Kad bolje razmislim uopste ne zelim da budem dama.

Njah . Sve mi je to foliraza enormnih razmera, licemerje.Postoji vreme i mesto za sve, ali 24 casa na dan ne pokazivati svoje emocije. I kad smo vec kod toga prave dame proslih vekova, su uvek suzdrzavale emocije, znaci i u kuci i svugde. Mislim da se smeskam nekom idiotu koji je tupav,neobrazovan, i ne zna da sastavi dve normalne recenice (nisam ni na koga aludirala samo navodim primer) ne pada mi na pamet osim ako moj zivot ili zivot nekog meni dragog ne zavisi od njega. Mislim cemu samo da bih ja ispala fina? Uglavnom kazem ono sto mislim, nekad i na ruzan nacin, ljudima to smeta, ali meni je lakse tako da pogledam sebe u ogledalo.Nekad preterujem.Definitivno bih trebala da poradim na tome.Mislim za sve treba da postoji granica.
Ali bolje tako nego licemerno.Sto bese kaze ***** jednom marisu dok se drugom krste.Ljudi koji potenciraju i previse na lepim manirima , obicno su daleko od ociju javnosti toliko crni da ih ni Dunav ne bi mogao oprati.Od dame do klosarke postoji puno nivoa.Treba naci ravnotezu.