mojickamala
Zainteresovan član
- Poruka
- 319
Napao me sneg!
(misli napadao na mene)
(misli napadao na mene)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Valjda neće biti glasan kad dođe kod babe i dedegigule:ako pitate sinišu ( 2 godine) šta voli da sluša, on odgovori dip papulja (dip parpl) :shock:![]()
:wink: gigule:ako pitate sinišu ( 2 godine) šta voli da sluša, on odgovori dip papulja (dip parpl) :shock:![]()
pametno deteHehehe, solidarisala si se;-)Queen_:kad sam se ošišala na kratko pre dva meseca i došla kući, sin mi kaže: "Mama, pa ti skojo ćevaja (ćelava) kao tata!"![]()
mackica ns:Valjda neće biti glasan kad dođe kod babe i dede:wink:
Ma, ne brinem, šalim segigule:ne brini, kod dede sluša taka taka (radio) a na radiu ... uf svašta ...![]()
Što se mene tiče može ceo komšiluk da se trese

gigule:nedeljni ručak, već se polako završava, siniša se već najeo ali još sedi u svojoj stolici
odjednom kaže:
neko je pidnio! ko? ja!
( još je pokazao i prstićem na sebe)
А ускоро пуни 7 година!
Milly73:![]()
![]()
![]()
Хе, хе, хе! Сигурно ниси Пинокио, али је веома духовито!

).
smeh:Setih se mog dobrog drugara i njegovog iskustva po ovom pitanju sa tada 4-ogodišnjom Mašom (sa sve njegovim šašavim komentarima dok mi je prepručavao događaj).
"Pita mene Maša: "Tata, kako sam ja nastala?". Pošto ja nisam pristalica da se deca foliraju onim glupim: "Našli smo te u kupusu" ili "Donela te roda", već imam savremen pristup, kažem mirno:
"Mama te rodila."
"A šta si ti radio?", pita ona dalje.
"Kako šta sam radio?! Pa ja sam te pravio!", odgovorim nakon trena razmišljanja i dalje ponosan što sam tako "savremen" i ne lažem svoje dete.
"Čime?" zainteresovano nastavlja Maša.
E, tu već prestaje moj savremeni pristup seksualnom obrazovanju i vaspitavanju dece.
"Pa, rukicom", odgovaram kao da je to najnormalnija stvar na svetu. "
![]()
![]()
![]()
Godinama se smejem na ovu priču!