Dama

Pero taj tvoj dobronameran stav je jako iritirajuc.
Morate gospodine Petre sastaviti recnik koji koristi dama. I onako ste na putu da sastavite sopstveni recnik.
Hvala Petre na dobrim namerama, ali da zelim savete od tebe druzila bih se sa tobom. Sad ovo znaci nesto, ti neces razumeti, ali sta ima veze..
Na kraju krajeva ovo je forum, i poprilicno se svi oslobodimo stega ovde. Ovde mozemo potpuno da kazemo sta mislimo, zato smo ovde.A ja imam nameru da kazem sta mislim, i zao mi je ako to nekom smeta, istina nije uvek lepa. Ali je delotvorna.
Meni se cini da pogresno gledaju neki na pojam dama. Sto opet nije moja stvar ja sam moje misljenje iznela. Mozda nije 100 % ispravno, ali jos uvek mi niko nije izneo argumente za tako nesto.

latica:
Pero taj tvoj dobronameran stav je jako iritirajuc.
Morate gospodine Petre sastaviti recnik koji koristi dama. I onako ste na putu da sastavite sopstveni recnik.
Hvala Petre na dobrim namerama, ali da zelim savete od tebe druzila bih se sa tobom. Sad ovo znaci nesto, ti neces razumeti, ali sta ima veze..
Na kraju krajeva ovo je forum, i poprilicno se svi oslobodimo stega ovde. Ovde mozemo potpuno da kazemo sta mislimo, zato smo ovde.A ja imam nameru da kazem sta mislim, i zao mi je ako to nekom smeta, istina nije uvek lepa. Ali je delotvorna.
Meni se cini da pogresno gledaju neki na pojam dama. Sto opet nije moja stvar ja sam moje misljenje iznela. Mozda nije 100 % ispravno, ali jos uvek mi niko nije izneo argumente za tako nesto.
Pretpostavimo da iritirajuci stav izaziva iritirajuci a prijatan izaziva prijatan... Tako da gledaj kakav stav ti dajes...
Naravno da ne kontam ono za druzenje, takvim tonom napisano... Za druzenje je potrebno dvoje a ne izbor jednog...
Da li si ti uvek ovde bila iskrena... zato sto je ovo forum i sto smes bez blama da kazes sta mislis? Da li si nekad pogazila svoju rec? Da li mislis da je sve sto si cinila bilo ispravno?
PS Ni tvoja knjizevnost nije bas na zavidnom nivou... kad vec provociras... mada je to meni nebitno, al cisto sujete radi... :lol:

Mislim da je dama zena koja ima manire,uvek razmislja o svakoj svojoj reci i postupku,drzi se nekih kodeksa ponasanja,uvek je lepa i sredjena,ali nije laka zenska.ne znam,mislim da danas ne postoje dame,da to pripada nekom proslom vremenu.Danas postoje slobodne i manje slobodne devojke,i naravno one potpuno ne pristojne.........

Knjizevnost :lol: Barem se trudim moju da ispravim, ti svoju proglasavas validnom. Zaista bih da izbegnem duele sa tobom. Ne zelim da komentarisem vise tvoje postove koji nemaju veze sa mozgom.

latica:
Knjizevnost :lol: Barem se trudim moju da ispravim, ti svoju proglasavas validnom. Zaista bih da izbegnem duele sa tobom. Ne zelim da komentarisem vise tvoje postove koji nemaju veze sa mozgom.
Pa nemoj tako ispravljam se i ja... kad mi je dokazano da sam pogresio... Neki se ne isprave kad im je dokazano da grese... cak opet prave iste greske...
I meni je malo smorno sa tobom se raspravljati... jer koliko vidim ti bi samo nekog zahebavala i nista drugo...

Pero najlepse te molim da prestanes da se prepucavas samnom. Jer ja sa tobom ne mogu da razgovaram drugacije a da te ne zaebavam i krajnje je vreme da to shvatis. To je tako i gotovo. Imam misljenje o tebi i bilo ono ispravno ili ne, necu ga promeniti.

latica:
Pero najlepse te molim da prestanes da se prepucavas samnom. Jer ja sa tobom ne mogu da razgovaram drugacije a da te ne zaebavam i krajnje je vreme da to shvatis. To je tako i gotovo. Imam misljenje o tebi i bilo ono ispravno ili ne, necu ga promeniti.
Oket mozemo prekinuti prepucku.... Ni ja necu svoje misljenje o tebi promenuti dok se ti sama ne promenis...
PS Davno sam ti ja preporucio Barbiku i Kena... :lol:

latica:
ha ha skoro pa da si duhovit.Ni ne zelim da imas bilo kakvo misljenje o meni, niti te je iko za to pitao.
Pa i ti si na momente duhovita a na momente totalno suprotno...
Ne gradim svoje misljenje o onima koji pricaju kao ti... oni su za mene bezlicni... ljudi iz mase... sira populacija... a to podrazumeva i ruralne delove nase domovine...

