Dama

Petar_Pan:
Ne bih se mogao sloziti da je Ceca dama... tj mozda sad fura taj fazon... al na pocetku i na sredini svoje karijere to sigurno nije bila... Jednostavno seljanka koja je dupetom i sisama dosla do brda love... Nije joj ponasanje bas bilo "damsko"...

...pa to sam i ja napisao prostom recenicom a ti prostoprosirenom

paul:
pa koja ce muska-budala pozeleti takvu damu u kojoj ce on vec u startu biti gubitnik?I ne daj boze da dama pokaze emocije (to je valjda nesto nisko za njeno nonsalantno, arogantno drzanje).Emocije , to je osobina PRIMITIVNIH zena :Samo hladno bezzivotno drzanje,dama o kojoj niko nista ne zna,sve tajne cuva u sebi, nikad se ne znas sta misli .....dama......dama.....koja ne postoji,...... dama koju ne bih pozeleo ni za jednu noc.

a, ne ocigledno me nisi razumeo paule.......ona ne pokazuje emocije tamo de ne treba da ih pokaze (sta ima da pokazujem svoje emocije komsijama????jel da likuju ako je meni lose??? :shock: ) a kad treba da pokaze emocije ona ih itekako pokaze (prava lavica u krevetu, a i pokazuje emocije svojoj porodici)........ali mozda ti ne volis dame, vec bi pre neke kurvice koji ti pokazuju emocije s pusenjem :lol:

geisha:
a, ne ocigledno me nisi razumeo paule.......ona ne pokazuje emocije tamo de ne treba da ih pokaze (sta ima da pokazujem svoje emocije komsijama????jel da likuju ako je meni lose??? :shock: ) a kad treba da pokaze emocije ona ih itekako pokaze (prava lavica u krevetu, a i pokazuje emocije svojoj porodici)........ali mozda ti ne volis dame, vec bi pre neke kurvice koji ti pokazuju emocije s pusenjem :lol:

a sta, dame ne PUSE?

dama je samosvesna zena, samokontrolisana, koja pokazuje emocije onima prema kojima iste i oseca, sto ne znaci da je neljubazna ili neuljudna prema onima o kojima nema dobro misljenje, naprotiv prema svima je ljubazna. mora biti odmerena, uravnotezena, kultivisana. poznaje manire, zna svoju meru i postuje norme ponasanja. blah.... i da! ne govori "blah".... itc :roll:

livija:
dama je samosvesna zena, samokontrolisana, koja pokazuje emocije onima prema kojima iste i oseca, sto ne znaci da je neljubazna ili neuljudna prema onima o kojima nema dobro misljenje, naprotiv prema svima je ljubazna. mora biti odmerena, uravnotezena, kultivisana. poznaje manire, zna svoju meru i postuje norme ponasanja. blah.... i da! ne govori "blah".... itc :roll:

pa to sam i ja rekla ljubazna je i prijatna prema svima, ali ne pokazuje prave emocije za te ljude........a da paule, dame puse, ali samo specijalnim deckima :lol: :roll:

livija:

ovo je vec prihvatljivije.

geisha:
pa to sam i ja rekla ljubazna je i prijatna prema svima, ali ne pokazuje prave emocije za te ljude........a da paule, dame puse, ali samo specijalnim deckima :lol: :roll:

"spezialan decko"........sta je to ....neki mutant........A bre Gejsa, sto ja i ti pricamo o tim "specijalnim zenama i muskarcima".To je njihov specijalan svet.Nek se oni "specijalno" yebu i puse a mi cemo u ovom, nasem, "obicnom" svetu da uzivamo na nas nacin.

paul:
"spezialan decko"........sta je to ....neki mutant........A bre Gejsa, sto ja i ti pricamo o tim "specijalnim zenama i muskarcima".To je njihov specijalan svet.Nek se oni "specijalno" yebu i puse a mi cemo u ovom, nasem, "obicnom" svetu da uzivamo na nas nacin.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ako si ti obican ne znaci da je i geisha obicna......ja cu ipak u mom specijalnom svetu da pusim samo dzentlmenima........ :roll: koji me tretiraju kao dama

livija:

