- Poruka
- 20.959
Шон:ne razumesh... stavila me kobajagi na ignore![]()
FORUMAŠI CELOG INTERNETA - UJEDINITE SE!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шон:ne razumesh... stavila me kobajagi na ignore![]()
DellBoy-011:khmmops:
![]()
o temi:
nije mi bila namera da ga dozovem ili prizovem, ali stigao je. očigledno googla non stop i traži gde je spomenut.
napisao sam već da mislim da je čovek bolestan, ali to mu ne daje za pravo da vredja sve živo u ovoj državi u svojim kilometarskim tiradama koje niko i ne čita.
Čak ni on sam već postavlja teme brzinom svetlosti, kopira sam sebe sa drugih foruma.
Što se tiče ostalih, a od ostale ubrajam i sebe, svako ko se na uvredljiv način obraća drugima (tipa: majmune, stoko, otac, majka, familija i slično iz vidjenog arsenala) treba da bude banovan. Ovo se posebno odnosi na novoregistrovane, vidi se od prvog posta kako nastupaju na forumu.
p.s. ako insistiram na nečijoj nepismenosti ne mislim daj e to vredjanje nego pokušaj edukacije:-D
Ma ja razbijam jednoumlje (glupost)...Karlito Brigante:Kako da se ujedinimo,kad ti prvi razbijas jedinstvo?
Otkud, onda, da si jos ziv :-?Iron Lord:Ma ja razbijam jednoumlje (glupost)...
Ajd' da i ja proglasim sebe najpametnijim,pa da razbijam jednoumlje...Iron Lord:Ma ja razbijam jednoumlje (glupost)...
Pa, sto ne bih i ja?Karlito Brigante:Ajd' da i ja proglasim sebe najpametnijim,pa da razbijam jednoumlje...![]()

*BILJA*:Pa, sto ne bih i ja?
Evo, proglasavam se pametnom (ja sam malo skromnija) i razbijam svakoga ko mi se na putu nadje, ali, nezno, prosto da mu se mili da ga moja "ruka" razbije![]()
Iron Lord:Nemojte da vredjate osobu kojoj pojedini, citiram, "iz vrha DSS-a", kraj citata, nude svoje iskreno intelektualno prijateljstvo
izmedju krstana i tebe... uvek cu izabrati iskrenost... 
S Tobom nikad nisam nacisto, je li mi nesto podvaljujes ili me savetujesIron Lord:Još ako se na ručicu stavi malo baby-ulja...

Iron Lord:Ma ja razbijam jednoumlje (glupost)...

Karlito Brigante:Ajd' da i ja proglasim sebe najpametnijim,pa da razbijam jednoumlje...![]()
*BILJA*:S Tobom nikad nisam nacisto, je li mi nesto podvaljujes ili me savetujes![]()
Je li bas neophodno baby-ulje, i zbog cega -odnosno koga![]()
DobroIron Lord:Suviše sam mlad da bih podvaljivao i uvaljivao.
Baby ulje naravno nije neophodno, ali lepo miriše i pomaže...

Шон:pa...izmedju krstana i tebe... uvek cu izabrati iskrenost...
![]()
Шон:u 'ebote al' me shtrecnu.... ko da si epistol il' josh malo pa propovednik.... :shock:
prase zamishlja boga svih svinja obichno sa rilom i papcima...
Шон:putniku koga usred magle i noci
zaglibi kuzhna barushtina
poput zore blistava istina
obasja mu put kojim nije trebalo poci....
Dz. F. B.
i ruke gore...no no...

Iron Lord:![]()
Ma volimo mi tebe pa makar se družio sa prof. Dj. Kovjenićem
Шон:dobro, dobro... ne morash sad da se intimizujesh... :shock:
nego, jomini otkud sad pa to da iron sme da pokazuje svoje fotkejadni mi, posle ovoga nemamo shase kod forumskih koleginica
![]()