Da vidimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DellBoy-011:
khmm:oops: :lol:

o temi:
nije mi bila namera da ga dozovem ili prizovem, ali stigao je. očigledno googla non stop i traži gde je spomenut.
napisao sam već da mislim da je čovek bolestan, ali to mu ne daje za pravo da vredja sve živo u ovoj državi u svojim kilometarskim tiradama koje niko i ne čita.
Čak ni on sam već postavlja teme brzinom svetlosti, kopira sam sebe sa drugih foruma.
Što se tiče ostalih, a od ostale ubrajam i sebe, svako ko se na uvredljiv način obraća drugima (tipa: majmune, stoko, otac, majka, familija i slično iz vidjenog arsenala) treba da bude banovan. Ovo se posebno odnosi na novoregistrovane, vidi se od prvog posta kako nastupaju na forumu.

p.s. ako insistiram na nečijoj nepismenosti ne mislim daj e to vredjanje nego pokušaj edukacije:-D

Nemojte da vredjate osobu kojoj pojedini, citiram, "iz vrha DSS-a", kraj citata, nude svoje iskreno intelektualno prijateljstvo

Шон:
pa... :) izmedju krstana i tebe... uvek cu izabrati iskrenost... :)

Поштовани,

Код нас Срба постоји једна стара пословица која гласи:

"Ако лаже коза, не лаже рог !"

Дакле, поштовани, истина изгледа управо тако, но у шта ћете Ви лично поверовати је лично Ваша ствар и у то се не петљам...

С поштовањем,

--------------------
Крстан Ђ. Ковјенић

С вером у Бога, васколико С Р П С Т В О, уједињење свих земаља С Р П С К И Х и РАДИКАЛНО БОЉЕ сутра за СРБЕ, мајку СРБИЈУ и све друге земље С Р Б И Н О В Е !!!

Шон:
putniku koga usred magle i noci
zaglibi kuzhna barushtina
poput zore blistava istina
obasja mu put kojim nije trebalo poci....

Dz. F. B.

200px-LongHairedHare.jpg

O poštovani Dz. F. B. Dj. Kovljeniću, zamolio bih Vas za jedan autogram pa da idem na spavanje...

kao shto davno reche reche uvazheni de zhoanvil.... delujete mi kao da ste akefalni ili malo u iznenadjujucem stanju krstasha koji je nameshtajuci pramen kose, kasno shvatio da mu je saracenska sablja probola vrat....

aj sad na kunt :) i ruke gore...no no...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back