Dama

Slazem se sa malom plavom.Izuzetno mrzim ljudsku isfoliranost,masku iza koje se ljudi kriju jer nemaju sta da pokazu iznutra.I naravno u svemu treba imati granicu

rei_zulu:
...Ceca ti je dama al i ona je nekad bila strokara sto je pevala po budzacima
Ne bih se mogao sloziti da je Ceca dama... tj mozda sad fura taj fazon... al na pocetku i na sredini svoje karijere to sigurno nije bila... Jednostavno seljanka koja je dupetom i sisama dosla do brda love... Nije joj ponasanje bas bilo "damsko"...

latica:
Danas za mene je dama koja se ne folira vec stvari naziva pravim imenom.Opet za sve postoji vreme i mesto.A finoca treba da bude prirodna,ili zasluzena,tj ako je neko prema tebi veoma fin naravno da ces i ti biti prema njemu.A idiot je uvek idiot.I tretirati ga kao viteza samo jos vise postaje idiot.A vitezove tretiram kao vitezove ne brini.Jedini problem je sto bi ovi idioti hteli da budu vitezovi,a to nikada nece biti.Svakom svoje.Prema zasluzi
I sve bi devojke zelele da budu tretirane kao dame... Da li su to sve i zasluzile? Naravno da ne... Dama bi trebala da zraci kulturom, inteligencijom i sigurnoscu u sebe...nadasve pozitivnoscu...

Vidis Pero inteligencija je dovesti u pitanje neke stvari (kao sto su opste prihvaceni obrasci kulture) a ne samo pojesti sta ti serviraju. Jer po tom nekom sablonu po kom si ti ucen,trebalo bi da se ponasas prema svim zenama kao dama cak i kad ne zasluzuju,jer to su zene. A kad su te ucili da muskarca treba postovati trebali su da te nauce i da on treba da zasluzi to postovanje (to je onaj deo nekad su muskarci bili muskarci a ne tatini sinovi koji izigravaju Don Kihota na forumu).
I vidi jos bi se ja nastavljala sa tobom al nesto sam prehladjena pa nemam zivaca za tvoje vidjenje sveta.
I zasto ti uopste nastavljas da pricas sa nama koje nismo dame :lol: mislim nadji sebi damu mani nas da smaras i poducavas.

latica:
Vidis Pero inteligencija je dovesti u pitanje neke stvari (kao sto su opste prihvaceni obrasci kulture) a ne samo pojesti sta ti serviraju. Jer po tom nekom sablonu po kom si ti ucen,trebalo bi da se ponasas prema svim zenama kao dama cak i kad ne zasluzuju,jer to su zene. A kad su te ucili da muskarca treba postovati trebali su da te nauce i da on treba da zasluzi to postovanje (to je onaj deo nekad su muskarci bili muskarci a ne tatini sinovi koji izigravaju Don Kihota na forumu).
I vidi jos bi se ja nastavljala sa tobom al nesto sam prehladjena pa nemam zivaca za tvoje vidjenje sveta.
I zasto ti uopste nastavljas da pricas sa nama koje nismo dame :lol: mislim nadji sebi damu mani nas da smaras i poducavas.
Dama postuje muskarce
Dame ne koristi reci kao tatin sin...(ince ja posteno i tesko radim za svoj leb...u 2 firme... za razliko od tebe koja nikad nigde nisi bila zaposlena... al zato da palacas jezikom umes...)
Ti nisi dama... Procitaj neki bonton ili nesto dok lezis...
Inace meni deluje da si ovde ti ta koja juri vetrenjace...

I svaka recenica ti ima neku nelogicnost ili neistinu... Ja jednostavno kad vidim tvoj post ja se zgrozim... Jadan li je onaj koji tebe bude morao vaspitavati... kad vec roditelji nisu...

