Dečiji biseri

Ja moram da ispricam moj biser koji se prepricava i dan danas, kad sam bila mala, imala neke dve i po godine, i vozila se sa mamom u autobusu a poreda nas sela neka ciganka i pita:
- devojcice jel znash neku pesmicu?
- a ja sva ponosna ZNAM!
- a ona meni hocesh mi otpevati?
- a ja sva ponosna: kad se ciga zazeli medenih kolaca.... :D :D :D

Oljica-Bg:
Ja moram da ispricam moj biser koji se prepricava i dan danas, kad sam bila mala, imala neke dve i po godine, i vozila se sa mamom u autobusu a poreda nas sela neka ciganka i pita:
- devojcice jel znash neku pesmicu?
- a ja sva ponosna ZNAM!
- a ona meni hocesh mi otpevati?
- a ja sva ponosna: kad se ciga zazeli medenih kolaca.... :D :D :D
Ово је феноменалан бисер ... како сам се слатко смејала ... :p

Ево, ја сам добила на имејл од другарице неке бисере па користим прилику да поделим са вама:

1. Ne znam koliko imam godina. To se stalno menja.
2. Tata je odrastao na selu. On je kravu video uživo!
3. Jako sam se uplašio kada se mama razbolela. Pomislio sam
da će tata da nam kuva.
4. Ja se ne svađam s roditeljima. Nisu moj nivo.
5. Kad se mama posvađala s tatom, prvi put sam video leteće
tanjire.
6. Životno osiguranje je novac koji dobije onaj ko preživi
smrtni slučaj.
7. Usvajanje je bolja mogućnost. Tako roditelji mogu sami
izabrati svoje dete i ne moraju da prihvate baš ono koje su
dobili.
8. Krave ne smeju brzo da trče, da ne bi izlile mleko.
9. Crvi ne grizu jer imaju rep i napred i nazad.
10. Breskva je kao jabuka s tepihom.
11. Proleće je prvo godišnje doba. U proleće kokoške nose
jaja, a seljaci krompir.
12. Psi obično vole vodu. Neki čak toliko, da u njoj i žive. To
su morski psi.
13. Sve ribe nose jaja. Ruske čak kavijar.
14. Zoološki vrt je super. Tamo možemo videti životinje koje i
ne postoje.
15. Nisam kršten, ali sam zato cepljen.
16. U Francuskoj su nekad pogubljenja kriminalaca izvodili
želatinom.
17. Ribe se razmnožavaju tako da nose iskre.
18. Muslimanska Biblija se zove Kodak.
19. Papa živi u Vakuumu.
20. Čak i dečaci imaju da kažu nešto zanimljivo ako ih
dovoljno dugo slušaš.
21. Za devojčice je bolje da se ne udaju, ali dečacima treba
neko ko će čistiti.
22. Šta moji roditelji imaju zajedničko? Paa... Oboje ne žele
imati više dece.
23. Ti u stvari ne odlučuješ sam kad trebaš da stupiš u brak. Bog
to odlučuje odavno unapred i ti na kraju vidiš šta ti se
dogodilo.
24. Prvo moraš naći nekog ko voli iste stvari kao i ti. Ako na
primer ti voliš fudbal, onda se i njoj mora da se sviđa to da ti
voliš fudbal i onda da ti donosi čips i pivo. :D

danas me podsetiše....
moja tetka, u predratnom Beogradu....govori samo prve slogove....
ide čovek i na kolicima nosi led na kojem je riba...
i viče: sveeeežaaaa riiiibaaaaa
a ona dođe do njega i podigne suknjicu i kaže :
i ja imam BI:p

Ja imam jednu vrlo nepopularnu metodu (evo stidim se zbog toga:oops: ) za uspavljivanje svog klinca. Znaci kad uvece pretera, i nikako ne moze da se umiri i legne u krevet, ja ga spakujem, strpam u kola, napravim dva kruga s njim po gradu i on je vec uveliko u carstvu snova.
Pre nekog vremena, opet ista prica, kasno je, trebalo bi da spava, a on jurca, skace, nece da se umiri, ja njega u kola i idemo da se vozimo.
A on me pita: Mama, a gde idemo?
Ja njemu: Idemo u zivot malo.
On: Aha, ok u zivot.
Vozim ja tako po gradu, vozim, on jos ne spava, i posle ko zna koliko krugova: Pa dobro mama, a gde je taj zivot?! :shock: :-?

jutros me zove sin na posao i kaže: "Ja neću sad da ti kažem sjećan jođendan, nego kad dođeš kući i onda ću da te jubim i vučem za juvo i ja ću da duvam svećice i onda ćeš da mi kupiš tjaktoj kad meni bude sjećan jođendan" :lol:

Srećan rođendaaaan, sreća sreća radooost :D
Queen is jolly good fellow,
for she is so jolly good fellow
QUEEN is jolly good tzitzaaaaaa....
that nobody can denie
:P :P :P
icon_thumbsup.gif

Aphroditi:
Ja imam jednu vrlo nepopularnu metodu (evo stidim se zbog toga:oops: ) za uspavljivanje svog klinca. Znaci kad uvece pretera, i nikako ne moze da se umiri i legne u krevet, ja ga spakujem, strpam u kola, napravim dva kruga s njim po gradu i on je vec uveliko u carstvu snova.
Pre nekog vremena, opet ista prica, kasno je, trebalo bi da spava, a on jurca, skace, nece da se umiri, ja njega u kola i idemo da se vozimo.
A on me pita: Mama, a gde idemo?
Ja njemu: Idemo u zivot malo.
On: Aha, ok u zivot.
Vozim ja tako po gradu, vozim, on jos ne spava, i posle ko zna koliko krugova: Pa dobro mama, a gde je taj zivot?! :shock: :-?

:) :) :)
mali je genije :)

*moja shveca kad smo se tek doselili u novi stan imala je skoro 3 godine i sad odemo mi onako porodichno kod jedne komshinice koja je zivela sama i ona ima neki okrugli sto, tad ga je tek bila kupila i izmedju ostalog kupila je i heklani soljnjak onako sav shupalj :) i sad stoje shveca i mama i mama komentarishe kako je lep stoljnjak a moja sestra tje onako skeptichno: 'a je li olja, kako ti to peglash???' :shock:
*vozi mene tata u vrtitj iz vinchei sad ima tamo onaj periferni put prilichno slabo prometan i ona jurca i pretekne nekog lika i zaustavi ga saobratjajac... (moj tata se bavi inache bezbednoshtju saobratjaja i ja sam oduvek znala dosta o toj oblasti...) a tad sam imala 3 godine i sad otvara on prozor i cajkan mu trazi dozvolu a ja ko kreten neki provirim odpozadi i pitam (zeletji da pomognem tati): 'chiko chiko jeste vi to zaustavili mog tatu jer je jurcao i preticao na punoj liniji?'... tata je hteo u zemlju da propadne...

Imala sam i ja jedan "saobraćajni", sa nekih 4-5 godina. Naime, putovali smo na more i put se, naravno, odužio pa sam gledala kroz prozor, zapitkivala i komentarisala ono što vidim.
Kada sam po ko zna koji put primetila znak na kome sam prepoznala kravu, postavila sam logično pitanje:
"A šta će kravama znak kad ne znaju da čitaju?".
Naravno, mislila sam na onaj "trouglasti" ("Opasnost, domaće životinje na putu"). ;)
U mojoj interpretaciji tada, trebalo je valda da znači: "Zabranjen saobraćaj za krave"?! :lol: :lol: :lol:
Moj tata se godinama šalio na račun toga... :D

Sinoć, slaže puzle pre spavanja, ja već mrtva umorna, da ga malo požurim i pomognem mu, a on meni: Hvala mama du pomogla meni, ali ja to znam i sam. Sav ozbiljan i ljut. :lol:

novopečeni obožavalac ove teme kojeg su biseri vaših klinaca danas oraspoložili ...
poslao mi je ovaj biser svoje sestričine ... he he he

pozdrav oboma! :D

"Kad god bi mala Jasmina pustila "goluba" njen deda, moj otac bi joj onako zustro govorio tj, pitao "..Jasmina kaki, kaki...." e sad da je bila lazna il prava uzbuna manje vise to sada i nije vazno za ostatak price
Kada je deda, odnosno moj otac pustio "goluba", vise je to licilo na grmljavinu nego na klepet golubovih krila ali, mala je Jasmina prvo skocila posto se uplasila pomalo a onda je onako sva uspanicena pocela da vuce dedu za ruku i vikala je ".... Deda kaki, dođi, KAKI...."
Svi prisutni su poceli da placu od smeha a ja sam otisao da otvorim prozore....! "

javlja mi se da će biti još ovih bisera ... ;)

ne znam da li sam ovo vec isprichala ali ne verujem da ce se neko buniti

moj drugar kad je imao nekih 5-6 godina, posekao je ruku i to je buknulo tj zagnojilo se, elem, odvedu kod lekara a on ne da ruku ni za zivu glavu i lekar kaze:
dobro, ajde da brojimo do 5 i onda cesh mi pruziti ruku i ja cu brzo da zavrshim to shto imam
i pochne da broji:
1
kad mali nastavlja>

1,1
1,2
1,3

i josh jedan od jutros , idem ulicom i ka meni ide zena sa klinkom od nekih 3 godina i jedino shto chujem je sledece>
pa to je malo mnogo, ne mozesh da budesh PLANKTON!

plakala sam od smeha, zena to izgovara savrsheno mirno i ozbiljno

Klinci su cudo, nekad je stvarno da puknes od smeha kad nesto odvale, ali vrlo cesto te teraju da se zamislis....
Nedavno mi je moja Tasa (4 god) u jednoj sasvim obicnoj situaciji (tacnije, dok sam joj susila kosu) uputila sledece pitanje, sasvim ozbiljno: "Koliko mi zivota imamo?"
Pomislila sam da joj je to sigurno iz crtaca, gde macke i sta ja znam ko sve ima sedam ili vise zivota, pa krenuh da objasnjavam da imamo samo jedan, ali vredan, pa zato treba da ga cuvamo i da se pazimo i da zdravo zivimo i tako zanela se ja, kad me ona strogo prekide:"Nije tako!"
????
"Kad te POLJUBI BOG dobijes jos jedan zivot".
Kad mi nije ispao fen iz ruke. Ostatak veceri sam pokusavala da saznam odakle joj to, i nisam saznala.

Back