- Poruka
- 6.316
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Petar_Pan:Jbg i meni je krivo kad neka misli da ja imam neki minus... No prodje me to...
Mislim da dama nema veze sa razvedenom ili ne... vec sa karakterom ponasanja...
/QUOTE]
Pazi, nije svejedno ako neko misli da imaš minus, a ti znaš da to nije minus ali to ne možeš da objasniš toj drugoj osobi...
Naravno da DAMA nema veze sa tim da li je ONA razvedena ili ne, samo sam bila ironična na tvoje komentare o razvedenoj devojci...
U novoj godini ti želim da ne budeš tako isključiv, i da shvatiš da život nije sklopljen iz dve boje i da su nijanse te koje obično presude....
Obično se ljudima dogodi ono protiv čega su se borili...tako da me ne bi iznenandilo da se zaljubiš u razvedenu devojku....NEMOJ sad odmah da mi govoriš da tako nešto nije moguće, ovo je samo solucija....
SVE najlepše želim svima u novoj 2006 godini...
Pozz
Dama ne koristi reci kao idiot....latica:Dama nije ono sto je nekad bila.Niti su muskarci vise vitezovi.Naravno da treba da poseduje dostojanstvo,i da ne nabrajam kakve sve stvari,ali danas nemoze to biti u izvornom znacenju, jer je okruzena idiotima od muskaraca te mora da preduzme na sebe neke stvari koje ni u ludilu ne bi nekad preduzimala.Ko je razumeo shvatice.
Petar_Pan:Dama ne koristi reci kao idiot....
Dama ne omalovazava muskarce vec se prema njima odnosi kao prema vitezovima... a onda oni imaju mogucnost da to i budu...
Svako daje najbolji odgovor na temi u zavisnosti od licnog obrazovanja, vaspitanja, kulture i inteligencije...anakin:e vidis u tome je poenta...vitez je vitez bez obzira na okruzenje..
idi meditiraj nad ovim jedno 50 godina pa se javi..
Petar_Pan:Svako daje najbolji odgovor na temi u zavisnosti od licnog obrazovanja, vaspitanja, kulture i inteligencije...
PS Sto bi se tebi javio?
Dama je uvek dama...anakin:ne meni, nego ovde...ne zanosi se bas toliko...
Ef pa nije bas tako...W.A.S.P.:Dama ti je karta broj 13, imas ih herc, pik,tref,karo.To je jedina dama za koju ja znam
Ok razmisljanje... pozitivno... ali ipak neke nece nikad biti dame... I treba biti prirodan...plava_mala:Definisati damu je tesko (mada sam protiv definicija bilo koje vrste). Ali dame su prava retkost, mogu slobodno reci. Dama je dama i u drustvu i kod kuce. A takvih je malo. Medjutim, bez obzira na sve, prema svakoj zeni se treba ponasati kao prema dami....bez obzira da li to jeste ili nije.
A onda ide ona jako poznata "male dr*** - satro dame" - e, takvih je najvise, a te su najgore. Bolje je je biti svoja i ne biti dama, nego biti satro dama. Pa onda, mogu da psujem kad mi se psuje, da pusim na ulici (ali da ne bacim pikavac na zemlju nego u kantu, ali to je vec kultura). Svaka zena moze da nadje nekog za koga ce biti dama i to je najbitnije....
Petar_Pan:Setih se pre godinu dve na jednoj slavi, sedim pored jedne devojane...nismo se muvali da ne bude zabune... jer su joj i matorci bili tu... i isprica ti ona meni jedan vic...
I ja se na zalost ne mogu setiti celog vica, ali znam da je bio deo "ko je brisao doope sa mojom carapom?" i ceo vic je bio u tom fazonu...
I meni se smuci i vecera i ta devojka i sve... A devojku sam utripovao kao neku seljanku, divljakusu...
Sad da me neko ne razume pogresno volim ja otvorenu komunikaciju o svemu i ne volim one ustogljene sa kojima ne mozes ni pricati normalno ali ipak neka doza i granica bi trebala da postoji...
Sta je to Dama? Kakvo ponasanje bi ona trebalo da ima?
rei_zulu:...Ceca ti je dama al i ona je nekad bila strokara sto je pevala po budzacima
Petar_Pan:Dama ne koristi reci kao idiot....
Dama ne omalovazava muskarce vec se prema njima odnosi kao prema vitezovima... a onda oni imaju mogucnost da to i budu...