Inace ja postujem svaku zenu kao damu... dok se ne dokaze suprotno... posle je ne postujem... jer nije to zasluzila...
I zadnje... greska u vaspitanju je sto se decaci uce da treba da postuju zenu... a devojcice se ne uce da treba da postuju muskarca... pa ga po defoltu i ne postuju... Na srecu ne sve...
Odgovaram jer me provociras i vredjas... a toliku cast mislim da nisam zasluzio...
I nemam vremena ispravljati tvoje krive drine...
Aj leci se...

Hihihih eto toliko o finoci.
Postuje se neko ko bilo cime to zasluzuje a ne samo zato sto postoji na ovome svetu.Upravo i pokusavam da kazem da ne treba da postoji samo zato sto to pise u nekom pravilu,zasto bi ti neko cinio ustupke samo zato sto si zena.
Moras mi samo naci taj bonton u kome pise da je tatin sin ruzna rec. Za tebe je sve ruzno sto ti ne odgovara :lol:
Btw radila sam ako te to bas zanima.To da radis posteno ne sumnjam, samo je malo cudno danas kada ljudi ne mogu da nadju ni jedan posao, ti ih promenis ko zna koliko.Svi znamo u kakvoj drzavi zivimo, naravno da si dobijao te poslove na lepe oci :)
Sve sto ti ne mozes da shvatis je nelogicnost ili neistina.
Ti ni ne trebas da ispravljas moje krive drine, kao ni ja tvoje.
A da, ja uvek jurim vetrenjace, kad me iznervira ljudska glupost pa ne znam da stanem.Mozda da te ipak pustim da nastavis sam sa sobom, i slatko se nasmejem na tvoje postove, ko svi normalni ljudi ovde.Ovako samo pravim budalu od sebe.
Da se ovo ne pretvori u javnu predstavu jos vise, bilo bi najbolje da zavrsimo sa tim.

latica:
Hihihih eto toliko o finoci.
Postuje se neko ko bilo cime to zasluzuje a ne samo zato sto postoji na ovome svetu.Upravo i pokusavam da kazem da ne treba da postoji samo zato sto to pise u nekom pravilu,zasto bi ti neko cinio ustupke samo zato sto si zena.
Moras mi samo naci taj bonton u kome pise da je tatin sin ruzna rec. Za tebe je sve ruzno sto ti ne odgovara :lol:
Btw radila sam ako te to bas zanima.To da radis posteno ne sumnjam, samo je malo cudno danas kada ljudi ne mogu da nadju ni jedan posao, ti ih promenis ko zna koliko.Svi znamo u kakvoj drzavi zivimo, naravno da si dobijao te poslove na lepe oci :)
Sve sto ti ne mozes da shvatis je nelogicnost ili neistina.
Ti ni ne trebas da ispravljas moje krive drine, kao ni ja tvoje.
A da, ja uvek jurim vetrenjace, kad me iznervira ljudska glupost pa ne znam da stanem.Mozda da te ipak pustim da nastavis sam sa sobom, i slatko se nasmejem na tvoje postove, ko svi normalni ljudi ovde.Ovako samo pravim budalu od sebe.
Da se ovo ne pretvori u javnu predstavu jos vise, bilo bi najbolje da zavrsimo sa tim.
A ja mislio da se vredja i pljuje neko samo zato sto postoji na ovom svetu... :razz: :lol:
Joj bre ne mogu da citam toliko dugacle postove... malo sazetije...
Tatin sin nije ruzna rec... vec uvreda... al to valjda svako konta...
Dobijao sam poslove na znanje, sposobnost, i naravno vezu... Mislis da bi me neko primio da nemam znanje i da ne umem nista da radim... pogotovo na radna mesta na kojim sam... samo zarad veze i na lepe oci? Ja vidjam ljude sa kojima radim... i jasno je ko je za koji posao i ko bi nesto mogao i ko ne bi... Razmisli ponovo... I sto non stop mene analiziras... Bezveze... I opet ovde vodim neke price koje sam vec vodio... O diplomi i glupostima... nije ovaj forum za to...
Dama ne koristi reci kao ljudska glupost...
Da li te nekad iznervira sopstvena pamet?
Sto si u nekom tripu "svi ljudi" ... svaki covek je individua za sebe i svaki ima svoj mozak i svoja razmisljanja... Ti izgleda vrsis zesce generalizacije... tipa svi tipovi su glupi po defoltu i svi razmisljaju isto kao ti... nije bas tako ni blizu...
I meni je zao kad vidim da neko napravi budalu od sebe... al nemogu da vratim vreme unazad i da sprecim nekoga da ucini nesto... Nisam ja kriv za to...
Ajd zavrsavamo za sada...

sjenka:
a sta bi bio DAMON odnosno pandan dame, ljudi, ovdje sve nesto jednostrano? Dajte nesto komparativno musko, pa da vidimo te arshine!
Pa otvori temu... "Dzentlmen" je neko rekao... Mnogima bi i ta edukacija trebala... al to vec nije moje interesovanje...

Petar_Pan:
A ja mislio da se vredja i pljuje neko samo zato sto postoji na ovom svetu... :razz: :lol:
Joj bre ne mogu da citam toliko dugacle postove... malo sazetije...
I meni je zao kad vidim da neko napravi budalu od sebe... al nemogu da vratim vreme unazad i da sprecim nekoga da ucini nesto... Nisam ja kriv za to...
Ajd zavrsavamo za sada...
Pa ti onda PRESTANI, kada si tako mekog srca !!!

ovde se jos "ceca" i "dama" provlaci u jednoj recenici...... :roll: :?
ne ide to.....
mozes devojku izvuci iz zitoradja, ali zitoradje iz devojke nikako.

simbolican prikaz dame moze da se vidi u Desperate housewives crvenokosa "Brie Vanderkamp", koga interesuje neka pogleda, pa imace da nauci sta i kako radi prava dama.

geisha:
simbolican prikaz dame moze da se vidi u Desperate housewives crvenokosa "Brie Vanderkamp", koga interesuje neka pogleda, pa imace da nauci sta i kako radi prava dama.

ono cudoviste opsednuto cistocom i redom??? fuj...
to je robot, to nije zena...

a da i ono o ceci.........mislim sta drugo da kazem, stvari su malo zajebano na jadnom balkanu, mafijasi i kurvice su uzori kako trebaju da izgledaju dzentlmen i dama........mislim koji vic............ali valjda ce se i to izleciti jedan dan.....

anakin:
ono cudoviste opsednuto cistocom i redom??? fuj...
to je robot, to nije zena...

jeste zena, iliti dama u pravom smislu, uvek sredjena, nikad ne pokazuje prave emocije, niko od prijatelja ne mora da zna sta se desava u njenom privatnom zivotu (a to je prava odlika dame, da uvek izgledas kao da pobedjujes i ides napred) :p

anakin:
ali ona izgleda potpuno neuroticno...i mislim da su od nje napravili karikaturu "idealne zene"...

pa dobro jeste da su malo preterali, ali to valjda moraju da naprave da serija bude interesantnija. ali mislim da generalno ljudi mogu da uoce karakteristike dame (i zato mislim da bi bilo poucno da svako ko ne zna sta je dama pogleda seriju i stekne bar malo znanja o damama) :grin:

geisha:
jeste zena, iliti dama u pravom smislu, uvek sredjena, nikad ne pokazuje prave emocije, niko od prijatelja ne mora da zna sta se desava u njenom privatnom zivotu (a to je prava odlika dame, da uvek izgledas kao da pobedjujes i ides napred) :p

pa koja ce muska-budala pozeleti takvu damu u kojoj ce on vec u startu biti gubitnik?I ne daj boze da dama pokaze emocije (to je valjda nesto nisko za njeno nonsalantno, arogantno drzanje).Emocije , to je osobina PRIMITIVNIH zena :Samo hladno bezzivotno drzanje,dama o kojoj niko nista ne zna,sve tajne cuva u sebi, nikad se ne znas sta misli .....dama......dama.....koja ne postoji,...... dama koju ne bih pozeleo ni za jednu noc.

Back