Dečiji biseri

Juče pričam o klincima sa roditeljima njihove majke i prvi put čujem Aleksin biser iz vremena kada je došlo vreme da se oslobodi pelena (imao je negde između 2 i 2 ipo godine).
Sedi sa bakom u kuhinji i završava ručak, a baka ga ubeđuje da najkon toga sedne na nošu kako bi kakio... U cilju što boljeg ubeđenja počne da mu priča:
"Kad se ukakiš i kaka ti ostane u peleni, može da ti pojede guzu i sve drugo, pa posle nemaš..."
On gleda nezainteresovano na drugu stranu, ali se u jednom momentu okrene prema njoj i kaže:
"Bako, ti mene zayebavaš!"

A, da, pre neki dan moj brat svratio kod nas, a mama javila da ce starijoj cerki doneti "Bliznakinje" (onu cuvenu knjigu o bliznakinjama razdvojenim, pa se nasle u kampu...). Moj sin, onaj pametnjakovic od 5 godina, citav dan kuka kad ce ujka doci... Napokon kad se ujka pojavio bio je silno razocaran.
- Mama, pa gde su te bliznakinje, da se zaljubimo !

smeh:
Juče pričam o klincima sa roditeljima njihove majke i prvi put čujem Aleksin biser iz vremena kada je došlo vreme da se oslobodi pelena (imao je negde između 2 i 2 ipo godine).
Sedi sa bakom u kuhinji i završava ručak, a baka ga ubeđuje da najkon toga sedne na nošu kako bi kakio... U cilju što boljeg ubeđenja počne da mu priča:
"Kad se ukakiš i kaka ti ostane u peleni, može da ti pojede guzu i sve drugo, pa posle nemaš..."
On gleda nezainteresovano na drugu stranu, ali se u jednom momentu okrene prema njoj i kaže:
"Bako, ti mene zayebavaš!"

Dobro joj je mali skresao! Sta sve ljudi nece reci deci? :shock:

Milly73:
Јао, добар је овај Алекса! Стварно, не можеш их више преварити!
Pokušaj da zamisliš šta smo sve čuli (i doživeli) u međuvremenu (Aleksa je nedavno napunio 6 godina... a ni Toma sa 4 ne zaostaje mnogo) ;) :lol:
Ljubi ih tetka tako pametne i nestašne :p ;)

Naljutim se ja na moju devojcicu (5g) sto skace po krevetu u sobi 3x3 i udarim je par puta po guzi. Ona otrci u kupatilo. Ja za njom. A ona me ljuta gleda i kaze: Sada cu da stavim hladne obloge na guzu, pa nece vise da me boli.

Ja malopre izvela kucu u parku i sretnem koshnicu sa cerkom od 5 godina. I mene mala pita, poshto sam sa njenom mamom pricala kako sam ishla na casove voznje i pala jedanputl, i samo zacudjeno pita:
-jeli kazesh idesh u shkolu na casove voznje?
-da!
-i tamo vozish kola?
-da!
-pa kako si onda uspela da padnesh ako si vozila kola?!?!?!

Oljica-Bg:
Ja malopre izvela kucu u parku i sretnem koshnicu sa cerkom od 5 godina. I mene mala pita, poshto sam sa njenom mamom pricala kako sam ishla na casove voznje i pala jedanputl, i samo zacudjeno pita:
-jeli kazesh idesh u shkolu na casove voznje?
-da!
-i tamo vozish kola?
-da!
-pa kako si onda uspela da padnesh ako si vozila kola?!?!?!
:lol: Kao u reklami - komšijao paaooo!!! - Kad pre?!

e meni moj sin(3.5) prica nekidan pricu...

devojcica obuce haljinu i nasminka se..i onda se zaljubi u decaka..i onda se decak zaljubi u devojcicu..i onda se trkaju:D onda idu na bazen...i onda udju u bazen, i prskaju se i poprskaju sve ljude:lol: :lol: :lol: :lol:

odakle je on to cuo, il je smislio..pojma nemam...ali bre cela koncepcija srecnog zivota:wink:

hahahaa kaže paja pre neki dan,ja kada mi dođe devojka....
kupiću koka kolu, pringles sa lukom (belim naravno) njoj lizalicu,
i pustiću je da gleda animanijake:p
ako joj bude dosadno, zagrliću je:p

Kada je moja cerka isla u vrtic, jednog dana me ceka sva ustreptala, i kaze:Mama, samo da znas kada su se pobili Joca i Vlada, tada su leteli pravi "leteci tanjiri"...Wow, kao u filmu ! E, bas sam uzivala! :shock:

ma srce me boli kad je zamislim kako ceka u hodniku da je vaspitac pozove,jao jao al cutim i stegnem srce,valjda tako treba da nauci neki red i da bude mirna u skoli :-|

mackica ns:
Pa, naravno;-):smile: Mnogo mi je slatko - zaljube se pa se trkaju, pa bazen, pa prskaju sve ljude:lol: :lol: :lol: To je pravo, da te sitnice čine srećnim;-)
Prosto mi žao što ne nosim ćeru, pa da se orodimo ti i ja:razz: :mrgreen:

heheheheh...ma igrace se decaci, i juriti zajedno cure...:wink:

Back