Petar_Pan
Iskusan
- Poruka
- 6.907
Hvala na komplimentu...Nico:Jos jedan prilog za PP bisere...ili ne citas pazljivo ili ne kapiras...pre ce biti ovo drugo...u svakom slucaju, tvoji postovi me uvek slatko nasmeju, a i to je nesto...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Hvala na komplimentu...Nico:Jos jedan prilog za PP bisere...ili ne citas pazljivo ili ne kapiras...pre ce biti ovo drugo...u svakom slucaju, tvoji postovi me uvek slatko nasmeju, a i to je nesto...
geisha:evo ti quote, sad ko donosi zakljucke, a?????![]()
Jao, znam o kom vicu se radi. Djevojka jeste seljanka kad nije imala mjere da takve stvari prica za stolom...Setih se pre godinu dve na jednoj slavi, sedim pored jedne devojane...nismo se muvali da ne bude zabune... jer su joj i matorci bili tu... i isprica ti ona meni jedan vic...
I ja se na zalost ne mogu setiti celog vica, ali znam da je bio deo "ko je brisao doope sa mojom carapom?" i ceo vic je bio u tom fazonu...
I meni se smuci i vecera i ta devojka i sve... A devojku sam utripovao kao neku seljanku, divljakusu...
Sad da me neko ne razume pogresno volim ja otvorenu komunikaciju o svemu i ne volim one ustogljene sa kojima ne mozes ni pricati normalno ali ipak neka doza i granica bi trebala da postoji...
Sta je to Dama? Kakvo ponasanje bi ona trebalo da ima?
Setih se pre godinu dve na jednoj slavi, sedim pored jedne devojane...nismo se muvali da ne bude zabune... jer su joj i matorci bili tu... i isprica ti ona meni jedan vic...
I ja se na zalost ne mogu setiti celog vica, ali znam da je bio deo "ko je brisao doope sa mojom carapom?" i ceo vic je bio u tom fazonu...
I meni se smuci i vecera i ta devojka i sve... A devojku sam utripovao kao neku seljanku, divljakusu...
Sad da me neko ne razume pogresno volim ja otvorenu komunikaciju o svemu i ne volim one ustogljene sa kojima ne mozes ni pricati normalno ali ipak neka doza i granica bi trebala da postoji...
Jao, znam o kom vicu se radi. Djevojka jeste seljanka kad nije imala mjere da takve stvari prica za stolom...
Pa, dama ne bi trebalo da se izrazava ko ulicarka, kao sto si rekao, niti da ima muske manire...
Setih se pre godinu dve na jednoj slavi, sedim pored jedne devojane...nismo se muvali da ne bude zabune... jer su joj i matorci bili tu... i isprica ti ona meni jedan vic...
kao na primer pljuvanje po ulici. retko da iko od zena to uradi jer je nesto naj naj naj odvratnije. ali meni je isto tako odvratan muskarac koji pljuje po ulici, ali u istoj meri. i ne daj boze u mom prisustvu.
takve stvari su zaista odraz prostakluka, neotesanosti, bazicnog nevaspitanja i kaci oba pola.
...а не...права дама (као и сви) ужива у томе...само се разликује приступ како долази до тога...
Само да додам...дама мора бити елегантна, суптилна, женствена, образована...али опет природна, неизвештачена...жена која брине о себи (и још више о другима) на неупадљив начин...жена која плени шармом и харизмом...
Дама не може бити врло млада жена...мора бити релативно искусна жена...жена која је доста прошла (немо' неко да је споменуо километражу)
У овом тренутку не заслужујем даму (мада и није то баш моја сфера интересовања због објективних ствари), али бих волео да сутра будем уз једну такву...
3 речи...Принцеза Јелисавета Карађорђевић.