popokatepetl
Primećen član
- Poruka
- 528
Хвала, али то би био хорор филм. Не волим хороре. Има оних који то воле, али ја не.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

popokatepetl:Хвала, али то би био хорор филм. Не волим хороре. Има оних који то воле, али ја не.
puof.Guof demo-uadikauni:Pre nekih 20 godina i više jedan moj komšija otvori prvi video-klub u Pr.Tamo je bila prava pišijada, bilo je bisera i bisera i od strane Srba i od strane Albanaca a o Ciganima je suviše pisati. Izmedju ostalog uđe jedan Al. i pita ga moj komšija koji će film. Oćeš ovaj, onaj.........., oćeš horor? NE TAJ SAM GLJEDAO.....!!!
p.s nema veze sa temom ali me ovo nešto podsetilo na tu situaciju!!

ma sve to vuajeri do vuajera breeeeSANDRINAbg:A ti sve k'o ne bi gled'o.....ups...cit'o.?![]()
![]()
![]()

adem_ks:polovinom ' 86 vratim se ja na kosovo tj. mitrovicu i otvorim video klub, verujem jedan od prvih na kosovu, a imao sam oko 25-30 kaseta... e zlatna vremena![]()

adem_ks:polovinom ' 86 vratim se ja na kosovo tj. mitrovicu i otvorim video klub, verujem jedan od prvih na kosovu, a imao sam oko 25-30 kaseta... e zlatna vremena![]()
занимациииииијаааааааа...............jok samo sendvici sas marmeljaduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuueremita:Суууууууперрррррр.......а јеси ли продавао кикирикиииии-------семенкеееее..........занимациииииијаааааааа...............
:grin: :-D SANDRINAbg:Aha...sad si nas'o ovde da se hvalis, a kad ja bitku bijem za NAS, nigde te nema...![]()
![]()

adem_ks:tebi je dovoljno da znas koljiko te voljim da bi izasla sa tim sitnim dusama na kraj...![]()
ops: 8-) :razz: