-zbogomDevilishgirl:Idem u manastir![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
-zbogomDevilishgirl:Idem u manastir![]()
Hajde, i ja cu sa tobom, gde cemo? - djavolica i kraljica, koja pise o sexu k'o iskusna.. Jadni su nasi manastiri ako im mi dolazimo...Devilishgirl:Idem u manastir![]()

Kameni:bitno je da je ima svugde podjednako ,nije bitno da li ima 50 ili 70 kg ako je to lepo rasporedjeno .Pa ima i ona narodna : BOLJE DA LJULJA NEGO DA ZULJA![]()
![]()
![]()
![]()
smeh:Ne treba generalizovati!
Kompleksi spadaju u subjektivnu kategoriju! Poznajem debeljuskaste devojke koje ne obracaju paznju na svoj "visak" i imaju buljuk obozavalaca, kao i one koje bi vecina oznacila kao zgodne koje pate zbog tkz. debljine, navodno krivih nogu, klempavih usiju i ko zna cega sve.
Osim toga - sve je stvar ukusa i mislim da tu nema pravila
debele ribe su OK jer ne tvrde pazar.... sirote... sa OK.. vitkim.. ribicama je problem.. previse su gorde... a kada ih gordost prodje skontaju da su matore.. tuga da te uhvati
zato batalite zgodne i mrsave... debeljuce su u modi 
smeh:Ne treba generalizovati!
Kompleksi spadaju u subjektivnu kategoriju! Poznajem debeljuskaste devojke koje ne obracaju paznju na svoj "visak" i imaju buljuk obozavalaca, kao i one koje bi vecina oznacila kao zgodne koje pate zbog tkz. debljine, navodno krivih nogu, klempavih usiju i ko zna cega sve.
Osim toga - sve je stvar ukusa i mislim da tu nema pravila
Koliko!? 1.71/58! Mnogo buco...Snezna_kraljica:Nisam ja tvoja buca!omilos:Moja buca se prepoznala... 8)
I imam 58 kg, na 172 visine, tako da nisam buca. Volim sebi tako da tepam.
Nemam ja problema sa muskarcima.
ali imam sa tobom - NE NERVIRAJ ME! :wink:
172cm!omilos:Koliko!? 1.71/58! Mnogo buco...Snezna_kraljica:Nisam ja tvoja buca!omilos:Moja buca se prepoznala... 8)
I imam 58 kg, na 172 visine, tako da nisam buca. Volim sebi tako da tepam.
Nemam ja problema sa muskarcima.
ali imam sa tobom - NE NERVIRAJ ME! :wink:
A shta cemo sa celulitom, strijama?
kome ti to?goodday:lepa sam zgodna,pametna,sharmantna,umem da slusham i ne zelim nikoga....samo volim da pricam o sebi![]()
Pa, da, vidite kako novi clanovi imaju lepa i sveza razmisljanja... mi smo ovde otupeli... :wink:naiva:A o cemu mi ovde pricamo?
o ekstremno debelim ljudima?
"To" nije za muvanje nego za zaljenje.
Visak od 10 kg?
Ljudi, nije sve u fizickom izgledu. Fazon je u harizmi, sarmu, inteligenciji, obrazovanju i samouverenosti.
Ja smatram kao zena da je Ksenija Pajcin mnogo dobra riba ali da sam musko ne bih je nikada muvala. Tako je glupa i sirova.
Sa druge strane imam komsinicu koja ima nekih 10 kg viska ali je riba genije u svakom pogledu, pa ne cudi sto uvek pored sebe ima mnogo dobre frajere ( uz to i uspesne)
drav