Kad bolje razmislim uopste ne zelim da budem dama. :) Njah . Sve mi je to foliraza enormnih razmera, licemerje.Postoji vreme i mesto za sve, ali 24 casa na dan ne pokazivati svoje emocije. I kad smo vec kod toga prave dame proslih vekova, su uvek suzdrzavale emocije, znaci i u kuci i svugde. Mislim da se smeskam nekom idiotu koji je tupav,neobrazovan, i ne zna da sastavi dve normalne recenice (nisam ni na koga aludirala samo navodim primer) ne pada mi na pamet osim ako moj zivot ili zivot nekog meni dragog ne zavisi od njega. Mislim cemu samo da bih ja ispala fina? Uglavnom kazem ono sto mislim, nekad i na ruzan nacin, ljudima to smeta, ali meni je lakse tako da pogledam sebe u ogledalo.Nekad preterujem.Definitivno bih trebala da poradim na tome.Mislim za sve treba da postoji granica.
Ali bolje tako nego licemerno.Sto bese kaze ***** jednom marisu dok se drugom krste.Ljudi koji potenciraju i previse na lepim manirima , obicno su daleko od ociju javnosti toliko crni da ih ni Dunav ne bi mogao oprati.Od dame do klosarke postoji puno nivoa.Treba naci ravnotezu.

geisha:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ako si ti obican ne znaci da je i geisha obicna......ja cu ipak u mom specijalnom svetu da pusim samo dzentlmenima........ :roll: koji me tretiraju kao dama

tretirati tebe od strane muskaraca kao DAMU, to se podrazumeva, al biti DAMA to je vec drugo pitanje.

Petar_Pan:
Setih se pre godinu dve na jednoj slavi, sedim pored jedne devojane...nismo se muvali da ne bude zabune... jer su joj i matorci bili tu... i isprica ti ona meni jedan vic...
I ja se na zalost ne mogu setiti celog vica, ali znam da je bio deo "ko je brisao doope sa mojom carapom?" i ceo vic je bio u tom fazonu...
I meni se smuci i vecera i ta devojka i sve... A devojku sam utripovao kao neku seljanku, divljakusu...

Sad da me neko ne razume pogresno volim ja otvorenu komunikaciju o svemu i ne volim one ustogljene sa kojima ne mozes ni pricati normalno ali ipak neka doza i granica bi trebala da postoji...

Sta je to Dama? Kakvo ponasanje bi ona trebalo da ima?

Chekaj, tebi se cool riba zgadila zbog vica sa brisanjem dupeta charapom? Ti lafe stvarno imash problem

latica:
Kad bolje razmislim uopste ne zelim da budem dama. :) Njah . Sve mi je to foliraza enormnih razmera, licemerje.Postoji vreme i mesto za sve, ali 24 casa na dan ne pokazivati svoje emocije. I kad smo vec kod toga prave dame proslih vekova, su uvek suzdrzavale emocije, znaci i u kuci i svugde. Mislim da se smeskam nekom idiotu koji je tupav,neobrazovan, i ne zna da sastavi dve normalne recenice (nisam ni na koga aludirala samo navodim primer) ne pada mi na pamet osim ako moj zivot ili zivot nekog meni dragog ne zavisi od njega. Mislim cemu samo da bih ja ispala fina? Uglavnom kazem ono sto mislim, nekad i na ruzan nacin, ljudima to smeta, ali meni je lakse tako da pogledam sebe u ogledalo.Nekad preterujem.Definitivno bih trebala da poradim na tome.Mislim za sve treba da postoji granica.
Ali bolje tako nego licemerno.Sto bese kaze ***** jednom marisu dok se drugom krste.Ljudi koji potenciraju i previse na lepim manirima , obicno su daleko od ociju javnosti toliko crni da ih ni Dunav ne bi mogao oprati.Od dame do klosarke postoji puno nivoa.Treba naci ravnotezu.

skromnost je jedna od najvecih vrlina.Bravo Latice.

Mozda. Ali imam u glavi sliku kako treba da izgleda dama. Danas ljudi misle za svakog ko ima manire da je dama. Nikada nisam rekla da covek ne treba da ima manire. Ali covek treba da ima i principe pored istih.

rastamann:
Chekaj, tebi se cool riba zgadila zbog vica sa brisanjem dupeta charapom? Ti lafe stvarno imash problem
Naravno da mi se zgadila... a ko ti kaze da je bila cool... Cool treba izgraditi u necijem mozgu... Sto kaze Latica zasluziti... Problama imamo svi... :wink:

latica:
Lepi maniri su u suprotnosti sa ruznim manirima... Ja se vise slazem sa onim sto je Livija rekla... Sto je sad ispalo da dama mora biti neprirodna, neiskrena i ustogljena? Pokazati osecanja prema nekom ne zavisi od toga jel dama ili nije... vec jel covek ili nije...

Dama ne koristi reci kao idiot (drugi put)
Dama ne koristi reci kao tupav

Da malo preterujes sa negativnim pogledom i omalovazavajucim stavom... dobro si to uocila i drzimo ti fige da se popravis... da se izgradis i u tom domenu...

Back