Da vidimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Alekasandar3:
1. Јесте
2. Слобода говора, несмеш да забрањујеш такво обраћање јер се враћамо на комунизам и вербални деликт.

Имаш једно објашњење које сам пар страница иза концизно дао.

Ako se slažeš,bilo bi lepo da pojedini umeju da razlikuju slobodu od kulture govora. Sloboda ne znači haos, bljuvotine i vredjanje.

goxy:
@popokat.....
Sandrina mi mnoogo lici na tvoju prijateljicu strelu, ne samo po slicnoj lokaciji8-)....

@goxy,
Зашто ме упетљаваш у ствари у којима уопште не желим да учествујем? Какве везе имам са неким ником "попокатепетл"? То је очито један од многобројних клонова, једног крајње ограниченог, тупог, безобразног и неписменог форумаша, који је одавно ван моје сфере интересовања....

П.С.Мој ник, Стрела се пише великим словом!

*BILJA*:
Ma, kakvo banovanje,ljudi?!
Neka covek pise, kome se ne svidja neka ne cita.
I jos nesto, ne mozete ocekivati od nekoga ko je napadnu da ne uzvrati, makar toliko da se odbrani.
Uostalom, svako ko ne zna, da ako hoce na kisu mora racunati i da ce okisnuti, neka ostane u zaklonu. Ja ponekad tako radim :lol:
Pozdrav, Sale:)

Поздрав Биљо.

1. Не постоје недодирљиве личности осим једног изузетка- Патријарха Nulla Regula Sine Exceptionem
2. Свако се може вређати, изузев чланова форума Regula Sine Qua Non

Биљо колико се сећам у оном мом јучерашњем посту сам тачно и описао, можешда говориш шта хоћеш, али очекуј узвратну паљбу. Зато неке треба бановати ако крше правила јер изазивају остале.

DellBoy-011:
Ako se slažeš,bilo bi lepo da pojedini umeju da razlikuju slobodu od kulture govora. Sloboda ne znači haos, bljuvotine i vredjanje.

Да, али опет правилом се може забранити псовање, али култура је персонална ствар. Нажалост.
Значи веђање је дозвољено, али не форумаша, и нису дозвољене псовке...

E, krle, krle:)
quentin.jpg

Alekasandar3:
Поздрав Биљо.

1. Не постоје недодирљиве личности осим једног изузетка- Патријарха Nulla Regula Sine Exceptionem
2. Свако се може вређати, изузев чланова форума Regula Sine Qua Non

Биљо колико се сећам у оном мом јучерашњем посту сам тачно и описао, можешда говориш шта хоћеш, али очекуј узвратну паљбу. Зато неке треба бановати ако крше правила јер изазивају остале.
Sale, ali to nije pravilo.
Koliko puta smo bili bezocno napadani ovde, a napadachi nisu bili banovani?!
Ja mislim da nekima mnogo vise smeta (ponavljam se) to sta on pise, nego sto uopste pise.
Ja tebe pitam- u ovom konkretnom slucaju- jesi li ti za banovanje ili nisi?!

*BILJA*:
Ja mislim da nekima mnogo vise smeta (ponavljam se) to sta on pise, nego sto uopste pise.

Krstana?

Alekasandar3:
Стрело ти знаш да те поштујем, али за ово треба да га ставиш на ИГНОРЕ. Имаш право и ти њему исто да одговориш, али ИГНОРЕ је одлична функција.
Meni je on simpatican, ima smisla za humor:)

goxy:
@popokat.....
Sandrina mi mnoogo lici na tvoju prijateljicu strelu, ne samo po slicnoj lokaciji8-)....

Sandrina je unikatna. Izvoli pitaj sta te interesuje, mis'im ako ste se , a kako dolazite po zadatku i u smenama, trebalo bi da jeste, " Zdogovorili "???

O cemu se radi??? Trenutno sam veoma raspolozena da tebi i tebi slicnima odgovorim na sva pitanja..!

Alekasandar3:
Стрело ти знаш да те поштујем, али за ово треба да га ставиш на ИГНОРЕ. Имаш право и ти њему исто да одговориш, али ИГНОРЕ је одлична функција.

