Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ne bih se mogao sloziti da je Ceca dama... tj mozda sad fura taj fazon... al na pocetku i na sredini svoje karijere to sigurno nije bila... Jednostavno seljanka koja je dupetom i sisama dosla do brda love... Nije joj ponasanje bas bilo "damsko"...rei_zulu:...Ceca ti je dama al i ona je nekad bila strokara sto je pevala po budzacima
I sve bi devojke zelele da budu tretirane kao dame... Da li su to sve i zasluzile? Naravno da ne... Dama bi trebala da zraci kulturom, inteligencijom i sigurnoscu u sebe...nadasve pozitivnoscu...latica:Danas za mene je dama koja se ne folira vec stvari naziva pravim imenom.Opet za sve postoji vreme i mesto.A finoca treba da bude prirodna,ili zasluzena,tj ako je neko prema tebi veoma fin naravno da ces i ti biti prema njemu.A idiot je uvek idiot.I tretirati ga kao viteza samo jos vise postaje idiot.A vitezove tretiram kao vitezove ne brini.Jedini problem je sto bi ovi idioti hteli da budu vitezovi,a to nikada nece biti.Svakom svoje.Prema zasluzi
Dama postuje muskarcelatica:Vidis Pero inteligencija je dovesti u pitanje neke stvari (kao sto su opste prihvaceni obrasci kulture) a ne samo pojesti sta ti serviraju. Jer po tom nekom sablonu po kom si ti ucen,trebalo bi da se ponasas prema svim zenama kao dama cak i kad ne zasluzuju,jer to su zene. A kad su te ucili da muskarca treba postovati trebali su da te nauce i da on treba da zasluzi to postovanje (to je onaj deo nekad su muskarci bili muskarci a ne tatini sinovi koji izigravaju Don Kihota na forumu).
I vidi jos bi se ja nastavljala sa tobom al nesto sam prehladjena pa nemam zivaca za tvoje vidjenje sveta.
I zasto ti uopste nastavljas da pricas sa nama koje nismo damemislim nadji sebi damu mani nas da smaras i poducavas.
Ajd i to cudo da vidim...neogeo:Kad budes video damu znaces. Zbunices se veoma...
A ja mislio da se vredja i pljuje neko samo zato sto postoji na ovom svetu... :razz:latica:Hihihih eto toliko o finoci.
Postuje se neko ko bilo cime to zasluzuje a ne samo zato sto postoji na ovome svetu.Upravo i pokusavam da kazem da ne treba da postoji samo zato sto to pise u nekom pravilu,zasto bi ti neko cinio ustupke samo zato sto si zena.
Moras mi samo naci taj bonton u kome pise da je tatin sin ruzna rec. Za tebe je sve ruzno sto ti ne odgovara
Btw radila sam ako te to bas zanima.To da radis posteno ne sumnjam, samo je malo cudno danas kada ljudi ne mogu da nadju ni jedan posao, ti ih promenis ko zna koliko.Svi znamo u kakvoj drzavi zivimo, naravno da si dobijao te poslove na lepe oci
Sve sto ti ne mozes da shvatis je nelogicnost ili neistina.
Ti ni ne trebas da ispravljas moje krive drine, kao ni ja tvoje.
A da, ja uvek jurim vetrenjace, kad me iznervira ljudska glupost pa ne znam da stanem.Mozda da te ipak pustim da nastavis sam sa sobom, i slatko se nasmejem na tvoje postove, ko svi normalni ljudi ovde.Ovako samo pravim budalu od sebe.
Da se ovo ne pretvori u javnu predstavu jos vise, bilo bi najbolje da zavrsimo sa tim.
Pa otvori temu... "Dzentlmen" je neko rekao... Mnogima bi i ta edukacija trebala... al to vec nije moje interesovanje...sjenka:a sta bi bio DAMON odnosno pandan dame, ljudi, ovdje sve nesto jednostrano? Dajte nesto komparativno musko, pa da vidimo te arshine!
rei_zulu:...Ceca ti je dama al i ona je nekad bila strokara sto je pevala po budzacima
Pa ti onda PRESTANI, kada si tako mekog srca !!!Petar_Pan:A ja mislio da se vredja i pljuje neko samo zato sto postoji na ovom svetu... :razz:
Joj bre ne mogu da citam toliko dugacle postove... malo sazetije...
I meni je zao kad vidim da neko napravi budalu od sebe... al nemogu da vratim vreme unazad i da sprecim nekoga da ucini nesto... Nisam ja kriv za to...
Ajd zavrsavamo za sada...
geisha:simbolican prikaz dame moze da se vidi u Desperate housewives crvenokosa "Brie Vanderkamp", koga interesuje neka pogleda, pa imace da nauci sta i kako radi prava dama.
anakin:ono cudoviste opsednuto cistocom i redom??? fuj...
to je robot, to nije zena...
anakin:ali ona izgleda potpuno neuroticno...i mislim da su od nje napravili karikaturu "idealne zene"...
geisha:jeste zena, iliti dama u pravom smislu, uvek sredjena, nikad ne pokazuje prave emocije, niko od prijatelja ne mora da zna sta se desava u njenom privatnom zivotu (a to je prava odlika dame, da uvek izgledas kao da pobedjujes i ides napred)![]()
anakin:ali to nije dama, to je bolesnik![]()