Hvala ti Pero sto mi dizes raspolozenje again and again!!!
Kad procitam ovakve bisere, smejem se bas od srca. No offence.
Dakle...

I ja se na zalost ne mogu setiti celog vica, ali znam da je bio deo "ko je brisao doope sa mojom carapom?" i ceo vic je bio u tom fazonu...
I meni se smuci i vecera i ta devojka i sve... A devojku sam utripovao kao neku seljanku, divljakusu...
Sad da me neko ne razume pogresno volim ja otvorenu komunikaciju o svemu i ne volim one ustogljene sa kojima ne mozes ni pricati normalno ali ipak neka doza i granica bi trebala da postoji...

A kako nazvati neku ako nije dama, a zena joj se nesvidja?:):)

Kontam ja da ti hoces da prikazes ceo zenski rod kao dame... ali istina je da samo jedan mali broj zasluzuje to zvanje...(ej, zvanje!!!)

Tatin sin nije ruzna rec... vec uvreda... al to valjda svako konta...
Dobijao sam poslove na znanje, sposobnost, i naravno vezu...:).) Mislis da bi me neko primio da nemam znanje i da ne umem nista da radim... pogotovo na radna mesta na kojim sam... samo zarad veze i na lepe oci? Ja vidjam ljude sa kojima radim...(stvarno??:):)) i jasno je ko je za koji posao i ko bi nesto mogao i ko ne bi...

Cool treba izgraditi u necijem mozgu...:):)

Dama ne koristi reci kao idiot....
Dama ne omalovazava muskarce vec se prema njima odnosi kao prema vitezovima... a onda oni imaju mogucnost da to i budu...
Dama ne koristi reci kao ljudska glupost...
Dama ne koristi reci kao idiot (drugi put)
Dama ne koristi reci kao tupav

Da li te nekad iznervira sopstvena pamet? :) :)
Sto si u nekom tripu "svi ljudi" ... svaki covek je individua za sebe i svaki ima svoj mozak :):)

Ni tvoja knjizevnost nije bas na zavidnom nivou :):)

Dame ne psuju nikog... cak ni same sebe...(ovo mi je omiljena recenica:))

Ne gradim svoje misljenje o onima koji pricaju kao ti... oni su za mene bezlicni... ljudi iz mase... sira populacija... a to podrazumeva i ruralne delove nase domovine...

Jao, kuku....sta reci....

Ali da se vratim na temu...dama je anahronizam...rec koja, po meni, vise nema nikakvo odredjeno znacenje. Asocira me na reci tipa qrva, koje se koriste ne da bi stvarno opisale neku osobu, vec kao etikete, pozitivne ili negativne, svejedno... A svoje misljenje potkrepljujem time sto ste utrosili 10 strana u pokusaju da definisete damu, a sve sto ste napisali moze se reci i bez upotrebe tog termina.

paul:
"ako si ti obican..."

ne donosi prerane zakljucke kad me ne znas.......mozda sam ja i gentleman, zato bolje cuti

heheheh, paule, ja ne donosim zakljucke, vec tebe citiram, sad cu da nadjem tvoj post i da ti ga poztavim za citat da vidis sta si sam izjavio...... :grin:

paul:
"spezialan decko"........sta je to ....neki mutant........A bre Gejsa, sto ja i ti pricamo o tim "specijalnim zenama i muskarcima".To je njihov specijalan svet.Nek se oni "specijalno" yebu i puse a mi cemo u ovom, nasem, "obicnom" svetu da uzivamo na nas nacin.

evo ti quote, sad ko donosi zakljucke, a????? :lol:

Nico:
Jao, kuku....sta reci....

Ali da se vratim na temu...dama je anahronizam...rec koja, po meni, vise nema nikakvo odredjeno znacenje. Asocira me na reci tipa qrva, koje se koriste ne da bi stvarno opisale neku osobu, vec kao etikete, pozitivne ili negativne, svejedno... A svoje misljenje potkrepljujem time sto ste utrosili 10 strana u pokusaju da definisete damu, a sve sto ste napisali moze se reci i bez upotrebe tog termina.
Uf ako ti poistovecujes rec qrva i dama onda nije ni cudo da te nesto boli... :lol:
Svaka bi zena volela da je dama... skoro svaka...

Petar_Pan:
Uf ako ti poistovecujes rec qrva i dama onda nije ni cudo da te nesto boli... :lol:
Svaka bi zena volela da je dama... skoro svaka...

Jos jedan prilog za PP bisere...ili ne citas pazljivo ili ne kapiras...pre ce biti ovo drugo...u svakom slucaju, tvoji postovi me uvek slatko nasmeju, a i to je nesto...

Back