te zelis lego robota, te bakugan, te cigre, moras da se odlucis za jedno ne moze deda mraz toliko puno poklona da vugli tesko mu je..
- Ma ne, deda mraz ce mi doneti robota a cigre ti da mi kupis :roll:
:lol:

Prošlog vikenda, ja gledam nešto na TV-u, klinci se muvaju po dnevnoj sobi (i oko TV-a!) sve čekajući da im ustupim priliku da prebace na "svoje" kanale.
Iz dosade, Toma uzme novine sa stola i počinje da ih lista... prvo "reda radi", ali zatim sve pažljivije pregleda stranice.
Kad je završio, sav bitan spakuje novine i konstatuje: "Nema mene. Možemo da ih spalimo!"
Kad nisam pala sa stolice od smeha!
Taj neće umreti od skromnosti! :zcepanje:

Mali Boca (ima 5 godina) ima svoju prasicu kasicu. Njegov tata je trebao da ode do prodavnice, a nije imao keša i zamolio je Bocu da mu pozajmi 120 dinara. Mali je odgovorio:
- Može, ali da mi vratiš 150.

Back