- Poruka
- 33.624
kakva ti je to kosulja bre 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Шон:pa ako ti neki kvazi hrvati ovde a znash da pola nemaju veze sa njima seru i provociraju, a ti otvarash temu shta da radimo sa krstanom... onda nis nishta bolji no njihove tvrdnje da ustashe nisu ubijale decu.... ono bilo rekla kazala, jel' tako... sad mozhesh da obrishesh one fotografije, da ne shokiraju vrle korisnike.
.

Dr.Torrente:Ja tvrdio da jesu i banovan tj nisam ja tvrdio vec tako pise na Wikipediji![]()

ja mislio humoristichki program a oni mrtvi ozbiljni. i onda kazhu srbi fashisti 
Alekasandar3:Ако је стигло на Википедију да си банован, онда ти верујемо! :-D :-D :-D
Лично мислим да си све требао да ставиш у једну тему.
Шон:dva idiotluka par excelans.... kao i oni da su hrvati narod najstariji i da imaju tisuclijecnu povijest... veceras beshe zanimljiva emisija na hrt o dnk-u hrvataja mislio humoristichki program a oni mrtvi ozbiljni. i onda kazhu srbi fashisti
![]()
Шон:ma de mozhe ista... najveci biser je bio onog morona, kazhe "ne verujem ja to dok ne vidim fotografije"... ili kad kazhu "nije djindjic trazhio da nastave bombardovanje srbije dok ne vidim film"
dva idiotluka par excelans.... kao i oni da su hrvati narod najstariji i da imaju tisuclijecnu povijest... veceras beshe zanimljiva emisija na hrt o dnk-u hrvataja mislio humoristichki program a oni mrtvi ozbiljni. i onda kazhu srbi fashisti
![]()

opet govori shta je u pitanju.....

Шон:a ovo kao ps po ds-u a_ tema otvorena da se demokratski slozhe dva moderatora![]()
![]()
Шон:a ovo kao ps po ds-u a_ tema otvorena da se demokratski slozhe dva moderatora![]()
ja koliko vidim, gosn krstan nijednog korisnika nije prvog uvredio, a njega su bogme... ima toga dosta. e sad ako su njegova pisanija problem to je druga pricha. onda ste ovu farsu mogli i da izostavite.... ali krsta je demokratski forum jel tako... to shto vas dvoje mislite da su ustashe i lazne ustashe iz bg-a dobrodoshli i kompulsivno uzhivate kako zaebavaju kako vi modovi imate obicaj da kazete patriJoteopet govori shta je u pitanju.....
krstane... zhiv ti nama bio i samo nastavi, ali kontrolisano.
south:mislim da treba ukinuti ban..
nema svrhe..
ne razumem kakav je to ban,kad se pojavim u 2 minuta :shock:
jos ludji i veseliji..
cak i najgluplji ukapira zezanje![]()
..ima ono, ban na email, IP...pa nek ide kod teteke da se klonira![]()
SANDRINAbg:Upravo...al' ondaK ima i ono : dobice ga opet oni koji koliko-toliko pokusavaju da zastite ovaj mali delic Srbije od pljuvacine , omalovazavanja i slusanja ustasko-balijskih-nacifasistickih lazi i provokacija, a isti ce i dalje nastaviti kako su i od pocetka krenuli...:? :?
Dokle tako..??? :shock: :shock: :shock:
south:onda on dobije ban,kao izazivac
a ja ako sam preterao, opomenu :wink:
to je demokratija...![]()

popokatepetl:Међутим, најгоре вређање које не би семло овде да се трпи јесте величање усташтва и Хрватске.