Džek svih zanata
Veoma poznat
- Poruka
- 14.802
Ana, jes' luda?
Pa da osvanes na YouTube....

Pa da osvanes na YouTube....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja ovo ne bi smeo tuci, makar i sa bezbol-nom palicom....
![]()
Razmnozavala bih se sa njima...
Jeeeee...Ocu tad da budem poznata???

Urose dvanaesti....to nije osmi putnik, to je neki vanzemaljski oblik zivota, koje ameri zovu alien.
Ovoj vrsti aliena je dat naziv xenomorph.
Osmi putnik moze biti svako, pa i ja ako udjem osmi po redu u prazan bus....a moze i lepa Ana iz prestonice, ako se zadesi da je sama sa jos sedmoro putnika u vozu ili sta vec...onda je ona osma putnica, ali nije iz vrste xenomorpha.
Dakle, da skratim laprdanje....
Osmi putnik je idiotski smisljen naziv za Ridli Skotov film iz 1979, a koji se u orginalu zove Alien.
Zamisli da su ga filmske guzonje nazvale "The eight passenger"
Na sta bi to licilo?

Urose dvanaesti....to nije osmi putnik, to je neki vanzemaljski oblik zivota, koje ameri zovu alien.
Ovoj vrsti aliena je dat naziv xenomorph.
Osmi putnik moze biti svako, pa i ja ako udjem osmi po redu u prazan bus....a moze i lepa Ana iz prestonice, ako se zadesi da je sama sa jos sedmoro putnika u vozu ili sta vec...onda je ona osma putnica, ali nije iz vrste xenomorpha.
Dakle, da skratim laprdanje....
Osmi putnik je idiotski smisljen naziv za Ridli Skotov film iz 1979, a koji se u orginalu zove Alien.
Zamisli da su ga filmske guzonje nazvale "The eight passenger"
Na sta bi to licilo?

Sta bi ste radili u situaciji da na Zemlju dodju vanzemaljci?
Sta bi ste radili u situaciji da na Zemlju dodju vanzemaljci?
Mada, njihov dolazak ne predstavlja nuzno zlo... Zavisi kakva bi im bila shvatanja.Mi ne bi uradili nista, ali bi oni radili svastaMada, njihov dolazak ne predstavlja nuzno zlo... Zavisi kakva bi im bila shvatanja.
Yoda 'n' Sal, sta radite, ljudi?![]()

Znači, u vasioni postoji i neka inteligentna vrsta. Jupi, nismo sami!!!Mislis na onu da je vasiona suvise velika da bi bila protracena na samo jednu inteligentnu vrstu?