- Poruka
- 65.245
Ma ja to uvek prepustim dami, ako hoće neka ga sama slika kako god se njoj dopada. Ne mogu ja da ga vidim iz svih uglova onako kako ona može.
Can't beat that method.
Can't beat that method.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je u nekim zemljama već tako na nivou zakona, možeš zatvor da fasuješ
Bukvalno.
I, momci, koliki van je bio procenat uspešnosti?
Ono odnos (slanje / močenje )*100 % ?
Pa ti se smej al tako jeZnam. I onda ga oni dileri droge, plaćene ubice i nasilnici pitaju- a je li brate zašto si ti ovde?
A on im kaže- poslao sam fotku djoke jednoj i eto .
Umrli bi od smeha.![]()
Штета што више није Додола ту, или Стрки, умеле би то да оцене.
Ne budi tužibaba Simo![]()
Joj paćenici!
Totsi je sve tehnike davno usavršio. Kasnite.![]()
Ne razumijem ja tebe ništa! I Šta znači ,,nakrpili,,? Nemoj mi te uliučarske žargone...Тебе су накрпили због јадничка Тутзија
Рекох ти лепо, ...![]()
Da li dezodorans iz daljine radi boljeg efekta.Обавезно сликај са неким предметом ради поређења величине. Типа дезодоранс![]()
Nije vise, nego iskljucivo
I, momci, koliki van je bio procenat uspešnosti?
Ono odnos (slanje / močenje )*100 % ?
Ne razumijem ja tebe ništa! I Šta znači ,,nakrpili,,? Nemoj mi teuliučarske žargone...
Da li dezodorans iz daljine radi boljeg efekta.
Što?Па, то да си малограђанка......ти немаш улицу са специфичним сленгом ??
Нема везе, него бежи са ове теме...![]()
Браво. Исцрпно, искусноЛитература каже да у ПП мораш прво културно да упаднеш. Да кажеш добар дан, да се представиш. Да кренете са причом о обичним и нормалним стварима. Онда мало престанеш да пишеш, па се јавиш после неког времена. Да не помисли да си паћеник који ће сваки дан по десет пута дневно да јој пискара у ПП. Него да имаш и друга интересовања и обавезе у животу (а не да по цео дан мислиш како да јој умуваш дикпик у ПП). Онда, кад те зготиви јер си фин дечко, е онда суптилно покажеш да имаш и своју мрачнију страну. Оне, наравно, обожавају мушкарце са мрачном и узбудљивом страном, али је проблем што, са друге стране, цео живот живе у страху од разних мрачних манијака, и по улицама и на послу и у комшилуку и на интернету. Зато прво ово горе, да покажеш да си нормалан. Онда кад покажеш да имаш и неку мрачнију и узбудљивију страну, писанијем је полако наложиш. Па заобилазним путем, суптилно, наиђете на тему дицка или пица, углавном у пренесеном а не директном значењу. И кад процениш да си је довољно наложио, уљудно питаш, опет не директно, него, ако је могуће, у пренесеном значењу, да ли ти не би ископала очи ако би јој умувао дицкпиц у ПП. Свакако ће пристати и рећи да на културно питање. И онда само шибнеш. Онда је оставиш да се, што би Јово Бакић рекао, динста неко време. И кад је све то завршено, онда можеш да радиш шта хоћеш и колико хоћеш. Ограничења и граница нема.
Све ово теоријски. Тако пише у литератури.
Ноуп, мора да се држи паралелно са објектом поређења.Da li dezodorans iz daljine radi boljeg efekta.
А то знаш, а?Има неки спреј ајрон-мен....![]()
e jbg onda nistaНоуп, мора да се држи паралелно са објектом поређења.
Литература каже да у ПП мораш прво културно да упаднеш. Да кажеш добар дан, да се представиш. Да кренете са причом о обичним и нормалним стварима. Онда мало престанеш да пишеш, па се јавиш после неког времена. Да не помисли да си паћеник који ће сваки дан по десет пута дневно да јој пискара у ПП. Него да имаш и друга интересовања и обавезе у животу (а не да по цео дан мислиш како да јој умуваш дикпик у ПП). Онда, кад те зготиви јер си фин дечко, е онда суптилно покажеш да имаш и своју мрачнију страну. Оне, наравно, обожавају мушкарце са мрачном и узбудљивом страном, али је проблем што, са друге стране, цео живот живе у страху од разних мрачних манијака, и по улицама и на послу и у комшилуку и на интернету. Зато прво ово горе, да покажеш да си нормалан. Онда кад покажеш да имаш и неку мрачнију и узбудљивију страну, писанијем је полако наложиш. Па заобилазним путем, суптилно, наиђете на тему дицка или пица, углавном у пренесеном а не директном значењу. И кад процениш да си је довољно наложио, уљудно питаш, опет не директно, него, ако је могуће, у пренесеном значењу, да ли ти не би ископала очи ако би јој умувао дицкпиц у ПП. Свакако ће пристати и рећи да на културно питање. И онда само шибнеш. Онда је оставиш да се, што би Јово Бакић рекао, динста неко време. И кад је све то завршено, онда можеш да радиш шта хоћеш и колико хоћеш. Ограничења и граница нема.
Све ово теоријски. Тако пише у литератури.