Revolveras
Ističe se
- Poruka
- 2.903
Ma ko zna zasto je to dobro. Sve se desava sa nekim razlogom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Прво, како се ти осећаш издано, а ти си напустио њега?
Ти си констатовао да је он тебе напустио.
Да ли си сигуран или закључак изводиш из тога што није био уз тебе кад ти је био потребан.
Људи су различити. Не реагују сви исто на туђу несрећу.
Него ће да те теши, неко ће да те саветује а неко неће знати како да се постави.
Али то не значи да је овом трећем мање стало. Напротив. Можда је желео да те не узнемирава и подсећа.
Имам пријатеље. И никад их нисам тешила, већ само гурала напред кад сам проценила да могу да наставе. Мене они баш због тога и воле.
Ето.
И то – ја сам био уз њега кад је требало а он ми није вратио услугу је скроз погрешно размишљање.
Знаш због чега ... да се не понављам.
Не ради се о враћању услуге већ о ослонцу у животу.
У мом систему вредности пријатељи пријатељима не чине услуге.(потпуно сам сигуран да никад нисам наш однос третирао као скуп узајамних услуга, а још мање о томе писао...)
Али су ослонци и подршка у животу
Ако не можемо да се ослонимо на пријатеље, на кога би требало да се ослањамо?
И о каквим се услугама може говорити међу пријатељима?

Nekako mi se cini da sam ja Sizifov dvojnik kad je to u pitanju...
Nije da merim, ali kad je on bio u teskoj situaciji, ja sam bio spreman na sve.
I ucinio sam sve sto je trazio od mene. I vise od toga...
No, dobro...
Sad su se pojavili neki novi ljudi na koje mogu bezrezervno da se oslonim.
Jedino sto me brine jeste da i oni ne odu...
hehe...
Oteraces ih sam takvim stavom.Uzivaj,pa ako traje-traje,ako ne-ko zna zasto je to dobro!
ima
trajna je mrznja
zavist ljubomora..
to ljudi vole
Стекла си погрешан утисак.
Не преиспитујем пријатељства већ једно конктетно...
Одавно сам престао да "теорију идеја" узимам као прихватиљиву и до краја логички утемељену...
Ja zaista ne bih mogla da ti garantujem za nekoga u svom zivotu za koga bih mogla reci da mu bezrezervno verujem...Mozda i bih...ali,ne,prosto ne zelim ikome da bezrezervno verujem jer to su ljudi.Sto vise verujes,vise ces se razocarati.Ljudi gledaju samo sebe,neki manje neki vise ali tako je.I to si shvatio na primeru tog tvog druga.Da si mu manje verovao bio bi manje povredjen...Jeste,sad ce neki reci,to nije to,to nije pravo uzivanje u prijateljstvu i statijaznam...ali, ja tako funkcionisem i nisam se pokajala,stavise,potrvrdila sam vise puta da sam u pravu
Kazem,dok je lepo lepo je,ali ipak uzmi neke stvari kao rezervu,ko zna kad ce ti dobro doci.
Наравно.jedno je poverenje, verovanje kakogod, a drugo oslanjanje na ljude
to su dve stvari
Smatras da je prirodan odnos medju ljudima da jedni drugima bezrezervno verujemo?Hm,pa onda potpuno suprotno gledamo na te stvari tako da ono,moje savete verovatno neces prihvatiti![]()
Hm... A ne treba da se menjas jer si to ti,s tim stavovima,prilicno dobrocudnim rekla bih i mozda bi i bilo steta da gledas na to kao ja
Samo kazem,manje bi bolelo.Ali,mozda nekog i treba da boli da bi shvatio,nekog nikad nece boleti jer ce imati srece,nekog nece boleti jer se unapred pripremio za tu mogucnost...Razliciti smo i to je bas lepo.Bar meni.Da sam na tvom mestu samo bih mozda pokusala da raschlanim s kim kako mogu,sigurno ne verujes SVIMA isto i ne poveravas se svima isto...I onda ako se zeznes u proceni,j*bg,nauchio si 
Ма јок...
Више волим да ме понешто и удари (а понешто и прегази) него да се склоним поред пута...

potpisujem.Nema tu merenja, ko je vishe ulagao, ko manje...ljudi odrastaju, razvijaju se...utichemo jedni na druge i menjamo se...i to utiche na nashe odnose i opstanak veza.
I cipele kad ih prerastesh - odbacish ako su postale tesne i zzuljaju...surovo poredjenje, ali ne u smislu da zzelim prijateljstvo uporediti sa cenom cipele.
Ima puno konstanti u nashim zzivotima. Jedna je prijateljstvo. A akteri se menjaju...
I za svaki medjuljudski odnos je potrebno najmanje dvoje...dakle...ponekad mislimo da smo puno davali...i jesmo...puno soli zzednom...a to ne vidimo dok josh boli.
Kad prodje tuga sedi i sagledaj stvar realno a ne subjektvno...puno chesh nauchiti o sebi, o drugima i imachesh lepo uspomenu na prijatelja. Koji je to bio sve do trenutka kada je to prestao biti. I tu chinjenicu treba poshtovati.
P.S. Samosazzaljenje je najdestruktivnija stvar u takvim situacijama. Unishtava lep iz proshlosti, sprechava uvid u realnost i izvlachenje pouke koja nas chini boljim.
Drugari se vole, ali zbog neceg se posvadjali..a nisi nam rekao zasto te je napustio i u kom smislu napustio? (Ako nije previse licno pitanje)
Mene je drugarica "napustila" tj, napustila je sve prijatelje zbog osobe sa kojom je bila u vezi 4 meseca a sad su se uzeli..a druzile smo se od 16-te godine. MEni je to tuzno, ali tuzno mi je zbog nje. Tuzno mi je kakva je to osoba postala...