- Poruka
- 99.076
i kako da znaš da neka od prijavljenih priča za konkurs ovde nije "uz asistenciju" Veštačke Inteligencije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Али ако неко ко се иоле разуме дотера тај текст биће непрепознатљивPerfekcija, koja na kraju krajeva nema nikakvog smisla. Ne znaš šta si pročitao, ali si video gomilu lepih reči. Stilske figure na kvadrat.
Sterilnost, maskirana fensi rečima.
Duge crtice, predugačke i prekratke rečenice svuda.
U tome je i problem. Ali valjda razumeš koliko je to loše?Али ако неко ко се иоле разуме дотера тај текст биће непрепознатљив
Može da se raspravlja o tome.U tome je i problem. Ali valjda razumeš koliko je to loše?
Da, ali čemu to vodi?Može da se raspravlja o tome.
Za svaku dobru priču autor (čovek) mora da "nahrani" AI podacima: ko su karakteri, kakav je žanr, kakav je zaplet, kako da se završi..., dok AI to sve lepo skocka a ti kao pismen čovek doteraš da zvuči ubedljivo
Увек бих препознала. Писци имају лични печат у смислу склопа реченице или извесних неправилности, особених схватања итд.i kako da znaš da neka od prijavljenih priča za konkurs ovde nije "uz asistenciju" Veštačke Inteligencije?
To možeš kod ustanovljenih pisaca gde si se navikla na stil. Ali ako iskrsne nešto novo...Увек бих препознала. Писци имају лични печат у смислу склопа реченице или извесних неправилности, особених схватања итд.
Вештачка интелигенција то никада неће умети. Мада, за тржиште ,,лаганих прича" сигурно да ће пролазити таква дела.
Ух, тешко ми је да објасним. Ново у смислу радње, али буквално не постоји прича која није испричана.To možeš kod ustanovljenih pisaca gde si se navikla na stil. Ali ako iskrsne nešto novo...
Možeš. AI se hrani knjigama koje su već napisaneУх, тешко ми је да објасним. Ново у смислу радње, али буквално не постоји прича која није испричана.
Начин писања јој даје квалитет, вишеслојност, дубину.
Не можеш то да задаш као параметар.
Тако је. А писци својим искуством. Доживљено се претаче у друге ликове, искуства блиских особа, погледи, уздаси, боје мириси..буквално не може да дочара на основу већ написаног.Možeš. AI se hrani knjigama koje su već napisane
А богати питај шта су то нељудски професионални текстовиosobene ljudskom amaterskom pisanju.

Nijedna priča sa konkursa nije napisana uz pomoć veštačke inteligencije.Pitao sam VI da li je moj tekst sa konkursa napisan veštačkom inteligencijom.
Odgovor je bio: ''Ovaj tekst poseduje logičke i strukturne nesavršenosti, osobene ljudskom amaterskom pisanju. Upotreba aorista uz perfekat je očigledan znak.''
Tose nisam nadao.
Pitao sam VI da li je moj tekst sa konkursa napisan veštačkom inteligencijom.
Odgovor je bio: ''Ovaj tekst poseduje logičke i strukturne nesavršenosti, osobene ljudskom amaterskom pisanju. Upotreba aorista uz perfekat je očigledan znak.''
Tose nisam nadao.
i kako da znaš da neka od prijavljenih priča za konkurs ovde nije "uz asistenciju" Veštačke Inteligencije?

Onaj poslednji tekst koji sam napisao u temi ''Igra - Sastavi priču''.А богати питај шта су то нељудски професионални текстови![]()
Pa iskreno, i ja tako mislim.Nijedna priča sa konkursa nije napisana uz pomoć veštačke inteligencije.
Postojao je jedan nepromišljen komentar, koji je, naravno, obrisan.
Priča ti je dobra.
Slažem se.Nijednu priču nije napisao Al. I sve priče su dobre i zanimljive.

Ako zvuči previše ispeglano, bez onih sitnih krivina koje ljudi stalno prave, ja odmah pomislim da je neko malo varao.i kako da znaš da neka od prijavljenih priča za konkurs ovde nije uz asistenciju Veštačke Inteligencije?