Da vanzemaljci dodju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ovo ne bi smeo tuci, makar i sa bezbol-nom palicom....

alienren.jpg

Osmi putnik a?
Ma uzeo bi tatin revolver i probusio mu glavu ili bi pozvao Predatora pa da ih zajedno pobijemo

Urose dvanaesti....to nije osmi putnik, to je neki vanzemaljski oblik zivota, koje ameri zovu alien.
Ovoj vrsti aliena je dat naziv xenomorph.

Osmi putnik moze biti svako, pa i ja ako udjem osmi po redu u prazan bus....a moze i lepa Ana iz prestonice, ako se zadesi da je sama sa jos sedmoro putnika u vozu ili sta vec...onda je ona osma putnica, ali nije iz vrste xenomorpha.

Dakle, da skratim laprdanje....
Osmi putnik je idiotski smisljen naziv za Ridli Skotov film iz 1979, a koji se u orginalu zove Alien.

Zamisli da su ga filmske guzonje nazvale "The eight passenger"

Na sta bi to licilo?

Urose dvanaesti....to nije osmi putnik, to je neki vanzemaljski oblik zivota, koje ameri zovu alien.

Osmi putnik moze biti svako, pa i ja ako udjem osmi po redu u prazan bus....a moze i lepa Ana iz prestonice, ako se zadesi da je sama sa jos sedmoro putnika u vozu ili sta vec...onda je ona osma putnica, ali nije iz vrste xenomorpha.

Osmi putnik je idiotski smisljen naziv za Ridli Skotov film iz 1979, a koji se u orginalu zove Alien.

Na sta bi to licilo?

Slazem se u potpunosti,samo mi mozemo da smislimo tako idiotske nazive8)

Na sta bi to licilo?

Dobro ajde....

Da dodju vanzemaljci,Ljudsko drustvo kakvo ga poznajemo,bi prestalo da postoji.Biblija i sve druge svete knjige bi bile opovrgnute i nastao bi haos u svetu.Religija je prva podvukla neke norme ponasanja,a od njih su nastali zakoni i onda dalje.Sve bi to bilo anulirano dolaskom bica koja imaju drukcije poimanje prostora,vremena i vrednosti od nas.

Samo nam oni fale pa da kompletiramo cirkus !
Sumnjam da bi ih u Srbiji neko primetio - vlast bi se bavila izborima,mladi narod bežanjem preko granice a stariji preživljavanjem.Ako i "navataju" nekog ko ne žuri, taj bi se žešće naljutio što mu kvare trip.
I šta bi oni ovde tražili ??? Inteligenciju ??? !!!

Šta da dođu? Već su tu ! Ja živim sa četvoricom! Za trojicu znam apsolutno. Kad im nešto kažem, gledaju me ko da su pali s Marsa! Za četvrtog nisam sigurna, možda je samo bolje prilagođen jer funkcionišemo već dosta dugo, veoma dobro!

elite nabavićemo naočale od onog tipa iz filma :D:D:D i meni se čini da sam okružena vanzemaljcima !

Sad se setih: pita me kćerka da li verujem da vanzemaljci postoje i ja joj "uvalim" onu Saganovu teoriju i kažem da sigurno postoje. Onda pita: zašto ne dođu ?

Pazi kako sam se izvukla: pitala sam je da li bi ona dobrovoljno otišla u ludnicu !?! :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back