Dečiji biseri

Budi me jutros nežno maženje po licu. Otvaram oči, onako sanjiva, a moja curica pored mene u krevetu, osmeh od uva do uva, i mazi me rukicom po licu. Pogledam na sat, pola sedam. Jooooj, tako bih rado još spavala.
Kroz osmeh kaže - dobro jutro, mama, vidi jutro je, hajde da me obučeš. Pametnica moja.
Ponovo me budi nežan dodir po licu i skontam da me je ponovo uhvatio san. Ona se na glas smeje i pita me - mama, a jel ti nisi čula jedan zvuk što sam ja prdnula? :zcepanje:
U trenu sam rasanjena i vrištim od smeha... šta njima neće pasti na pamet, blesanderi jedni mali :D

evo ga jedan novogodisnji biser...obukao se moj muz u deda mraza kao i svake godine i doneo deci paketic...starije dete koje ima 5 godina se bas obradovao i raspricao se sa deda mrazom bas lepo...
odlazi deda mraz i posle par minuta ulazi moj muz
- deco jel to bio deda mraz, video sam sanke kako odlaze?
a stariji sin ce na to smejuci se i vrteci glavicom
- tata....PREVARANTU jedan
:lol:

Pronašla sam na jednom sajtu, sastav beogradskog osnovca o sovi, ulepšao mi je danz:Dz:lol:
SOVA
Sova je ptica.Ona danju spava, a noću je potpuno slepa, kao slepi miš.Pošto ja ne znam puno o sovi, pisaću o životinji koju znam.
To je krava.Krava je sisar.Ona ima šest strana, gornju, donju, levu i desnu.Na zadnjoj strani je rep, na kraju repa je jedna četka.Ona služi da se krava brani od muva, da ne bi upadale u mleko.Mleko visi ispod krave.
Na prednjoj strani je glava, koja služi da na njoj rastu rogovi.Rogovi služe da bi krava bola.Glava služi da bi na nju stala i usta.Krava jede malo, jer jede dva puta.Usta služe i da bi krava mukala.Ako ne muče, onda su joj usta puna.
Muška krava je vo.Vo nije sisar.
Meni još uvek nije jasno kako se dobija mleko.
z:lol:z:lol:

Pronašla sam na jednom sajtu, sastav beogradskog osnovca o sovi, ulepšao mi je danz:Dz:lol:
SOVA
Sova je ptica.Ona danju spava, a noću je potpuno slepa, kao slepi miš.Pošto ja ne znam puno o sovi, pisaću o životinji koju znam.
To je krava.Krava je sisar.Ona ima šest strana, gornju, donju, levu i desnu.Na zadnjoj strani je rep, na kraju repa je jedna četka.Ona služi da se krava brani od muva, da ne bi upadale u mleko.Mleko visi ispod krave.
Na prednjoj strani je glava, koja služi da na njoj rastu rogovi.Rogovi služe da bi krava bola.Glava služi da bi na nju stala i usta.Krava jede malo, jer jede dva puta.Usta služe i da bi krava mukala.Ako ne muče, onda su joj usta puna.
Muška krava je vo.Vo nije sisar.
Meni još uvek nije jasno kako se dobija mleko.
z:lol:z:lol:
Nevidjeno originalno.
Odlican 5 :lol:

Kuvam danas čorbicu od raznog povrća i izvadim iz zamrzivača klip kukuruza, da okrunim malo pa da i to dodam u čorbicu. Malena mnogo voli, a i tata i ja nismo protivnici z:)
Gleda ona oduševljena, hoće odmah da jede, ne može da čeka da se skuva... i odjednom se okreće ka tati i viče, sa oduševljenim osmehom na licu - taaataaa, ja mnogo volim da jedem kukuriće! z:lol:z:lol:z:lol:

Provala cetverogodisnjeg sina moje drugarice. Tusira se ona i sin upada u kupaonu (ona ima bas velike grudi) i konstatuje: jeeee imas sike. Kaze ona: pa sve mame imaju sike. On: Neeemaaajuuu, Marina nema (na zalost ja:))))

Ovo slično kao meni moja sestričina, imala oko 2 godine i ja se presvlačila, i skidam majcu naiđe ona i pokaza prstom, ha, tetka nema sike...:lol: Posle me zezali, kažu kad ti reklo dete a ona mala...:lol:

Brala ja u srednjoj školi maline kod nekih ljudi, preko leta. I kod njih sam stanovala za to vreme. Na kupatilu nisu imali ključ, ali zato imaju tada trogodišnjeg Aleksu.
Udjem ja na kraju branja jednom da se okupam, i čujem njega kako se vrzma oko vrata, pa gledam čime da se pokrijem ako udje. U tom momentu čuje se njegova majka iz kuhinje: ,,Aleksa, nemoj ulaziti u kupatilo, seka se tušura", a on odgovara:

,,Neću, neću, samo gledam kroz rupicu na vratima".

Brala ja u srednjoj školi maline kod nekih ljudi, preko leta. I kod njih sam stanovala za to vreme. Na kupatilu nisu imali ključ, ali zato imaju tada trogodišnjeg Aleksu.
Udjem ja na kraju branja jednom da se okupam, i čujem njega kako se vrzma oko vrata, pa gledam čime da se pokrijem ako udje. U tom momentu čuje se njegova majka iz kuhinje: ,,Aleksa, nemoj ulaziti u kupatilo, seka se tušura", a on odgovara:

,,Neću, neću, samo gledam kroz rupicu na vratima".

:lol::lol: :lol:

Imam sestru mladju skoro devet godina.

Pa smo joj moji vršnjaci i ja uvek bili ,,deca" poput nje.
Tako ja imala 16, a ona 7 godina i trebala sam da idem na ispraćaj kod druga, a ona me pita hoće li biti ko od ove male dece Darko, Vlade ( a sve momci od 17, 18 godina)

...jutros sam pevusila pesmicu "Milica je vecerala"...sinu od 4 godine se dopala i trazio da mu pevam, kako bi naucio..."savladavsi" pesmicu, muz ga odvodi u vrtic i dok su obuvali papuce u vrticu, sin pita tatu: Tata, kako ono ide pesmica? Milica je nesto jela ?... :D

Jutros zena, cerkica i ja zajedno putovali vozom. Posto smo rano ustali, malena je u vozu sedeci meni na krilu ubrzo zaspala. Preko puta nas je sedela neka starija zena. Uglavnom, tokom tog njenog (polu)sna, malena je raspalila cetiri puta posten rafal. Bilo mi malo neprijatno, al´ niko se nije bunio. Ume ona tako nekad inace i kod kuce, a i podrigne isto. Kad je pogledamo ili kazemo nesto u fazonu "Ljubavi, to nije lepo", ona odgovori sa "Bas me briga, to znaci da sam zdrava". :mrgreen:

Back