Претходне његове инкранације сам стваљала на игнор, међутим, у свакој новој инкранацији, а било их је сигурно десетак, ничим изазван, односно нисам ни у каквој комуникацији с њим, он не пропусти да ме спомене и то крајње куловски и кукавички иза леђа...Ко последња торокуша! Да је то један устаљени ник, па ставиш га на игнор и готово, међутим он има десетине инкарнација, немогуће је то испратити, зато ја у принципу и не верујем форумашима који имају испод 500 постова, осим у случају Марлона - Шона, Торентеа и твом случају Александар1, Александар2....

Alekasandar3:
Да, али опет правилом се може забранити псовање, али култура је персонална ствар. Нажалост.
Значи веђање је дозвољено, али не форумаша, и нису дозвољене псовке...

Jel' ovo ozvaniceno??? :smile: ...mis'im, jel' vazi i za one od Anamo il' samo za nas domicilne??? :smile:

Такође, молим да ме ни са ким не поредите, јер ја сам јединствена и непоновљива, не припадам ни једној групацији, већ делујем самостално, као Слободни Стрелац!

popokatepetl:
Значи овако! Вређања има и са једне и са друге стране. Говорим о српским форумашима, тачније о демократама и радикалима. Међутим, најгоре вређање које не би семло овде да се трпи јесте величање усташтва и Хрватске. Има их пар међу демократама које величају такве глупости, али да их не помињем.

Potpisujem i naglasavam pomenutu pojavu..!

SANDRINAbg:
Izvoli, pucaj...ups...to se tako kaze kod nas u SrbijU, a znaci, ponavljam, pitajte...ja nista ne krijem, a ti...ups opet...VI..??? :smile:

p.s. Mada, kad bolje razmislim, vi me bas ne zanimate ni malo... :roll:
Ti ko bikini, vise otkrivas nego sto sakrivas:D.....Lepo je to8-)

*BILJA*:

Evo Biljo, da ja odgovorim na temu. Nisam za banovanje Krstana, iako mi od pocetka " mirise" ( vi'sh kako i ja umem da budem fina kad 'ocu :oops: ), da ce se uraditi kako................se podrazumeva :roll: :mrgreen: ...( ja ove male zelene " mecem ", tek da " nAkima" ne nedostaje... :lol: :lol: :wink:

goxy:
Ti ko bikini, vise otkrivas nego sto sakrivas:D.....Lepo je to8-)

Bas tako... :mrgreen:

Za razliku od nAkih, a ogromnih poput bedevija, tako se kod nas u SrbijU kaze za ogromne zene na vecitim bezuspesnim dijetama, ja nemam sta da krijem, ni skrijem... :mrgreen: ...( ev' i tebi ovaj, da te zelja mine)...

No, da se vratimo na temu : nisam za banovanje Kovjenica, nek' ga cita k'o 'oce, a ko nece ne mora, al' se pitam sto se ne banuju nAki provokatori koji dolaze ovde i vredjaju nas domicilne??? :confused:

SANDRINAbg:
Bas tako... :mrgreen:

Za razliku od nAkih, a ogromnih poput bedevija, tako se kod nas u SrbijU kaze za ogromne zene na vecitim bezuspesnim dijetama, ja nemam sta da krijem, ni skrijem... :mrgreen: ...( ev' i tebi ovaj, da te zelja mine)...

No, da se vratimo na temu : nisam za banovanje Kovjenica, nek' ga cita k'o 'oce, a ko nece ne mora, al' se pitam sto se ne banuju nAki provokatori koji dolaze ovde i vredjaju nas domicilne??? :confused:
E, slabo, samo bockas:).....Sto se tice velecasnog Krstana ,ni ja ga ne bih banovao:)

Sad sam malo pregledao ove Krstanove postove...pa taj covek ili pise i levom i desnom ili nije sam (mislim, neko mu pomaze da pise)...neka digne ruku onaj koji je uspeo da procita sve njegove postove a da u medjuvremenu nije stigao novi :lol:

Ja ne citam njegove postove, tek recenicu-dve, ali zato citam vase odgovore, te na to i reagujem ili ne... :smile:

U svakom slucaju nisam za banovanje istog, jer demokratija ( demokraCija, da me svi razumeju ovde :mrgreen: ), znaci, omoguciti svakome slobodu govora, dok isti ne vredja Drzavu, vlast, Forum...itd... :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back