gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
Do kad ćeš ga imati, pitanje je...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ljudi, kvalitet prijateljstva ili veze se ne meri njenim trajanjem.![]()
Sve su ljubavi "prave" ako su bile ljubav...
Bash kao i prijateljstva.
jedno dugo i znacajno prijateljstvo.
Napustio sam najboljeg prijatelja.
Odnosno, on je mene napustio, a ja sam samo smogao snagu da konstatujem cinjenicu.
I pogodilo me, zaista.
Na neki nacin vise nego kad mi se raspala veza.
Za to prijateljstvo sam bio siguran da ce vecno da traje.
A nije...
Steta...
I sad se cudno osecam.
Izdano.
Ima li iceg trajnog u medjuljudskim odnosima?
Прво, како се ти осећаш издано, а ти си напустио њега?To je moja omiljena psovka...
Doduse, jednom sam bio u neprilici ali to je druga prica...
Tesko.
Nije bio uz mene pre par meseci kad mi je trebao...
Pogodilo me je to sto me nijednom nije pitao kako sam...
Danas sam ponovo jak jer sam prelezao sve sto je trebalo prelezati...
I sad svodim racune...
Odnosno, on je mene napustio, a ja sam samo smogao snagu da konstatujem cinjenicu.
I pogodilo me, zaista.
A nije...
Steta...
I sad se cudno osecam.
Izdano.

I pogodilo me, zaista.
A nije...
Steta...
I sad se cudno osecam.
Izdano.
I...mislio sam da nema sile koja bi to prijateljstvo unistila... pa se zavrsilo nozem u ledja(do drske u mojim ledjima)
...ljudi su stoka....ali ima i retkih izuzetaka i to ti je to...
Zanimljivo...kako mi nikad nismo prijatelj svom prijatelju pa da mu zabijemo nozz u ledja...
Zato sto nisam takav tip coveka....ljigavac i djubre....*** sta ces...jel ti ista jasnije...?
Nema ničeg trajnog. Ali trajnost je... relativan pojam. Da je bilo kako treba bilo bi, pošto nije, nije i umesto da sad tupiš glavu oko sveg atoga, seti se vremena kad je sve bilo u redu.jedno dugo i znacajno prijateljstvo.
I pogodilo me, zaista.
A nije...
Steta...
I sad se cudno osecam.
Izdano.
...mozda ti nije nikada ni bio prijatelj...pravi...osim u tvojoj glavi...da jeste,nikada ti to ne bi uradio...moj rezon.
Iz izdaje potiču najbolje stvari, kako da drugačije spoznaš sebe nego kroz bol... ili manjak istog kad shvatiš da te briga za onog/onu koja te izdala. : )*** moguce....svasta taj nas nervni sistem moze umisliti....a i nije bitno....oci su mi konacno otvorene...i iza izdaje mogu poteci dobre stvari.......!
Iz izdaje potiču najbolje stvari, kako da drugačije spoznaš sebe nego kroz bol... ili manjak istog kad shvatiš da te briga za onog/onu koja te izdala. : )
I pogodilo me, zaista.
A nije...
Steta...
I sad se cudno osecam.
Izdano.
Da ali sta je sa losom stranom izdaje.....onoj koja ti ne dozvoljava da se poveris ikome,da ne verujes ni senci sopstvenoj....(opet to zavisi od osobe.....i razmisljanja)!
Pa barem znaš da te niko nikad neće izdati, pa opet ima nešto pozitivno! : )Da ali sta je sa losom stranom izdaje.....onoj koja ti ne dozvoljava da se poveris ikome,da ne verujes ni senci sopstvenoj....(opet to zavisi od osobe.....i razmisljanja)!
Zato što me najviše pogađa kada me najtežim životnim lekcijama uči neko koga volim...